Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 12 16, 12:13)
Sveikos. Kažkada čia bendravau, pradėjau dirbt ir nutrūko. Dabar grįžtu su problema. Viena iš mano orchidėjų taip pat nebežydi. Kai nukratė paskutinius žiedus, stiebas sudžiuvo ir nukrito. Dabar ir pats kotas džiūsta, nebeauga verysad.gif Kas čia jai atsitiko? g.gif

kiek man žinoma, kai gėlė nužydi, kotas džiūsta ir jį nupjauni tiek, kiek nudžiuvę, bent jau aš taip darau smile.gif jei nudžiūsta visas, visą ir nupjaunu, o tada laukiu išlendant naujo žiedkočio smile.gif jei nenudžiūna visas, tada gėlytė sugalvoja leisti žiedelius senajame žiedkotyje ax.gif
maniškės kaip paklaikę dabar leidžia žiedus, bus smagu kai visos pražys wub.gif
Atsakyti
As tai pabirzes perleista philadelphia atsidziaugt negaliu. Jau toks grozis wub.gif o dar kai tiek ilgai svajotas ir ieskotas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 16, 14:41)
As tai pabirzes perleista philadelphia atsidziaugt negaliu. Jau toks grozis  wub.gif o dar kai tiek ilgai svajotas ir ieskotas.

Negi jai šaltis nepakenkė? vis tiek nemažai pabuvo lauke, nors ir labai saugojau
Atsakyti
vyro dovana,tik aisku as pati issirinkau Vaidrenoje uz 10 litu thumbup.gif
user posted image
user posted image
o uz sita 25 mokejom su visu vazonu ax.gif ,fotkes is neto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 12 16, 15:09)

gražu, žiemą man ypač suaktyvėja poreikis raudonų gėlių blush2.gif ką dar gero matėt?
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 13:49)
Negi jai šaltis nepakenkė? vis tiek nemažai pabuvo lauke, nors ir labai saugojau

Zinok mano dauguma dar ne tokiais salciais namo parkeliave. Ir per lauka. Ir nieko. As taip stipriai i tai nereaguoju smile.gif
Atsakyti
Ar gali buti taip, kad orchidejos nustoja zydeti del kazkokiu priezasciu..Ta prasme, jau pora metu ziedu nekrauna.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2009 12 16, 15:30)
Ar gali buti taip, kad orchidejos nustoja zydeti del kazkokiu priezasciu..Ta prasme, jau pora metu ziedu nekrauna.. verysad.gif

tokiems klausimams yra prieziuros tema mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:

grazuoles thumbup.gif zygu nebuvo? blush2.gif
Atsakyti
nieko ypatingo daugiau nebuvo,dar viena alyvine pavargus cambria buvo,cimbu zalsvais ziedeliais nedideliu buvo,ir orchiu standartiniu,visos grazesnes buvo kazkam jau atrinktos tongue.gif ,as ten gal pusvalandi pravaiksciojau kol issirinkau,kadangi nei vienos cambrijos neturejau ,tai pabandysiu susidraugauti rolleyes.gif
zygu nebuvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 16 gruodžio 2009 - 14:47
QUOTE(Tina* @ 2009 12 16, 13:41)
As tai pabirzes perleista philadelphia atsidziaugt negaliu. Jau toks grozis  wub.gif o dar kai tiek ilgai svajotas ir ieskotas.

erzini ane? tongue.gif smagu, kad dziaugies. as ir dziaugciaus 4u.gif
QUOTE(odelija1 @ 2009 12 16, 14:09)

grazuoles wub.gif

o mano miltonija kvepia pasirodo bigsmile.gif wub.gif dar neissiskleide pilnai ziedeliai, bet jau jauciasi svelnus kvapas. o pirkau tai dar su pumpurais, nezinodama kaip zydes bigsmile.gif smagu taip, laukt siurprizo, dabar matau, kad ziedai bus labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 16:21)

gražu, žiemą man ypač suaktyvėja poreikis raudonų gėlių blush2.gif ką dar gero matėt?

oj, man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 16, 15:37)
grazuoles  thumbup.gif  zygu nebuvo? blush2.gif

Karmelitoj nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti