Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

[quote=Tina*,2009 12 20, 22:39]
Mano virtuvinė palangė smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos
Kaip grazu,ir estetiska.Kaip sugebi ,neperkrauti palangiu biggrin.gif .Kad man tokia valia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 21 gruodžio 2009 - 13:08
QUOTE(Tina* @ 2009 12 20, 22:39)
Mano virtuvinė palangė  smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos.
[attachmentid=190140]

gražu wub.gif wub.gif Kiek užtrunki kol visas sutvarkai? Na ta prasme, palaistai? g.gif
Juk įpili palieji, po to vandenį reikia išpilti, apipurkšti ir t.t.
Atsakyti
[quote=rodostoma,2009 12 21, 13:05]
[quote=Tina*,2009 12 20, 22:39]
Mano virtuvinė palangė smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos
Kaip grazu,ir estetiska.Kaip sugebi ,neperkrauti palangiu biggrin.gif .Kad man tokia valia. doh.gif
[/quote]
Tai, kad cia kaip tik apkrauta. Kai isirengsim antraji namo auksta, ismetysiu po palanges. Va tada gal bus estetiska smile.gif Dabar balaganai wacko.gif

[quote=aistutėlė,2009 12 21, 13:14]
gražu wub.gif wub.gif Kiek užtrunki kol visas sutvarkai? Na ta prasme, palaistai? g.gif
Juk įpili palieji, po to vandenį reikia išpilti, apipurkšti ir t.t.
[/quote]
Valandike wink.gif
Atsakyti
Mademoisellee ,grazus ziedeliai,bet raudonas phal. tai superinis ir as tokio noreciau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 21, 14:31)
Mademoisellee ,grazus ziedeliai,bet raudonas phal. tai superinis ir as tokio noreciau  wub.gif  thumbup.gif

raudoną paimčiau ir aš wub.gif , o tą įvardintą kaip ryškiausią nesenai pirkau už 8 lt, kaip nukainuotą, o jis dar žydi ir žiedkotį augina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 20, 22:39)
Mano virtuvinė palangė  smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos.

Tina, lb estetiška palangė, šaunuolė thumbup.gif
Kad man tokia tvarkelė doh.gif , o dabar tikras džiunglynas pas mane ir dar maža ax.gif
Matėt, nuo ryt orchių vazonams maximoje akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 21, 16:43)
Tina, lb estetiška palangė, šaunuolė  thumbup.gif 
Kad man tokia tvarkelė  doh.gif , o dabar tikras džiunglynas pas mane ir dar maža  ax.gif
Matėt, nuo ryt orchių vazonams maximoje akcija  biggrin.gif

busiu pirma pirkėja mirksiukas.gif
bet dabar žiūriu nuo ryt jų akcijas, nieko nematau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 21 gruodžio 2009 - 16:21
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 12 21, 17:16)
busiu pirma pirkėja mirksiukas.gif
bet dabar žiūriu nuo ryt jų akcijas, nieko nematau

http://www.maxima.lt...inys-nr52/2150/ paskutiniame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
bandžiau patvarkyt čia kainas, kiek prisiminiau blush2.gif

http://public.fotki....-vija/floriada/

http://public.fotki....091128-004.html

http://public.fotki....1c79/page3.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 21 gruodžio 2009 - 16:26
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 20, 11:45)
As laukiu nesulaukiu kada ta raibuolė pražys  rolleyes.gif Katleja tupi suspaudus savo voką ir nejuda nė iš vietos,nervina negaliu  doh.gif  irgi nežiniukė. Keletas ph numetė pumpurus,nušalo matyt per kraustymąsi...tai taip gaila,kad negaliu.

neliudek 4u.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 20, 17:03)
Aš pasirodau, užėjau šiandien į Žaliąjį centrą o ten katlėjai 50 procentu nuolaida tai
Ir su daugaiu prasiskleidusių žiedelių įkeliu savo phaleonopsis Avila lotuliukas.gif  Patinka man jis.
Jolla42, koks fainutis naminis žydėjimas

patinka ir man si wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 12 20, 21:39)
[attachmentid=190140]

labai grazu wub.gif ir tiek ziedeliu dar dziugina akis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 21, 11:46)
Kaip ir zadejau rodausi savo geliukes:

siltu, kalediniu kvapu kvepianti, tikslaus pavadinimo nezinau  blush2.gif

Miltonidium Bartley Schwarz ''Highland'' mirksiukas.gif kai žydėjo keturios žiedų šakos,tai tas kvapas bent man būdavo per stiprus...,pas mane kvepėjo iki vėlyvų pietų,o po to ''ilsėjosi'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 21, 16:24)
bandžiau patvarkyt čia kainas, kiek prisiminiau  blush2.gif

bet tas margas phal wub.gif Jauciu, neatsilaikysiu.. Gal zinai, ar ryt gaus ka nors naujo?
Atsakyti