Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 07, 14:52)
As tai nusivyliau ampunais ir balzamais Avon Naturals,kazkaip labai greit riebaluojasi plaukai po ju.. g.gif

Man irgi nepatinka. Bet klientai perka. AT - šitie patinka.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 07, 21:55)
Na atbėgu pasigirt, kad iš neto pasiūlos išsirinkau marimekko šešėlių paletę ir lūpų blizgiklį "Gundanti lūpytė". Kažkaip anksčiau nebuvau abiejų bandžius, o ir kainos buvo gana didokos kataloge, tai db sakaus smile.gif
dar galvoju apie tas spalvotas apyrankes, bet tikiuos kad ir kitoj bus neto pasiuloj, tada sakysiuos smile.gif

jei tu su akmeneliais, tuomet nebus ju kitoje neto pasiuloje.. bus tik celia geltonos apyrankes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 07, 23:43)
Man irgi nepatinka. Bet klientai perka. AT - šitie patinka.

AT man taip pat thumbup.gif , bet taip pat ne visi tinka...
Atsakyti
pastebejau kad ilgiau panaudojus avono magix bazyte pradejo sauseti odyte verysad.gif , tai dabar tepu tik nosyte ir kakta, nes zandukus drekinu drekinu. ir dar klausimas kyla ar galejo ant nosies nuo sios bazytes atsirasti spuogiukas ar cia del menes. siaip is karto labai patiko si bazyte o jau dabar nelabai nes ant nosies niekada neturejau spuog.gal as esu labai isranki, bet po kiek laiko patinkaciuose dalykuose atrandu minusiuku, bet tai yra mano veidas, kuri noriu kuo ilgiau tureti grazu, o atsirades spuogelis man sugadina nuotaika, gal tai yra ir tuscia pergyvent del kazkokio spuogiuko, . tai dabar nezinau ar kalta magix baze ar siaip hormonai kvailioja...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri turit Super shock juoda tusa Kaune (Centras, Silainiai)?
P.S. Centre yra AVON atstovybe... jei nueiciau ten ar galeciau iskart nuspirkti ar reiketu uzsakinet?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 08, 13:57)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri turit Super shock juoda tusa Kaune (Centras, Silainiai)?
P.S. Centre yra AVON atstovybe... jei nueiciau ten ar galeciau iskart nuspirkti ar reiketu uzsakinet?
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Avon grozio centre reiketu taip pat uzsakineti,ten visos prekes tik paziurejimui,pameginimui,isigyti galima tik is konsultanciu,nebnt kuri mergina turetu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu bandzius iv. aliejukus plaukams is AVON , labai man tiko 4u.gif , ir kvepia skaniai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 07, 13:52)
As tai nusivyliau ampunais ir balzamais Avon Naturals,kazkaip labai greit riebaluojasi plaukai po ju.. g.gif

O man ir man klientėms jie labai tinka ir patinka. Man labiausiai patinka tas migdolinis.

QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 12:19)
pastebejau kad ilgiau panaudojus avono magix bazyte pradejo sauseti odyte verysad.gif , tai dabar tepu tik nosyte ir kakta, nes zandukus drekinu drekinu. ir dar klausimas kyla ar galejo ant nosies nuo sios bazytes atsirasti spuogiukas ar cia del menes. siaip is karto labai patiko si bazyte o jau dabar nelabai nes ant nosies niekada neturejau spuog.gal as esu labai isranki, bet po kiek laiko patinkaciuose dalykuose atrandu minusiuku, bet tai yra mano veidas, kuri noriu kuo ilgiau tureti grazu, o atsirades spuogelis man sugadina nuotaika, gal tai yra ir tuscia pergyvent del kazkokio spuogiuko, . tai dabar nezinau ar kalta magix baze ar siaip hormonai kvailioja...

Pirmiausia klausimas: kiek laiko jau naudoji tą Magix?
Atsakyti
Ar kas nors bandet Planet SPA - 42473, maitinamaja kuno sviesta. Ar geriau pirkti kuno krema su alyvuogiu aliejumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milona: 08 gruodžio 2009 - 16:37
QUOTE(lolichka @ 2009 12 08, 00:13)
jei tu su akmeneliais, tuomet nebus ju kitoje neto pasiuloje.. bus tik celia geltonos apyrankes smile.gif

ai tai tada šią reikės galvotis pirkt ax.gif

QUOTE(rentabili @ 2009 12 08, 13:19)

man tai nelabai sausina, na gal truputį, bet jos funkcija yra padaryti veidą matinį, taip kad nesistebiu, drėkinu odelę ir viskas, o dėl spuogiukų, tai kiek naudoju, neiškilo man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milona @ 2009 12 08, 17:37)
Ar kas nors bandet Planet SPA - 42473, maitinamaja kuno sviesta. Ar geriau pirkti kuno krema su alyvuogiu aliejumi

Man labai patiko sviestas, jie skirtingi, vienas drėkinamas, kitas riebesnis maitinamasis.
Atsakyti
Rusai jau idejo 3 kampanijos kataloga, tai pagaliau bus nuolaida ant absynthe kvepalu ax.gif jau kokia puse metu laukiu, labai retai daro nuolaidas ant ju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha: 08 gruodžio 2009 - 17:47