Tęskim diskusijas apie_
gaminius
Laukiamos visos_
konsultantės
Taip pat ir klientės, perkančios, naudojančios, jau senokai egzistuojančią_
VISOMS_SĖKMINGAI GAUSIŲ UŽSAKYMŲ 17 KAMPANIJĄ
Aciukas Simutei uz naujus namucius
Nejaugi as pirma
Registruojuos
Nejaugi as pirma
Registruojuos
Sveikos, ieskau konsultantes (truputi paveluotai), kuri dar darys uzsakyma ir 16 kampanijos katalogo Pasilaiciai, bet tiks ir kiti rajonai Prireike tuso ir nagu lako, tad laukiu i AZ, sorry, jei ne i tema
Kaip laukiu 17 Kada naują katalogą įdeda?
QUOTE(delfiuka @ 2009 11 30, 03:14)
manau, kad jau 12.03 d.pamatysite internete 17c kataloga
QUOTE(Somaja @ 2009 11 30, 02:03)
Sveikos, ieskau konsultantes (truputi paveluotai), kuri dar darys uzsakyma ir 16 kampanijos katalogo Pasilaiciai, bet tiks ir kiti rajonai Prireike tuso ir nagu lako, tad laukiu i AZ, sorry, jei ne i tema
Parašiau .
As labai vertinu AVON kosmetika,nes ji man labai tinka ir patinka.. Esu specialiai uzsiregitravus i konsultantes,kad gauti dovanu..
Na ir aš jau į naująją temelę atbildu
Noriu aprašyti bespalvį koreguojamąjį makiažo pagrindą Magicx:
- Jis tirštokas, bet labai lengvai tepas, mažai reikia.
- Patepus oda labai labai švelni pasidaro, kažkas panašaus net į šilko švelnumą.
- Šiek tiek paslepia poras, nu ta prasme negali paslėpt bet užpildo iš dalies, ne tokios didelės atrodo
- Odai suteikia matiškumo, bet kadangi yra dalelių, kur atspindi šviesą tai taip labai labai švelniai švyti, odai suteikia sveikumo efektą.
- Kaip jau sakiau, labai skalsus, mažai reikia, lengva paskirstyt ant veiduko.
Labai patenkinta šiuo pirkinuku, nes jis šiaip ir šviesina odą, nu tokia sveika pasidaro, švelni, matinė. Tikrai vertas įsigyt daikčiukas.
Papildyta:
avono 17 katalogas manau rytoj jau turėtų pasirodyt, nes kažkur 2-3 dienom anksčiau į tinklapį įdeda, negu pradeda galiot
šiaip kainos kiek lyginau daug daiktų brangesnės nei 16 c kataloge
Papildyta:
Taip pat pastebėjau, kad mūsų Sim@ neįdėjo nuorodos į seną temą, tai aš atliksiu šį žygdarbį, jei kam nors prireiktų anoj temoj apsilankyt
Sena tema
- Jis tirštokas, bet labai lengvai tepas, mažai reikia.
- Patepus oda labai labai švelni pasidaro, kažkas panašaus net į šilko švelnumą.
- Šiek tiek paslepia poras, nu ta prasme negali paslėpt bet užpildo iš dalies, ne tokios didelės atrodo
- Odai suteikia matiškumo, bet kadangi yra dalelių, kur atspindi šviesą tai taip labai labai švelniai švyti, odai suteikia sveikumo efektą.
- Kaip jau sakiau, labai skalsus, mažai reikia, lengva paskirstyt ant veiduko.
Labai patenkinta šiuo pirkinuku, nes jis šiaip ir šviesina odą, nu tokia sveika pasidaro, švelni, matinė. Tikrai vertas įsigyt daikčiukas.
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 11 30, 03:14)
avono 17 katalogas manau rytoj jau turėtų pasirodyt, nes kažkur 2-3 dienom anksčiau į tinklapį įdeda, negu pradeda galiot
šiaip kainos kiek lyginau daug daiktų brangesnės nei 16 c kataloge
Papildyta:
Taip pat pastebėjau, kad mūsų Sim@ neįdėjo nuorodos į seną temą, tai aš atliksiu šį žygdarbį, jei kam nors prireiktų anoj temoj apsilankyt
Sena tema
Beje, norėjau jūsų paklausti, kaip tas kūno losjonas suteikiantis spindesio kalėdinėje pakuotėje? gundaus juo, nes kremas rankom labai patinka iš šios serijos, tik kvapas galėtų koks vaisinis būt, bet poveikis tai
As ji norejau isigyti praeitam kataloge,bet jo nebuvo bandysiu siam,nes laabai noriu,o dar kai isgyret tai isvis noras pakilo...
Kurie is Avon lupdaziai geriausi ?
Sveiki,
Gal kas gali užsakyti iš dabar esančio katalo kūno purkštiklį ir kūno šveitiklį?
Vilnius, Savanorių pr.
Gal kas gali užsakyti iš dabar esančio katalo kūno purkštiklį ir kūno šveitiklį?
Vilnius, Savanorių pr.