Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 05, 17:17)

situs, kaip zinau duoda tik tada, kai perki DEMO tual.vandeni ar kvepalus wub.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
assa.gif 2kataloge plauku serumai melynas ir oranzinis kainuos tik 11,90 thumbup.gif
Atsakyti
Sepetys turejo atsirast gruodzio 2d .
bet jo nebuvo,laikrodukas minejo bus tik sausio menesi
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 05, 17:17)

situs, kaip zinau duoda tik tada, kai perki DEMO tual.vandeni ar kvepalus wub.gif

Ar tikrai? Man IN BLOOM dave, kai jokiu DEMO gaminiu nepirkau.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(alashka @ 2009 12 05, 21:09)
assa.gif  2kataloge plauku serumai melynas ir oranzinis kainuos tik 11,90  thumbup.gif

thumbup.gif kaip melynas, nezinau, bet oranzini tikrai jamsiu!
o is kur tokios zinios jau net apie 2 kataloga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 05, 21:38)
Ar tikrai? Man IN BLOOM dave, kai jokiu DEMO gaminiu nepirkau....  unsure.gif

Dalino In BLOOM Atvirutes? As neavau... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
assa.gif  2kataloge plauku serumai melynas ir oranzinis kainuos tik 11,90  thumbup.gif

tai lauksim tada 2 kampanijos, tada apsipirksiu serumų biggrin.gif Jau buvo pristatymas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 05, 15:43)
man pasirode kad klausia is 1katalogo g.gif

Oi. Sory ax.gif

QUOTE(...spinduliukas... @ 2009 12 05, 17:32)

Daug metu su Avon "bendaruju", nu bet kuo toliau tuo labiau noras tam reikalui praeina doh.gif .... Komanija griauna zmoniu, bei konsultantu pasitikejima  unsure.gif

O, kaip sukovoti, na niekaip. Yra, kaip yra smile.gif . Nesmagu, nepatogu, ir tiek.

Vauuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
panos ar uzsisako pas jus klientes sugrizusius kvepalus is 21psl.? 1c atsiras nauji kvepalai, buteliukas panasus i Passion (forma), o turynis tai saldus, bus Demo pasiuloj
Papildyta:
kiek 1c kainuos Sutraukiamasis skystis nuo inkstiru?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 05, 20:38)

thumbup.gif kaip melynas, nezinau, bet oranzini tikrai jamsiu!
o is kur tokios zinios jau net apie 2 kataloga? blush2.gif

Skrajute gavau su pigiausiom prekem 1 ir 2katalogo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kokį kremą rekomenduotumėte riebiai ir brandžiai odai? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2009 12 05, 21:56)
panos ar uzsisako pas jus klientes sugrizusius kvepalus is 21psl.? 1c atsiras nauji kvepalai, buteliukas panasus i Passion (forma), o turynis tai saldus, bus Demo pasiuloj
Papildyta:
kiek 1c kainuos Sutraukiamasis skystis nuo inkstiru?

9.90lt thumbup.gif

O del serumo plaukamtai perkant 16kataloga perkant du viena uz19kita uz 3,90 tai vienas gavosi 11.45 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 12 05, 21:45)
Dalino In BLOOM Atvirutes? As neavau...  g.gif  schmoll.gif

Man 5 vnt dave 15c... Buvau labai nustebusi... Nezinau, kodel cia taip, bet as tikrai ne pries dovanas biggrin.gif Nors tada tikrai nieko neemiau is DEMO ir meginuku tikrai neuzsakinejau... As nezinau ar cia tai, ka jus vadinate atvirutemis, na toks sulankstomas lankstinukas ir ant jo priklijuotas meginukas...Dar turiu viena, niekam neatidaviau, nufotografuosiu ir imesiu veliau... smile.gif
Atsakyti