Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 14, 09:40)
labas rytas.
atejau su klausimu.
labai reikia keleto prekiu is 17c NETO pasiulos.
=======================================
Jei daryciau SKUBU uzsakyma (jame butu keli gaminiai is 17c katalogo ir kt.prekes is NETO bei Internetinio ispardavimo), ar gauciau kokius nors %, jei suma tarkim 130 lt ?
=========================================
gal vistik reiktu pasinaudot ta galimybe, kad db SKUBIUS uzsakymus veza nemokamai?
===================================

Internetinis išpardavimas taip pat neįtraukiamas į sumą.
Atsakyti
O skubus ta pacia diena pristatomas?Nors jau senokai esu Avone,bet dar neteko tokio daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2009 12 14, 17:28)
O skubus ta pacia diena pristatomas?Nors jau senokai esu Avone,bet dar neteko tokio daryti  ax.gif

Priklauso, kokiam mieste.
Pas mus, jei užsakau iki kažkurios dienos 10 val., tai kitą dieną gaunu.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 12 14, 17:30)
Priklauso, kokiam mieste.
Pas mus, jei užsakau iki kažkurios dienos 10 val., tai kitą dieną gaunu.

Tai tada reikia siusti siandien,ryt gauciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2009 12 14, 17:32)
Tai tada reikia siusti siandien,ryt gauciau  bigsmile.gif

10val. ryto.
Žiūrint, kokiame mieste esat.
Jei norėjau gaut ryt, turėjau išsiųst iki šio ryto 10 val.
Atsakyti
Na matysim,jau issiustas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 14 gruodžio 2009 - 18:07
QUOTE(*finy* @ 2009 12 14, 18:58)
Na matysim,jau issiustas  smile.gif

tai jaučiu turėtum poryt gaut, ryt dar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 14, 18:19)
tai jaučiu turėtum poryt gaut, ryt dar ne  smile.gif

Tai kad poryt man reguliarus ateitu,tai koks cia skubus skaitosi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2009 12 14, 19:51)
Tai kad poryt man reguliarus ateitu,tai koks cia skubus skaitosi?  unsure.gif

nežinau biggrin.gif aš su skubiais neturiu reikalų kažkaip, ir ačiū dievui doh.gif nes iš draugių esu girdėjus, kad geriau jau reguliarus paprastas ir tiek, na nebent jau ekstra tikrai atvejis būtų biggrin.gif
Atsakyti
jus aplamai naudokites dabartine kaledu proga AVON suteikta galimybe_17 kampanija_ 2, 3, 4 uzsakymai tiek Reguliarus, tiek SKUBUS, suma, kad ir uz 130 lt_PRISTATOMI I NAMUS, DARBOVIETE, PASTA, AVON BIURA_N E M O K A M A I!!!
visos gi verkiat, kad Avon neduoda kalediniu dovanu, tai, o TAI ne dovana? g.gif

as tarkim, REGULIARU uzsakyma paleidau vakar ryte, tai pagal mano zona, siunta gausiu rytoj.
Taip pat vakar dar paleidau 2 SKUBIUS uzsakymus. Db paziurejau savo avon.lt psl., jie bus pristatyti irgi rytoj. Viso 6 dezes 4u.gif

o siaip SKUBU uzsakyma, jei pateiki iki 09.30 val.ryto, tai kt.diena, jis ir pristatomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 14, 21:08)
jus aplamai naudokites dabartine kaledu proga AVON suteikta galimybe_17 kampanija_ 2, 3, 4 uzsakymai tiek Reguliarus, tiek SKUBUS, suma, kad ir uz 130 lt_PRISTATOMI I NAMUS, DARBOVIETE, PASTA, AVON BIURA_N E M O K A M A I!!!
visos gi verkiat, kad Avon neduoda kalediniu dovanu, tai, o TAI ne dovana? g.gif

as tarkim, REGULIARU uzsakyma paleidau vakar ryte, tai pagal mano zona, siunta gausiu rytoj.
Taip pat vakar dar paleidau 2 SKUBIUS uzsakymus. Db paziurejau savo avon.lt psl., jie bus pristatyti irgi rytoj. Viso 6 dezes 4u.gif

o siaip SKUBU uzsakyma, jei pateiki iki 09.30 val.ryto, tai kt.diena, jis ir pristatomas 4u.gif

galioja tik reguliariems smile.gif http://www.avon.lt/REPSuite/mot_9.page taisyklese parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2009 12 14, 23:06)
galioja tik reguliariems smile.gif http://www.avon.lt/REPSuite/mot_9.page taisyklese parasyta ax.gif

kas galioja tik reguliariems? g.gif
pagal tavo nuoroda atidaro pagrindini avon.lt psl. ax.gif
Atsakyti