Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(biliaba @ 2009 12 15, 01:45)
ne, cia ne deimantiniai pasiulymai. atsiversk savo konsultanto psl, jame pateikiami rinkiniai kuriuos tik konsultantes gales isigyti uz 4,99 jei pateiks minimalu 130lt uzsakyma  thumbup.gif

pirma kampanija anew sveitiklis, solutions paakiu kremas ir dar drekinamasis kremas
antra kampanija solutions kauke ziemai, botanicals kuno losjonas ir solutions spindesio suteikiantis veido kremas

Aha apie situos drinks_cheers.gif

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 15, 19:27)
uztenka ir 130 lt  4u.gif
na, ir nedraugiskos jus naujokei blush2.gif  blush2.gif

Tai zinau, bet, kad nuolaida mazesne buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 15, 20:49)
Svarbiausia gavau norimą efektą.  didis.gif

tai aišku tas svarbiausiai, kažkaip man tie žieminiai dieniniai kremai rieboki būna, tai nesistebiu, kad tu jį nakčiai tepei, nors ir su spf 15 (tarp kitko man lb patinka, kad daugelis avon gaminių veidui turi nemažą spf, galima naudot drąsiai vasarą), bet jis juk nekenkia biggrin.gif naktinis tai jau įsivaizduoju, kad žymiai riebesnis turėtų būt, kad atstatytų odą nakčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 15, 19:51)
Aha apie situos drinks_cheers.gif

Juk db jei pirma uzsakyma pasidarai daleiskim uz 240lt ir gauni 20%nuolaida tai jei antra trecia darai uz daleiskim 130lt tai vis tiek gauni 20%nuolaida, o jei daugiau nei 240 ir turetu buti didesne tai pritaikoma didesne nuolaida.
Jei apie tai cia kalbama g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 15, 20:51)

QUOTE(Mili04 @ 2009 12 16, 00:15)
Juk db jei pirma uzsakyma pasidarai daleiskim uz 240lt ir gauni 20%nuolaida tai jei antra trecia darai uz daleiskim 130lt tai vis tiek gauni 20%nuolaida, o jei daugiau nei 240 ir turetu buti didesne tai pritaikoma didesne nuolaida.
Jei apie tai cia kalbama g.gif

na, gal paprastom konsultantem ir kt.%...
as esu II lygio Top konsultante, ir sestadieni padariau reguliaru uzsakyma uz 460 lt, avon man paskaiciavo 25%.
sekmadieni paleidau 2 Skubu uzsakyma uz 863 lt, avon man paskaiciavo 35 %, ir vakare paleidau 3 Skubu uzsakyma uz 423 lt, avonas man paskaiciavo taip pat 35 %.
Dar susimokejus, mastau sios sav.pabaogoj 4 skubu daryt uz 130 lt, ir kiek teiravaus, avon'as suteiks vel man 35 %.
Atsakyti
Bet dažniausiai merginos yra ''paprastos '' konsultantės, ir dar - po visų švenčių baigiasi skubių nemokamas atvežimas, ir procentai grįžta į savo ribas, tokie kokie priklauso, o kadangi LT laukiama antroji sunkmečio banga....tai manau , kad sunku bus visoms tiek paprastoms, tiek auksinėms, tiek TOP. Kažkaip liūnai aš čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 16, 01:13)
na, gal paprastom konsultantem ir kt.%...
as esu II lygio Top konsultante, ir sestadieni padariau reguliaru uzsakyma uz 460 lt, avon man paskaiciavo 25%.
sekmadieni paleidau 2 Skubu uzsakyma uz 863 lt, avon man paskaiciavo 35 %, ir vakare paleidau 3 Skubu uzsakyma uz 423 lt, avonas man paskaiciavo taip pat 35 %.
Dar susimokejus, mastau sios sav.pabaogoj 4 skubu daryt uz 130 lt, ir kiek teiravaus, avon'as suteiks vel man 35 %.

Tai taip jei kazkuris uzsakymas buvo didelis ir paskui padarei mazesni tai pritaikys didesniu procentus.
Atsakyti
visu konsultanciu demesiui!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 16, 16:30)
visu konsultanciu demesiui!!!!

jėga, kalėdų senelis pradėjo vežiot avon užsakymus! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 16, 17:11)
jėga, kalėdų senelis pradėjo vežiot avon užsakymus!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tik uz jo atveztas dovanas teks apsimoketi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 12 16, 18:17)
Tik uz jo atveztas dovanas teks apsimoketi mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai kas be ko, jis juk irgi ne milijonierius (nebent teleloto laimėtų) biggrin.gif bet kažkaip nenuostabu, kad kalėdų senelis atveš šitas prekes nemokamai, nes 17c kataloge labai jau iškeltos kainos, didesnės daugumos produktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 16 gruodžio 2009 - 17:25
Reikia pagalbos rolleyes.gif
Gal kuri uostet Absynthe kvepalus ir galit nors siek tiek nupasakot kvapa ax.gif
Atsakyti
***** susinervinau siandien verysad.gif taip lekiau isdegus akis i pasta galvoju prekes pasiimsiu ir ka isgirdau pastininkes atsakyma, kad nera doh.gif kaip cia suprast? unsure.gif sekmadieni visada kai padarau tai treciadieni jau buna visada paste, o dabar nera unsure.gif galvoju gal kokios masinos ar ko neuzkure unsure.gif
Atsakyti