Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

kaledu seniams laiskus raso gal thumbup.gif
Atsakyti
http://www.stenasa.s...l. Marbella.jpg
va toks vakarykštis laimikis blush2.gif tik gėlėse pamačiau, klausiu, kiek, sako, 10 lt. Kaip čiupau, kolega tik už galvos susigriebė, sako, dar tau mažai?? (padėklą rožių buvo įpareigotas laikyti). Parsinešu, žiūriu, užrašas: Soort- marbella. Tai gal tikrai marbella ax.gif
Atsakyti
o as jau matyt paskutine kaledine dovana nupirkau... o zmoniu zmoniu... vajej smile.gif

tiesa, is Draugystes bazes parsitempiau vargeta ... o dar 10 lt norejo. mokejau 5 smile.gif tai aisku, teko praretinti augala, nukarpyti puse saknu,bet dar ne viskas prarasta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 19, 14:35)
va toks vakarykštis laimikis  blush2.gif  tik gėlėse pamačiau, klausiu, kiek, sako, 10 lt. Kaip čiupau, kolega tik už galvos susigriebė, sako, dar tau mažai?? (padėklą rožių buvo įpareigotas laikyti). Parsinešu, žiūriu, užrašas: Soort- marbella. Tai gal tikrai marbella  ax.gif

grazute wub.gif
QUOTE(evutext @ 2009 12 19, 14:55)
o as jau matyt paskutine kaledine dovana nupirkau... o zmoniu zmoniu... vajej smile.gif

tiesa, is Draugystes bazes parsitempiau vargeta ... o dar 10 lt norejo. mokejau 5 smile.gif tai aisku, teko praretinti augala, nukarpyti puse saknu,bet dar ne viskas prarasta smile.gif.

kokia nugriebei evutext?

o man siandien liudna verysad.gif taip norejau i geliu baze nulekt, bet neisejo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 19, 17:10)
grazute wub.gif

kokia nugriebei evutext?

o man siandien liudna verysad.gif  taip norejau i geliu baze nulekt, bet neisejo verysad.gif  verysad.gif

katleja vargeta , bet cia eksperimentui smile.gif

o siaip cimbu ziauriai daug ir ivairiu spalvu maciau. ir ziedu dydziai skirtingi. daug phalaenopsiu, maciau ir ryskiai geltonu,su violetiniu viduriuku.

dar buvo cambria ir dendrobium .

ir siaip daug kaip niekad vargetu. kai kurie matyt aiskiai,kad apsaldyti.dar MB norejo bananiuko uz 6 lt, bet kad lapukai pajuodusiais krastais,susiraite...tai kur jau cia imsi.

daugiausia apsalusiu phalaenopsiu maciau. va, o katlejos zinau,kad pries salcius atveztos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 19, 15:35)
va toks vakarykštis laimikis  blush2.gif  tik gėlėse pamačiau, klausiu, kiek, sako, 10 lt. Kaip čiupau, kolega tik už galvos susigriebė, sako, dar tau mažai?? (padėklą rožių buvo įpareigotas laikyti). Parsinešu, žiūriu, užrašas: Soort- marbella. Tai gal tikrai marbella  ax.gif

bigsmile.gif Ir as tokia turiu mirksiukas.gif Bet kazi ar maniske tikra biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo as ta marbela maciau praejusi savaitgali Tik gelese.
Atsakyti
Pasigirsiu tongue.gif blush2.gif mano raibuole krauna pumpura rolleyes.gif laukiu nesulaukiu,nes ji bus mano prazydinta.Pirkta kazkada uz 5lt biggrin.gif
user posted image turetu buti tokia tokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 19 gruodžio 2009 - 20:51
QUOTE(Tina* @ 2009 12 19, 20:51)
Man atrodo as ta marbela maciau praejusi savaitgali Tik gelese.

va tai aš tą ir nugriebiau iš draugystės ax.gif
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 12 19, 21:18)
Pasigirsiu  tongue.gif  blush2.gif mano raibuole krauna pumpura  rolleyes.gif laukiu nesulaukiu,nes ji bus mano prazydinta.Pirkta kazkada uz įlt  biggrin.gif
user posted image turetu buti tokia tokia

ale grožis ax.gif
Atsakyti
Aš tai vakar prieš filmą į ermitažą užbėgau doh.gif Susinervinau. Vandos nuo 120 iki 99lt nukainotos, bet bėda jei būtų nenukainotos tai su 40 procentų nuolaida pigiau išeitų tai neėmiau, arba normaliai nukainotų arba nežinau nesąmonė doh.gif tada miniukų užvežta schmoll.gif taip norėjau bet jie tokiose vazose tai kaina iki 65ar70 lt užkelta, na su 40 procentų nuolaida mažiau išeina bet vsi tiek nesąmonė...žodžiu pravarvianu seilę ir tiek... šiandien Bige toj Floriadoj buvau miniukų pažiūrėt be žiedų arba po vieną, o kaina vis tike 15lt supykau ir neėmiau verysad.gif Laukiu kalėdų senio...

Sandrita, sveikinu su nauju žieduku, o kitas su pirkinukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 19 gruodžio 2009 - 20:50
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 19, 21:43)
ale grožis  ax.gif

mhm ax.gif man raibuoles isvis wub.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 19, 21:48)
Sandrita, sveikinu su nauju žieduku, o kitas su pirkinukais 4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
~Sandrita~, kaip grazu wub.gif
Atsakyti