Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(evutext @ 2009 12 17, 11:00)

4u.gif dekui, kad pasidalini 4u.gif
Atsakyti
Merginos, Karoliniškių IKI (buvusiame Saturne), gėlių parduotuvėje yra daugybė kreminių geltonų miltoniopsių blush2.gif Ir tik už 18Lt. Dukra ką tik vieną namo parnešė su 3 žiedstiebiais, kurių kol kas tik vienas prasiskleidęs. Šaknys iš pažiūros neblogos, gėlytė neapšalusi.
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 17 gruodžio 2009 - 15:08
Indraja doh.gif vajeeei taip užsinorėjau o nearti tos karoliniškės, o ypač po darbo per kamščius...bet taip noras graužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 17, 15:42)
Indraja doh.gif  vajeeei taip užsinorėjau o nearti tos karoliniškės, o ypač po darbo per kamščius...bet taip noras graužia doh.gif

Jei tikrai labai nori, galiu paprašyt dukros, kad rytoj dar vieną nupirktų (ji vis tiek kasdien pro ten į paskaitas važinėja), o po to užvežtų kur tau patogu 4u.gif
Atsakyti
gal nuotraukyte galite imesti? 4u.gif
Atsakyti
As tai nesigundau jomis, nes nesiseka man jas auginti.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 17, 13:00)

Kad taip ekskursiją į tas minimas orchidėjų fermas vokietijoje wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 17, 16:45)
4u.gif dekui, kad pasidalini 4u.gif

taigi nera uz ka wink.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 17, 21:46)
Kad taip ekskursiją į tas minimas orchidėjų fermas vokietijoje  wub.gif  ax.gif

as apie ta pati pagalvojau beskaitydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 17, 19:14)
As tai nesigundau jomis, nes nesiseka man jas auginti.

As kazkaip bijojau jas augint, bet neatsispyrus ziedu groziui nusipirkau. Dabar 2 zydi antru zydejimu. Pirkau pavasari zydincias ir po pusmecio vel ziedukus sukrove kaip ir kitos orches biggrin.gif Nors priziurejau ne kazkaip ipatingai, o kaip ir kitas orches. Visiskai nekreipiau i jas demesio. Matyt taip ir reikia joms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 17 gruodžio 2009 - 22:07
O as kelis kartus bandziau ir nusivyliau jomis.
Atsakyti
O as pirmaja nusipirkus supudziau,ir pasimokiau.Daugiau apie jas ,taip nesokineju,priziuriu kaip visas.Pastebejau,jai nusiperki grazu kruma,tai jis puikiai ir auga.O jei,tik silpnuti,menkuti tai vienas galvos skausmas.Pas mane,sendien netektis,iskeliavo anapilin bulbophyllumas.Jau kaip gaila,tai negaliu cry.gif Nesupratau,kas jam nepatiko,paziurejau saknys nesupuve,bet visos bulvytes kaip kose pasidare. verysad.gif
Atsakyti
Aš ką tik iš bazių, buvau Karmelitoj- daug gražių phalenopsių po 15, oncidiumai smulkiažiedžiai ryži po 10, cimbai , vienas smulkiažiedis žalsvas wub.gif , mačiau ir Rytinės rasos vandutę- tikrai ne ką bandė įsiūlyt verysad.gif Ir baltų phalenopsių po 10 buvo
Vaidrenoj daug phalenopsių - bet įprasti, berods po 14, keletas miltonopsių po 15 , jei gerai atsimenu, irgi kažinko neradau. Taip kad reikia laukti geresnių laikų mirksiukas.gif
Atsakyti