Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Masha @ 2009 12 08, 18:46)
Rusai jau idejo 3 kampanijos kataloga, tai pagaliau bus nuolaida ant absynthe kvepalu ax.gif jau kokia puse metu laukiu, labai retai daro nuolaidas ant ju doh.gif

tikėkimės ir pas mus bus, nes patiko visai man jie ax.gif
Atsakyti
Kokios kaukės iš katalogo ir yra nulupamos? Ar kaukė iš neto 1 kompanijos (Maroko serijos PS) nulupama?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 08, 10:52)
AT man taip pat thumbup.gif , bet taip pat ne visi tinka...

Man be galo patiko oranžiniu kamštuku smile.gif
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 08, 14:45)
Esu bandzius iv. aliejukus plaukams is AVON , labai man tiko 4u.gif , ir kvepia skaniai.... wub.gif

Tiesinamasis- mėlynu kamštuku kvepia nuostabiai. wub.gif
Aš naudoju oranžiniu kamštuku, kvapas kitoks, bet irgi labai mielas, neerzinantis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2009 12 08, 19:42)
Kokios kaukės iš katalogo ir yra nulupamos? Ar kaukė iš neto 1 kompanijos (Maroko serijos PS) nulupama?

Nulupamos yra su juros dumbliais (melyna) ir su sake. Man asmeniskai labiau patinka su sake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 08, 21:52)
Man be galo patiko oranžiniu kamštuku smile.gif

cia apie seruma? man jis taip pat wub.gif plaukai minkstuciai pasidaro, paklusnus wub.gif
nors jis kaip ir skirtas garbanotiems, mano plaukai negarbanoti, taciau taip pat labai gerai su siuo serumu draugauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 08, 22:46)
cia apie seruma? man jis taip pat wub.gif plaukai minkstuciai pasidaro, paklusnus wub.gif
nors jis kaip ir skirtas garbanotiems, mano plaukai negarbanoti, taciau taip pat labai gerai su siuo serumu draugauja thumbup.gif

Taip, apie oranžinį, garbanotiems plaukams, mano ne garbanoti, bet labai tinka , ''nuima'' pasišiaušimą.
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 19:02)
o tai kodel butinai atviruku? o tiesiog meginukai negerai? ax.gif

Nes ji nori tuos meginelius dovanoti, kad grazu butu. na kiek supratau tai netinka tie paprasti doh.gif
Atsakyti
bet kokia fainulka ta kosmetine morkine, tai isimylejau pamacius wub.gif wub.gif
o ziurekit, gal kuri jau realiai matet ta vakarine rankine su rozytem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benax @ 2009 12 09, 20:08)

o ziurekit, gal kuri jau realiai matet ta vakarine rankine su rozytem?  g.gif

kazkas jau rase kelis puslapius atgal...kiek supratau, nepatiko... smile.gif
Atsakyti
Kai gausiu penktadienį tą rankinę,parašysiu savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
O man ta rankine patinka tokia minkstute,seip jei nepatinka kaip rankine visai gera kosmetine thumbup.gif man miela ir kaip uz toki kaina tai geriau ko nors ir tiketis nereikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
pasikartosiu del tos rankines - kiek uz ja mokat, tai zinokit ir atrodo kaip uz tuos keturis litukus doh.gif tikrai ten nieko gero, nekokybiska, kicine, primena kazka is vaikisku barbiu rinkinuku doh.gif atidaviau jaunesnei sesei gal panaudos kaip kosmetine doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti