Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 20:58)
nežinau  biggrin.gif  aš su skubiais neturiu reikalų kažkaip, ir ačiū dievui  doh.gif  nes iš draugių esu girdėjus, kad geriau jau reguliarus paprastas ir tiek, na nebent jau ekstra tikrai atvejis būtų  biggrin.gif

Aš tik skubius darau .
Džiaugiuosi, kad turiu tokią galimybę, nes kartais klientės užsakydamos labai nekantriai laukia.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 15, 00:23)
kas galioja tik reguliariems? g.gif
pagal tavo nuoroda atidaro pagrindini avon.lt psl. ax.gif

Prisijunk ir atidarys nuorodą. Pristatymas galioja tik reguliariems. Reguliariems ir skubiems taikoma didesnioji nuolaida, o ne pristatymas.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 14, 22:08)
jus aplamai naudokites dabartine kaledu proga AVON suteikta galimybe_17 kampanija_ 2, 3, 4 uzsakymai tiek Reguliarus, tiek SKUBUS, suma, kad ir uz 130 lt_PRISTATOMI I NAMUS, DARBOVIETE, PASTA, AVON BIURA_N E M O K A M A I!!!
visos gi verkiat, kad Avon neduoda kalediniu dovanu, tai, o TAI ne dovana? g.gif

Jeigu man asmeniskai tai cia tikrai ne dovana schmoll.gif gal kurios surenka didelius uzsakymus ir pravers, bet man kai vos vos 240lt. sukrapstau tai nieko gero schmoll.gif bet uztat labai apsidziaugiau, kad bus galima ten tuos rinkiniu 1C ir 2C isigyt uz 4,90Lt. manau tikrai geros dovanos ir nereikia surinkt dideliu sumu thumbup.gif nors daugumos produktu is ten siulomu man nereikia, bet uztat parduot galesiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 14 gruodžio 2009 - 22:55
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 14, 22:54)
\ bet uztat labai apsidziaugiau, kad bus galima ten tuos rinkiniu 1C ir 2C isigyt uz 4,90Lt. manau tikrai geros dovanos ir nereikia surinkt dideliu sumu thumbup.gif nors daugumos produktu is ten siulomu man nereikia, bet uztat parduot galesiu thumbup.gif  thumbup.gif

apie kokius rinkinius kalbi ax.gif jauciu kazka praleidus busiu g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes visos mirksiukas.gif esu cia visiskai naujas narys,ir net nezinau kaip cia viskas vyksta verysad.gif radau sia temike apie avon ji man aktuali nes siandien tapau jos konsultante tik nieko dar gerai nezinau kaip ten tuos uzsakymus daryt,kaip gunamas uzdirbtas pelnas ir t.t gal cia ir nevieta apie tai bet gal kuri padetu savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 12 15, 01:07)
apie kokius rinkinius kalbi  ax.gif  jauciu kazka praleidus busiu  g.gif  ax.gif

Manau, kad apie deimantinius pasiulymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 19:58)
nežinau  biggrin.gif  aš su skubiais neturiu reikalų kažkaip, ir ačiū dievui  doh.gif  nes iš draugių esu girdėjus, kad geriau jau reguliarus paprastas ir tiek, na nebent jau ekstra tikrai atvejis būtų  biggrin.gif

Aš darau tik skubius ir tuo labai patenkinta esu. Kitaip ilgiau laukt reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 15, 01:36)
sveikutes visos  mirksiukas.gif esu cia visiskai naujas narys,ir net nezinau kaip cia viskas vyksta  verysad.gif  radau sia temike apie avon ji man aktuali nes siandien tapau jos konsultante tik nieko dar gerai nezinau kaip ten tuos uzsakymus daryt,kaip gunamas uzdirbtas pelnas ir t.t gal cia ir nevieta apie tai bet gal kuri padetu savo patirtimi 4u.gif

Kas per konsultante Jus uzregistravo? doh.gif Negi padejot parasiuka ir paliko Jus likimo valiai? Reikejo reikalauti, kad apie viska papasakotu, juk ji papildoma nuolaida uz Jusu uzsakymus gaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 15, 00:42)
Manau, kad apie deimantinius pasiulymus ax.gif

ne, cia ne deimantiniai pasiulymai. atsiversk savo konsultanto psl, jame pateikiami rinkiniai kuriuos tik konsultantes gales isigyti uz 4,99 jei pateiks minimalu 130lt uzsakyma thumbup.gif

pirma kampanija anew sveitiklis, solutions paakiu kremas ir dar drekinamasis kremas
antra kampanija solutions kauke ziemai, botanicals kuno losjonas ir solutions spindesio suteikiantis veido kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biliaba: 14 gruodžio 2009 - 23:49
na nesakiciau kad likimo valiai....bet pati noriu daugiau suzinot ir is kitu
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 15, 00:36)
sveikutes visos  mirksiukas.gif esu cia visiskai naujas narys,ir net nezinau kaip cia viskas vyksta  verysad.gif  radau sia temike apie avon ji man aktuali nes siandien tapau jos konsultante tik nieko dar gerai nezinau kaip ten tuos uzsakymus daryt,kaip gunamas uzdirbtas pelnas ir t.t gal cia ir nevieta apie tai bet gal kuri padetu savo patirtimi 4u.gif

na,bet tokie elemntarus klausimai cia jusu,kuriuos turejo paaiskint toji,kuri ir padare,jog taptumet konsultante mirksiukas.gif

ups,pasikartojau,nu bet tikrai
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darnemamyte:): 15 gruodžio 2009 - 00:17
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 15, 02:06)
na nesakiciau kad likimo valiai....bet pati noriu daugiau suzinot ir is kitu

Kas tas daugiau? Tai, ką paminėjote, yra elementarūs dalykai, apie kuriuos Jums turėjo papasakoti ir nieko naujo mes nepapasakosim, jei jau gavot žinių prieš pasirašydama sutartį.
Papildyta:
QUOTE(biliaba @ 2009 12 15, 01:45)
ne, cia ne deimantiniai pasiulymai. atsiversk savo konsultanto psl, jame pateikiami rinkiniai kuriuos tik konsultantes gales isigyti uz 4,99 jei pateiks minimalu 130lt uzsakyma  thumbup.gif

pirma kampanija anew sveitiklis, solutions paakiu kremas ir dar drekinamasis kremas
antra kampanija solutions kauke ziemai, botanicals kuno losjonas ir solutions spindesio suteikiantis veido kremas

Tikrai doh.gif Kadangi nelabai akcentuojamas tinklapyje šitas pasiūlymas ir rinkiniai nesudomino, tai pasimiršo biggrin.gif
Atsakyti