Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Mili04 @ 2009 12 04, 23:34)
Pauku galiuku serumas 13,90lt ir 50% sepeciui pasirinktam.

Tuso to nebera smile.gif

yra tusas 33lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 12 04, 22:43)
O vat dėl šito man kaip tik sakė, kad jokio poveikio nuo jo.

daug metu dirbau su avon,
ir galiu patvirtinti, kad skatinantis TIPO nagu augima tikrai neveiksmingas,
STIPRINANTIS nagus lakas ir piestukas- taip, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 05, 00:12)
Kiek kainuos Plaukų galiukų serumas žaliam buteliukyje?Ir kokia kaina tušo "SUPERhock",kur tigrinėj pakuotėj?

QUOTE(Mili04 @ 2009 12 05, 00:34)
Pauku galiuku serumas 13,90lt ir 50% sepeciui pasirinktam.

Tuso to nebera smile.gif

QUOTE(Mili04 @ 2009 12 05, 01:16)
yra tusas 33lt ax.gif

Tušas 72 psl- kaina 21,90
Plaukų galiukų serumas 15,90 - 169 psl.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 05, 14:39)

Tušas 72 psl- kaina 21,90
Plaukų galiukų serumas 15,90 - 169 psl.

man pasirode kad klausia is 1katalogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 05, 15:43)
man pasirode kad klausia is 1katalogo g.gif

Taip,aš klausiau pirmo katalogo,pamiršau nurodyt,nes 17 kamp. ir pati turiu smile.gif
Atsakyti
Ieškau mėginėlių kur būna mmm...tokiose kaip atvirutėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 05, 14:51)
Taip,aš klausiau pirmo katalogo,pamiršau nurodyt,nes 17 kamp. ir pati turiu smile.gif

Niu va vadinasi neklydau biggrin.gif

Ai noriu pasiguosti savo pirkiniu,nu vis delto nusprendziau isigyti zieda is 16katalogo 122psl. verysad.gif tai darysiu grazinima nes kur viduj yra toks kaip atskiras ratukas kad kaip supratau reguliuotu dydi,tai jis lb pjauna pirsta o jei uzsidedi ant mazesnio pirsto tai sukiojasi aplinkui doh.gif nu vienu zodziu grazu bet nepatogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 05, 15:55)

Ai noriu pasiguosti savo pirkiniu,nu vis delto nusprendziau isigyti zieda is 16katalogo 122psl. verysad.gif  tai darysiu grazinima nes kur viduj yra toks kaip atskiras ratukas kad kaip supratau reguliuotu dydi,tai jis lb pjauna pirsta o jei uzsidedi ant mazesnio pirsto tai sukiojasi aplinkui doh.gif  nu vienu zodziu grazu bet nepatogu verysad.gif

As ir turbut darysiu grazinima, nes dezodorantas ilenktas, o norejo klijante dovanai, o toki dovanot kazkaip nelabai. O kiti suklydo- vietoj PUR BLANCA dezodoranto irase KVAPNIOJO PIESTUKO koda, ir kaip visada as likau kaltas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 12 05, 17:44)
O kiti suklydo- vietoj PUR BLANCA dezodoranto irase KVAPNIOJO PIESTUKO koda, ir kaip visada as likau kaltas  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Dėl kodų geriau turėti įrodymų, kad klientas parašė būtent tuos skaičius. Ar žinutes išsaugot, ar kad ant kokio lapelio su savo duomenimis parašytų. Ne konsultantų kaltė, kad ne tas kodas. Arba išvis tegu dar ir pasako, kas per daiktai turėtų būti, kad galėtum pasitikslint.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 04, 15:27)
A nu čia kaip??? SM rodo be interneto?  biggrin.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 04, 19:52)

na, tai toji, kuri klause, gal interneta ir turi. Bet jei jau jai reik ne 1 katalogo, vadinas jos klientes mieliau varto realiai kataloga, nei varto ji internete

QUOTE(delfiuka @ 2009 12 04, 21:09)

labai geras pasiulymas. Beje, ten "Passion dance" rinkinys toks nauju dizainu? g.gif

QUOTE(Dragonike @ 2009 12 05, 15:51)
Ieškau mėginėlių kur būna mmm...tokiose kaip atvirutėse blush2.gif

situs, kaip zinau duoda tik tada, kai perki DEMO tual.vandeni ar kvepalus wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu paklaust jusu tokio klausimelio, kaip kovojat su Avon (nes kitaip nezinau kaip issireikst), kad prekes atsiustu laiku ir sukomplektuotas doh.gif kaip priklauso doh.gif

Uzsakiau kvepalus su laikrodziu kai tik pasirode, bet laikrodzio negavau nei ta kompanija kuriai priklauso, nei dabar su kitu katalogu.... vis raso kad bus pristatyta su kita siunta doh.gif Nebezinau nei kaip zmogui i akis paziuret,kuris tuos kvepalus su laikrodziu uzsake dovanai unsure.gif

Ir dar nerealiai nervina, kai gauni rinkini iskomplektuota... pvz. kvepalu rinkinys ir kosmetine... tai kosmetines negauni... O jug dazniausiai tokius rinkinius uzsako dovanom... Kaip dovanot tada jeigu nei kosmetines nera nei dovanu maiselio kokio...

Daug metu su Avon "bendaruju", nu bet kuo toliau tuo labiau noras tam reikalui praeina doh.gif .... Komanija griauna zmoniu, bei konsultantu pasitikejima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 12 05, 16:44)
As ir turbut darysiu grazinima, nes dezodorantas ilenktas, o norejo klijante dovanai, o toki dovanot kazkaip nelabai. O kiti suklydo- vietoj PUR BLANCA dezodoranto irase KVAPNIOJO PIESTUKO koda, ir kaip visada as likau kaltas  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Ir man pora kartu buvo, kad ne tuos kodus uzrase, tai dariau grazinimus. Bet labai graziai atsiprase ir paprase pakeist, tai nepykau labai ax.gif

QUOTE(...spinduliukas... @ 2009 12 05, 17:32)
Sveikos 4u.gif

Noriu paklaust jusu tokio klausimelio, kaip kovojat su Avon (nes kitaip nezinau kaip issireikst), kad prekes atsiustu laiku ir sukomplektuotas  doh.gif  kaip priklauso doh.gif

Man tik si karta Avon prikiaulino, jau antra karta nera plauku sepecio, o siaip visada viskas buna gerai smile.gif
Atsakyti