Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

Gera kosmetika AVON smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2009 12 06, 19:09)
katik pamaciau kad laikrodziai bus tik sausio 4d.. ziauru.. ka db pasakyt klientems kurios tuos laikrodzius eme dovanu.. esu labai pikta ant avon.. is kur gali surinkt dideli uzsakyma jei puse prekiu gauni po menesio..

Vaje, kaip ziauru! Pas mane ir eme tuos laikrodzius po egle deti. Gerai, kad gavau, nes veliau jie nebutu jau reikalingi g.gif
Atsakyti
katik pamaciau kad laikrodziai bus tik sausio 4d.. ziauru.. ka db pasakyt klientems kurios tuos laikrodzius eme dovanu.. esu labai pikta ant avon.. is kur gali surinkt dideli uzsakyma jei puse prekiu gauni po menesio..

as ir manau kad ziauru... pati dziaugiuosi, nes visus laikrodukus gavau smile.gif beje, mano visos klientes dovanu pirko juos, neisivaizduoju kaip zmones veliau pirks is avon ka nors... Kiekvienais metais tas pats g.gif
Atsakyti

pas mane tas pats... laikrodziai, matyt, tik velykoms bus schmoll.gif
Atsakyti
As tai nusivyliau ampunais ir balzamais Avon Naturals,kazkaip labai greit riebaluojasi plaukai po ju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 07, 14:52)
As tai nusivyliau ampunais ir balzamais Avon Naturals,kazkaip labai greit riebaluojasi plaukai po ju.. g.gif

As nebandziau, bet mano mamai taip pat jie nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, jau turiu 1 kataloga, tad jei kas idomu klauskit, atsakysiu, beje ta rankine uz 3,99 ir atrodo kaip uz tokia kaina doh.gif tokia papigiaiska, kad baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 07, 14:52)

O man tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos. atejau su klausimu del tos vakarines rankines.. jei as uzsakyma surinkau uz 600lt tai galiu isigyti kelias tokias rankines?
Atsakyti
prasau,ikelkit kuri nors rusisko katalogo nuoroda..
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2009 12 07, 19:40)
sveikos merginos. atejau su klausimu del tos vakarines rankines.. jei as uzsakyma surinkau uz 600lt tai galiu isigyti kelias tokias rankines?

Juk AVON puslapyje aiskiausiai parasyta, kad vienas konsultantas gali isigyti TIK VIENA rankine. Taisykles tam ir parasomos prie akciju, kad jas konsultantes perskaitytu doh.gif

nuoroda i rusiska puslapi 4u.gif
http://www.avon-foru...qflfhr3m0enlqb3
Atsakyti
Na atbėgu pasigirt, kad iš neto pasiūlos išsirinkau marimekko šešėlių paletę ir lūpų blizgiklį "Gundanti lūpytė". Kažkaip anksčiau nebuvau abiejų bandžius, o ir kainos buvo gana didokos kataloge, tai db sakaus smile.gif
dar galvoju apie tas spalvotas apyrankes, bet tikiuos kad ir kitoj bus neto pasiuloj, tada sakysiuos smile.gif
Atsakyti