QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 22:04)
Kurie is Avon lupdaziai geriausi
?
Mėginau kelių rūšių, mėginsiu papasakot:
- Pro to go tai patys pačiausi man lūpdažiai, labai patogi pakuotė, žiauriai gražią spalvą turiu, bet gaila kad jie brangūs gana, o jų mažai, bet aš pirkau kai buvo didžiulė nuolaida, mokėjau 13,90Lt. Na ir padrėkina, mažai tept reikia, spindi lūpos žodžiu man labai superiniai jie.
- Patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai suteikia gražią spalvą, ilgai laikos, bet man asmeniškai daugiau drėkinimo norėtųs, bet šiaip pakanka, smagūs ir šie lūpdažiukai. 17 c perkant kokią nors kitą prekę iš katalogo galima bus įsigyt šių lūpdažiukų limituotoj pakuotėj po 9,90 Lt, bet tik kelios spalvos.
- Patvarūs atsinaujinantys putlumo suteikiantys lūpų dažai. Na, jie putlumo tikrai suteikia ir padrėkina, spindi lūpos. Sakysiuos iš 17 c katalogo, nes tik 13,90 Lt jie. Gražios spalvos labai, bet jos tokios gana švelnios, taip kad šviesios spalvos ant lūpų neatrodo labai ryškiai. Žodžiu šituos po kelių savaičių jau turėsiu nuosavus.
Tiek norėjau jum pasiūlyt, dar gal merginos tegu papasakoja apie color trend lūpdažius (nors jais nelabai pasitikiu, bet 3 spalvytės yra išpardavime po 6,90Lt, spalvos gražios, bet tokios labai jau spalvotos pakuotės
)
Ir dar noriu atsiliepimų jau ir aš ir jum padėtų apie lūpų dažus su mineralais
sėkmės renkantis!
Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 23:15)
Tokie juodi , ploni, kur issistumia ? Turiu- baby lips spalvyte, fainas labai, bet trumpai laikosi. Gal kas bande tuos ilgai isliekancius? Ar nesausina lupu labai
?
mano irgi spalvytė baby lips, žiauriai graži
82-->75,0-->70