Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(lolichka @ 2009 12 10, 14:51)
pasikartosiu del tos rankines - kiek uz ja mokat, tai zinokit ir atrodo kaip uz tuos keturis litukus doh.gif tikrai ten nieko gero, nekokybiska, kicine, primena kazka is vaikisku barbiu rinkinuku doh.gif atidaviau jaunesnei sesei gal panaudos kaip kosmetine doh.gif  lotuliukas.gif

Aš turiu darelinę dukrą, ai jai žaisti su lėlėmis turbūt bus pats. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milona @ 2009 12 08, 17:37)
Ar kas nors bandet Planet SPA - 42473, maitinamaja kuno sviesta. Ar geriau pirkti kuno krema su alyvuogiu aliejumi

Taip aš naudoju tą maitinamąjį. Man labai patinka, nes jis toks neriebus, gerai įsigeria, oda paskui švelni. Tik jei erzina kvapas gali netikti del jo. Man tai labai patika bigsmile.gif

O kokią mergaitės rekomenduotumėt dušo želė iš Senses serijos, kad labiau būtų aštroka, stipresnė, ne saldi, žodžiu vyriškiui 4u.gif
Atsakyti
yra ant vyrisku uzrasiukas for him smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2009 12 10, 16:26)
O kokią mergaitės rekomenduotumėt dušo želė iš Senses serijos, kad labiau būtų aštroka, stipresnė, ne saldi, žodžiu vyriškiui  4u.gif

Ten vyriškos yra dvi - Ascent ir Amazon
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 10, 14:52)
O man ta rankine patinka tokia minkstute,seip jei nepatinka kaip rankine visai gera kosmetine thumbup.gif  man miela ir kaip uz toki kaina tai geriau ko nors ir tiketis nereikia. lotuliukas.gif

QUOTE(lolichka @ 2009 12 10, 15:51)
pasikartosiu del tos rankines - kiek uz ja mokat, tai zinokit ir atrodo kaip uz tuos keturis litukus

cia kaip supratau, jau gavot tas rankines uz 3,99 lt ?
gal galit foto is realiai?
Atsakyti
As pas save ofisiuky turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2009 12 10, 17:26)

O kokią mergaitės rekomenduotumėt dušo želė iš Senses serijos, kad labiau būtų aštroka, stipresnė, ne saldi, žodžiu vyriškiui  4u.gif

"Amazon" vyriska ir mano nosiai, tikrai nebloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2009 12 10, 15:51)
pasikartosiu del tos rankines - kiek uz ja mokat, tai zinokit ir atrodo kaip uz tuos keturis litukus doh.gif tikrai ten nieko gero, nekokybiska, kicine, primena kazka is vaikisku barbiu rinkinuku doh.gif atidaviau jaunesnei sesei gal panaudos kaip kosmetine doh.gif  lotuliukas.gif

na o pavyzdziui man ta rankine labai patiko, tokia dailute ir miela. Mano kelios drauges ja mate, tai irgi sake, kad labai fainute. Ji tokia nedidute ir labai daili. Na bet kaip visada, kiek zmoniu, tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2009 12 10, 17:26)

man šiaip ir accent skaniai kvepia, taip tikrai vyriškai, abi jos nesaldžios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 10, 17:56)
cia kaip supratau, jau gavot tas rankines uz 3,99 lt ?
gal galit foto is realiai?

4u.gif

http://public.fotki....-/100-9618.html ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biliaba @ 2009 12 10, 22:07)

dekuij uz foto 4u.gif
o prie jos yra kokia rankena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 10, 20:13)
man šiaip ir accent skaniai kvepia, taip tikrai vyriškai, abi jos nesaldžios  biggrin.gif  biggrin.gif

As sitos "nepazistu", tad nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(biliaba @ 2009 12 10, 22:07)

Visai miela... ax.gif ne tokia prasmatni, kaip tikejausi, bet... visai nieko... smile.gif
Atsakyti