Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(alashka @ 2009 12 06, 00:49)
Skrajute gavau su pigiausiom prekem 1 ir 2katalogo  smile.gif

Gal gali surasyti visas tas pigiausias prekes? blush2.gif
Atsakyti
O deimantis pasiūlymas galios tik vienai kompanijai ta prasme 1 arba 2 ar abejose?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 06, 11:30)
Man 5 vnt dave 15c... Buvau labai nustebusi... Nezinau, kodel cia taip, bet as tikrai ne pries dovanas biggrin.gif Nors tada tikrai nieko neemiau is DEMO ir meginuku tikrai neuzsakinejau...  As nezinau ar cia tai, ka jus vadinate atvirutemis, na toks sulankstomas lankstinukas ir ant jo priklijuotas meginukas...Dar turiu viena, niekam neatidaviau, nufotografuosiu ir imesiu veliau... smile.gif

Taop kaip supratau tai tie blush2.gif as ir nemokejau deramai paaiskkinti kas tai yra tai is kazkur isgirdau kad tai atvirutes thumbup.gif Kliente paprase toiu gauti sako kolegom isdovanos...bet is kur man dabar ju tiek gaut doh.gif
Atsakyti
Gal galit patarti man vyrui reikia kremo jautriai odai azi kuri pasimti? pasimeciau jau... unsure.gif
Atsakyti
sakykit ta tasyte uz 3.99, dabar gausiu ir po to kai darysiu sekanti uzsakyma? Ar tik viena karta (dabar), velesniuose 17c, nebus galima isigit. Gal suprantamai isireiskiau
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 06, 16:24)
Gal galit patarti man vyrui reikia kremo jautriai odai azi kuri pasimti? pasimeciau jau... unsure.gif

Mano uosvis ir brolis naudoja po skutimosi losjona jautriai odai, tai labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 06, 13:04)
O deimantis pasiūlymas galios tik vienai kompanijai ta prasme 1 arba 2 ar abejose?

Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 06, 13:04)

1 kampaniją bus galima įsigyti pigiau šiuos daiktus:

Blakstienų tušas „Supercurlacious Diamonds“
Kaina: 12,90

Kvapusis vanduo „Perceive“
Kaina: 31,90

Atkuriamasis serumas
Kaina: 59,-

Jauninamasis eliksyras
Kaina: 75,-

Veido serumas nuo raukšlių
Kaina: 75,-

Anticeliulitinis kūno kremas
Kaina: 25,90

Purškiamasis stangrinamasis kūno tonikas
Kaina: 25,90

Piniginė „Donatella“
Kaina: 18,90

Piniginė „Ewelina“
Kaina: 18,90

Rankinė „Alison“
Kaina: 29,90

Rankinė „Cael“
Kaina: 21,90

O 2 kampaniją šiuos:

1 rinkinys, kurį sudaro kvapusis vanduo, dezodorantas ir rutulinis kvapusis pieštukas
Kaina: 45,90

2 rinkinys, kurį sudaro 3 anew clinical gaminiai
Kaina: 85,-

3 rinkinys, kurį sudaro blakstienų tušas "Spectra lash", vienspalviai akių šešėliai ir lūpų blizgiklis
Kaina: 25,-

Atsakyti
QUOTE(Dragonike @ 2009 12 06, 14:02)
Taop kaip supratau tai tie  blush2.gif  as ir nemokejau deramai paaiskkinti kas tai yra tai is kazkur isgirdau kad tai atvirutes  thumbup.gif  Kliente paprase toiu gauti sako kolegom isdovanos...bet is kur man dabar ju tiek gaut  doh.gif

o tai kodel butinai atviruku? o tiesiog meginukai negerai? ax.gif
Atsakyti
[quote=irutinka,2009 12 06, 16:38]
sakykit ta tasyte uz 3.99, dabar gausiu ir po to kai darysiu sekanti uzsakyma? Ar tik viena karta (dabar), velesniuose 17c, nebus galima isigit. Gal suprantamai isireiskiau
[/quja isigyti galima tik VIENA karta
netgi viskas ten yra parasyta aiskiai smile.gif
Atsakyti
katik pamaciau kad laikrodziai bus tik sausio 4d.. ziauru.. ka db pasakyt klientems kurios tuos laikrodzius eme dovanu.. esu labai pikta ant avon.. is kur gali surinkt dideli uzsakyma jei puse prekiu gauni po menesio..
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2009 12 06, 19:09)
katik pamaciau kad laikrodziai bus tik sausio 4d.. ziauru.. ka db pasakyt klientems kurios tuos laikrodzius eme dovanu.. esu labai pikta ant avon.. is kur gali surinkt dideli uzsakyma jei puse prekiu gauni po menesio..

paimkit ir parasykit va toki laiska el pastu informacija@avon.com
parasykit savo konsultantes nr,varda pavarde ir isdestykit visa sita skunda,tik tuomet bus gal labiau atsizvelgiama,nei toks bergzdzias issiiejimas avon temoj apie kosmetikos gaminius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti