Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 11 30, 21:52)
As ji norejau isigyti praeitam kataloge,bet jo nebuvo bandysiu siam,nes laabai noriu,o dar kai isgyret tai isvis noras pakilo... bigsmile.gif

16 c mokėjau 22,90 Lt, o 17 c jis jau 34,90 Lt, bet yra mini pakuotės po 5 ml, tai tų daugiau papirkus pigiau gaunas daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 22:04)
Kurie is Avon lupdaziai geriausi  blush2.gif  ?

man siaip labai patina tas Pro-To-Go mirksiukas.gif jis toks kai patepi tai atrodo kaip ir ant lupdazio patepus blizgesio mirksiukas.gif ir patogiai atsidaro vienu pastumimu mirksiukas.gif tik gal kiek brangokas,tai ir tu pigesniu tada neblogi tie patvarus atsinaujinantys lupu dazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 11 30, 23:11)
man siaip labai patina tas Pro-To-Go  mirksiukas.gif  jis toks kai patepi tai atrodo kaip ir ant lupdazio patepus blizgesio  mirksiukas.gif  ir patogiai atsidaro vienu pastumimu  mirksiukas.gif  tik gal kiek brangokas,tai ir tu pigesniu tada neblogi tie patvarus atsinaujinantys lupu dazai ax.gif

Tokie juodi , ploni, kur issistumia ? Turiu- baby lips spalvyte, fainas labai, bet trumpai laikosi. Gal kas bande tuos ilgai isliekancius? Ar nesausina lupu labai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 22:04)
Kurie is Avon lupdaziai geriausi  blush2.gif  ?

Mėginau kelių rūšių, mėginsiu papasakot:
- Pro to go tai patys pačiausi man lūpdažiai, labai patogi pakuotė, žiauriai gražią spalvą turiu, bet gaila kad jie brangūs gana, o jų mažai, bet aš pirkau kai buvo didžiulė nuolaida, mokėjau 13,90Lt. Na ir padrėkina, mažai tept reikia, spindi lūpos žodžiu man labai superiniai jie.
- Patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai suteikia gražią spalvą, ilgai laikos, bet man asmeniškai daugiau drėkinimo norėtųs, bet šiaip pakanka, smagūs ir šie lūpdažiukai. 17 c perkant kokią nors kitą prekę iš katalogo galima bus įsigyt šių lūpdažiukų limituotoj pakuotėj po 9,90 Lt, bet tik kelios spalvos.
- Patvarūs atsinaujinantys putlumo suteikiantys lūpų dažai. Na, jie putlumo tikrai suteikia ir padrėkina, spindi lūpos. Sakysiuos iš 17 c katalogo, nes tik 13,90 Lt jie. Gražios spalvos labai, bet jos tokios gana švelnios, taip kad šviesios spalvos ant lūpų neatrodo labai ryškiai. Žodžiu šituos po kelių savaičių jau turėsiu nuosavus.
Tiek norėjau jum pasiūlyt, dar gal merginos tegu papasakoja apie color trend lūpdažius (nors jais nelabai pasitikiu, bet 3 spalvytės yra išpardavime po 6,90Lt, spalvos gražios, bet tokios labai jau spalvotos pakuotės biggrin.gif)
Ir dar noriu atsiliepimų jau ir aš ir jum padėtų apie lūpų dažus su mineralais smile.gif
sėkmės renkantis! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 23:15)
Tokie juodi , ploni, kur issistumia ? Turiu- baby lips spalvyte, fainas labai, bet trumpai laikosi. Gal kas bande tuos ilgai isliekancius? Ar nesausina lupu labai  g.gif ?

mano irgi spalvytė baby lips, žiauriai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 30, 19:15)
Beje, norėjau jūsų paklausti, kaip tas kūno losjonas suteikiantis spindesio kalėdinėje pakuotėje? smile.gif gundaus juo, nes kremas rankom labai patinka iš šios serijos, tik kvapas galėtų koks vaisinis būt, bet poveikis tai thumbup.gif

nerekomenduočiau niekam schmoll.gif konsistencija ir kvapas tai neblogi, bet vienintelis trūkumas.... blizgėsi kaip kalėdinė eglutė doh.gif na nebent tau tas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 30, 18:28)
Taip pat pastebėjau, kad mūsų Sim@ neįdėjo nuorodos į seną temą, tai aš atliksiu šį žygdarbį, jei kam nors prireiktų anoj temoj apsilankyt
Sena tema smile.gif

labai atsiprasau, bet va sito mono dar neismokau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 30, 23:15)
Tokie juodi , ploni, kur issistumia ? Turiu- baby lips spalvyte, fainas labai, bet trumpai laikosi. Gal kas bande tuos ilgai isliekancius? Ar nesausina lupu labai  g.gif ?

Ilgai isliekantys, islieka tikrai ilgai,is pradziu tepantis atrodo labai svelnus ir lengvi, taciau, kai nudziuna, jauciasi tempimo, sausumo pojutis...
Atsakyti
as irgi isigijau avon magix baze ir likau patenkinta, kadangi mano beda ta ,kad oda greitai pradeda blizgeti o tai nervina nerealiai, tai uzsitepus sios bazes ir paziurejus i veidrodi, kada jau turejau blynus ant veido kepti, tikrai nustebau kad blizgesio nebuvo blink.gif ir praejus dar kokiom 3 val. blizgesio vis dar nebuvo rolleyes.gif na super dalykelis. dar is avono turiu blizgesiuka "cool pout" spalvyte natural chili-palieka tokios nude lupos na ir ta zadama saldymo efekta tikrai duoda, tai mane truputi erzina nes man per stipru.dar is seniau turiu blizgesi glazewear spalvyte horizon labai grazus pats toks baltas su floresuojanciu atspalviu i oranzini na vienu zodziu nesiseka aprasyti-mano megiamas, gaila kad nematau jo katal.
Papildyta:
dabar pasimsiu koki is pro to go sudomino is atsiliepimu Kissable lips
Atsakyti
nors retai dazau lupas, bet PRO-TO-GO lupdaziai patinka savo klasisku dizainu 4u.gif
Atsakyti
merginos turiu klausima, bet nesinori kalbet ne i tema, tad klausima uzdaviau bendraminciuose, tik matau, kad ten temele visai mirus, o apie viska diskutuojama cia...
Atsakyti
paaiskinkit ka tai reiskia uzrasas prie gaminio - gaminys i pasiula neitraukiamas. Kas jau turit 17c Magix 5ml. galima bus isigyti ir seip, nesvarbu kad jis su rinkiniu parsiduoda?
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2009 12 01, 15:47)
paaiskinkit ka tai reiskia uzrasas prie gaminio - gaminys i pasiula neitraukiamas. Kas jau turit 17c Magix 5ml. galima bus isigyti ir seip, nesvarbu kad jis su rinkiniu parsiduoda?

Į pasiūlą neįtraukiamas - reiškia, kad jį užsisakiusi negalėsi pasinaudoti ta pasiūla, kuri yra tuose puslapiuose (tu parašyk, apie kokį gaminį klausi, tada bus lengviau atsakyt, jei dar nesupratai iš paaiškinimo).
O dėl pagrindo, tai yra nurodytas ir jo kodas ir kaina, todėl gali ir tik jį užsisakyti.
Atsakyti