Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 12 02, 17:23)
drinks_cheers.gif
gal kuri pirks ir nufotkins, jei gyvenčiau nuosavam name- imčiau negalvodama

Namas irgi uzsipildo lotuliukas.gif patikek, zinau ka sakau biggrin.gif
Atsakyti
siandien pramones maximoje nukoviau karvyte, vakar kai buvau nuvaziavusi tai nieko panasaus nebuvo, tikrai siandien isnesta buvo nauju augalu, matyt is sandelio vis papildo padeklus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 02, 23:16)
Namas irgi uzsipildo  lotuliukas.gif patikek, zinau ka sakau  biggrin.gif

Pritariu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 02, 19:39)
o čia paskutinės naujienos...(iš "seklio morkos gyvenimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

va, šitas "daiktas" Floriadoj yra Rossioglossum grande  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

http://public.fotki....091124-048.html

skaitom čia:
http://www.orchidspe.../rossgrande.htm

žiedas ~15cm
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ar jau turi su kuo lyginti 'gyvai'? Skleidziasi jau?????? Tikrai tokie ispudingi ziedai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 00:07)
siandien pramones maximoje nukoviau karvyte, vakar kai buvau nuvaziavusi tai nieko panasaus nebuvo, tikrai siandien isnesta buvo nauju augalu, matyt is sandelio vis papildo padeklus.

axara - o karvyte viena buvo ar dar palikai kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 00:07)

As ir karvytes ziurinejau, bet atsilaikiau eilini karta smile.gif gal dar margesniu atves.
Papildyta:
Truputi maziau margos buvo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 12 03, 09:24)
ar jau turi su kuo lyginti 'gyvai'? Skleidziasi jau??????  Tikrai tokie ispudingi ziedai?  bigsmile.gif

taip, jau vakar vakare pradėjo skleistis, todėl ir galėjau nustatyt pavadinimą. Dar šįryt nebuvo pilnai atsimerkęs, bet žiedas didžiulis ir ryškus, o bus kokie 8 ant žiedstiebio...gaila fotikas išvažiavo iš namų prieš man atsikeliant - gimnazijoj projektas su filmavimu, tai kvietkai neturi prioriteto paveiksluotis mirksiukas.gif mirksiukas.gif

"karvytės" trys Floriadoj po 24,90Lt
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 01:07)

prasom pasirodyti tada thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 10:27)
As ir karvytes ziurinejau, bet atsilaikiau eilini karta  smile.gif gal dar margesniu atves.
Papildyta:
Truputi maziau margos buvo:

unsure.gif cias panasi kaip mano, kur is lorutes paemiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 10:52)
taip, jau vakar vakare pradėjo skleistis, todėl ir galėjau nustatyt pavadinimą.

gal vakare iseis nufotografuot?..
Ar liko Floriadoj dar ju? Nuvaziuociau gyvai paziuret. Gal ir ten jau skleidziasi..
Idomu, kaip ji sektusi namie augint. Ar labai lengvai numarinamas, kazi g.gif Kaip suprantu, vesos ir prieblandos megejas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 12 03, 12:02)
gal vakare iseis nufotografuot?..
Ar liko Floriadoj dar ju? Nuvaziuociau gyvai paziuret. Gal ir ten jau skleidziasi..
Idomu, kaip ji sektusi namie augint. Ar labai lengvai numarinamas, kazi  g.gif  Kaip suprantu, vesos ir prieblandos megejas  g.gif

taip, yra ten- katės maiše už 75Lt Floriadoj neperka, net falenopsius ir tuos perka su daugiau išsiskleidusių žiedų kad būtų "vaizdas" doh.gif
tik ten vėsiau ir tamsiau, tai dar vakar nesiskleidė. ...
O gyvai "tik pažiūrėt" tai tau iki manęs arčiau ax.gif
Keletas pažįstamų sėkmingai augina, tai manau, kad susitarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 10:52)
"karvytės" trys Floriadoj po 24,90Lt

Oli_vija - as gundziausi paprasyt, kad atveztum i Kauna blush2.gif Bet kad sekmadieni busiu be transporto, tai negalesiu niekur toli nuo namu nuvaziuot pasimt doh.gif O Foriados "karvyciu" ziedai stambus ar nelabai? ax.gif

O as siandien karvyte nusipirkau Pramones Maximoj bigsmile.gif Is viso buvo trys - viena ryskiai kazkuo serganti - visi lapai prie pat skroteles pajuode. Kitos ziedai buvo aplipe miltuotais skydamariais doh.gif O manosios vienas lapas man nepatiko - toks yra plotelis, su tokiais kaip pasiburbulavimais, bet kietais. Ir dar lapu kai kuriu krasteliai pagelte g.gif Nu ta serganti lapa sakiau nupjausiu ir izoliavusi palaikysiu menesiuka. Bus matyt.
Stai mano naujoke ax.gif
user posted image
O stai jos pazeistas lapas doh.gif
user posted image

Gal kas susiduret su tokiu daiktu? Ar isgyvens mano grazuole? unsure.gif

Naujokes ziedai nera dideli, tai dabar svajosiu apie stambiaziede "karvyte" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 03 gruodžio 2009 - 12:07
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 13:05)
Oli_vija - as gundziausi paprasyt, kad atveztum i Kauna blush2.gif Bet kad sekmadieni busiu be transporto, tai negalesiu niekur toli nuo namu nuvaziuot pasimt  doh.gif  O Foriados "karvyciu" ziedai stambus ar nelabai?  ax.gif

šeštadienį būsiu, tai galėsiu su liniuote pamatuot. Kaune turiu kur palikt iki pirmadienio. Jei sugalvosi norą , skambink 8685-57523

O as siandien karvyte nusipirkau Pramones Maximoj  bigsmile.gif Is viso buvo trys - viena ryskiai kazkuo serganti - visi lapai prie pat skroteles pajuode. Kitos ziedai buvo aplipe miltuotais skydamariais  doh.gif O manosios vienas lapas man nepatiko - toks yra plotelis, su tokiais kaip pasiburbulavimais, bet kietais. Ir dar lapu kai kuriu krasteliai pagelte  g.gif  Nu ta serganti lapa sakiau nupjausiu ir izoliavusi palaikysiu menesiuka. Bus matyt.
Stai mano naujoke  ax.gif

O stai jos pazeistas lapas  doh.gif

Gal kas susiduret su tokiu daiktu? Ar isgyvens mano grazuole?  unsure.gif

tas lapas atrodo tik mechaniškai pažeistas, bet aiškiau bus po keleto savaičių g.gif
profilaktiškai perliek su Actara, jei kaimynės buvo su skydamariais.

Man asmeniškai dar čia esantis "margis" gražus, tik ir kaina kaip už gražų mirksiukas.gif

http://www.floriada.lt/seminaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 03 gruodžio 2009 - 12:45