Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(evutext @ 2009 12 18, 19:12)
medalis uz aktyvuma Tinai  first.gif
pabirzei  second.gif

jolla42 23

g.gif hm,vienoj temoj pirma-kitoj paskutinė... reikės pasitaisyti blush2.gif pasirodau su savo naminiu žydėjimu (pardon už kokybę,bet tamsu kambarį...)
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 19, 15:20)
katleja vargeta , bet cia eksperimentui smile.gif

gal jau visai nurint su pirkimais gelyciu g.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 12 19, 19:51)
Man atrodo as ta marbela maciau praejusi savaitgali Tik gelese.

man atrodo ir as sita pacia galvojau pirkt, bet paimiau miltonopsi. o ir kainavo ji 2olt 4u.gif

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 19, 20:18)
Pasigirsiu  tongue.gif  blush2.gif mano raibuole krauna pumpura  rolleyes.gif laukiu nesulaukiu,nes ji bus mano prazydinta.Pirkta kazkada uz 5lt  biggrin.gif

vau bigsmile.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 19, 23:05)
g.gif hm,vienoj temoj pirma-kitoj paskutinė... reikės pasitaisyti  blush2.gif pasirodau su savo naminiu žydėjimu (pardon už kokybę,bet tamsu kambarį...)

labai grazu wub.gif
Atsakyti
[quote=~Sandrita~,2009 12 19, 21:18]Pasigirsiu  tongue.gif  blush2.gif mano raibuole krauna pumpura  rolleyes.gif laukiu nesulaukiu,nes ji bus mano prazydinta.Pirkta kazkada uz 5lt  biggrin.gif

Va cia ,tai grozis.Man paciai jos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 20 gruodžio 2009 - 11:38
As laukiu nesulaukiu kada ta raibuolė pražys rolleyes.gif Katleja tupi suspaudus savo voką ir nejuda nė iš vietos,nervina negaliu doh.gif irgi nežiniukė. Keletas ph numetė pumpurus,nušalo matyt per kraustymąsi...tai taip gaila,kad negaliu.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 19, 21:48)
Aš tai vakar prieš filmą į ermitažą užbėgau doh.gif  Susinervinau. Vandos nuo 120 iki 99lt nukainotos, bet bėda jei būtų nenukainotos tai su 40 procentų nuolaida pigiau išeitų tai neėmiau, arba normaliai nukainotų arba nežinau nesąmonė doh.gif  tada miniukų užvežta schmoll.gif  taip norėjau bet jie tokiose vazose tai kaina iki 65ar70 lt užkelta, na su 40 procentų nuolaida mažiau išeina bet vsi tiek nesąmonė...žodžiu pravarvianu seilę ir tiek... šiandien Bige toj Floriadoj buvau miniukų pažiūrėt be žiedų arba po vieną, o kaina vis tike 15lt supykau ir neėmiau verysad.gif Laukiu kalėdų senio...

Sandrita, sveikinu su nauju žieduku, o kitas su pirkinukais 4u.gif

tai vat as pirma diena kai pamaciau tai tu miniuku dar gan daug buvo ir is ko rinktis buvo... gal po kokius 5 ziedelius bent jau tikrai buvo ant vieno augaliuko...bet kol per nakti pagalvojau kad man reikia, tai ryte jau pasirinkimas nekoks... doh.gif doh.gif uz kokius 5 lt gal buciau paemus..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 19, 21:48)
... šiandien Bige toj Floriadoj buvau miniukų pažiūrėt ....

Big-as yra Bigas doh.gif

o Floriada yra Eišiškių plente doh.gif nereikia painiot schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš pasirodau, užėjau šiandien į Žaliąjį centrą o ten katlėjai 50 procentu nuolaida tai ir pasiėmiau, susukau į striukę greit į mašiną ir namo, jos vežtos prieš šalčius tai nenušalę, kad tik aš nebūčiau sušaldžius. Atsiprašai, tik foto išsiliejo žiedukas bet daugmaž suprasit:) Tingiu perfotografuot, darbelių daug turiu. ax.gif
user posted image
Ir su daugaiu prasiskleidusių žiedelių įkeliu savo phaleonopsis Avila lotuliukas.gif Patinka man jis.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 20, 17:55)
Big-as yra Bigas doh.gif

o Floriada yra Eišiškių plente doh.gif nereikia painiot schmoll.gif  schmoll.gif

Vajėzau Florissimą omenyje turėjau doh.gif , persiprašau 4u.gif nors manau visi supratao, kai rašiau, jog bige, o Floriadon gaila nulėkti nespėjau 6ienį vėlai gryžau.

Jolla42, koks fainutis naminis žydėjimas
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 20, 19:03)

Jolla42, koks fainutis naminis žydėjimas

dėkui... ,o tokį faliką praeitą savaitę pas protėvius išlydėjau verysad.gif jau gaila,tai ne tas žodis... du žiedstiebius buvo pradėjąs leisti ir numirė....
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 20, 18:50)
dėkui... ,o tokį faliką praeitą savaitę pas protėvius išlydėjau  verysad.gif jau gaila,tai ne tas žodis... du žiedstiebius buvo pradėjąs leisti ir numirė....
verysad.gif

nu čia dabar, kiba fauną labiau pradėjai mylėt g.gif aš tai gailiuos , kad tokios nenusipirkau
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 20, 20:19)
nu čia dabar, kiba fauną labiau pradėjai mylėt g.gif aš tai gailiuos , kad tokios nenusipirkau

schmoll.gif nu nea
aš jį vasarą iš kauno parsivežiau,kai pirkau ta įsmeigta lazdelė buvo visai nupuvus,o pačios gėlės lapai pelėsiu apsinešę...,bet buvo tik viena tokia,o ir labai žiedai gražūs,tai pažiūrėjau,kad dar galima gal gelbėt ir pirkau,,, žydėjo ilgai-dar ir parodon papuolė,atlaikė,o po to nukirpau nudžiūvusius žiedstiebiu,pamačiau du naujus,o vieną kartą pakėlus tiesiog nukrito visi lapai...išpuvus prie šaknų buvo... ,o nei purškiu,nei mirkinu kai toks oras...tiesiog perlieju ir tai pakraščiu vazono,kad vandens nepatektų...matyt nelemta jai buvo šviežių bulvių sulaukt....,ką darysi-ieškosiu kitos,labai graži ji man wub.gif
Atsakyti
Mano virtuvinė palangė smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos.
[attachmentid=190140]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 20, 23:39)
Mano virtuvinė palangė  smile.gif gaila tik kad foto nekokybiška dėl tamsios dienos.

va je tau bigsmile.gif thumbup.gif ir kontrastas koks... žiedai sniego fone wub.gif
Atsakyti