Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Sveikutes,koks pagyvejimas,kiek nauju ziedeliu biggrin.gif Visu labai grazus geliukai,bet Naujute tavo pirkinukai wub.gif wub.gif ypatingai pirmoji,spalvyte superine thumbup.gif .Jungiuos ,prie gausaus sveikinimu,ir sveikintoju burio .Su tortadieniu tave Mademoisellee happybday.gif
Atsakyti
Sveikos. susidūriau su problema: mano orchidėja išleido naujus lapus, naują stiebelį ir pradėjo kraut pumpurus, tačiau mano nenuorama mažėlis nulaužė stiebelį. Aš jį pamerkiau į vandenį ir pumpurai mušasi toliau po truputuką. Tad mano klausimas: ar yra tikimybės, kad ant to stiebelio dar gali išsimušti pumpurai? ir ar galiu aš kaip nors iš to nulaužto stiebelio užsiauginti pačią gėlę?
Esu tokia žalia visoje floroje..
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 15, 17:55)
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio  happybday.gif  essen.gif  gathering.gif  santa2.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 12 15, 18:19)
prisidedu ir as prie sveikinimu mademoisellei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(rodostoma @ 2009 12 15, 19:39)
Jungiuos ,prie gausaus sveikinimu,ir sveikintoju burio .Su tortadieniu tave Mademoisellee happybday.gif

Aciu labai merginos uz sveikinimus 4u.gif Ryt parodysiu (gal jau tiksliau siandien) dovanu gautas orchidejas wub.gif As tokia velyva, kad turbut nera jokios gyvos duseles cia. Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulena31 @ 2009 12 15, 23:10)
Sveikos. susidūriau su problema: mano orchidėja išleido naujus lapus, naują stiebelį ir pradėjo kraut pumpurus, tačiau mano nenuorama mažėlis nulaužė stiebelį. Aš jį pamerkiau į vandenį ir pumpurai mušasi toliau po truputuką. Tad mano klausimas: ar yra tikimybės, kad ant to stiebelio dar gali išsimušti pumpurai? ir ar galiu aš kaip nors iš to nulaužto stiebelio užsiauginti pačią gėlę?
Esu tokia žalia visoje floroje..

sveika. na nepasiseke gaila su tuo ziedstiebiu jums padekit gelyte kur auksciau, kad mazylis negaletu pasiekt mirksiukas.gif as ziedstiebi nukirpau pati, nes gelyte pradejo leist lapuka, ir ant tos pacios nuzydejusios sakeles, sugalvojo dar karta leist ziedstiebi. ir pamerkiau ziedstiebi i vandenuka, ziuresim kas gausis, gal prazys mazum g.gif o siaip rasykit i prieziuros temele, ten daugiau patars jums 4u.gif cia pagyru tema smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na tai giriames giriames photo.gif
Atsakyti
O as neturiu kuo pasigirti.. verysad.gif Mano gelyte nebezydi jau seniai..Persodinau, ir nustojo ziedelius krauti..Gal zinot, kas cia atsitiko..? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Kažkada čia bendravau, pradėjau dirbt ir nutrūko. Dabar grįžtu su problema. Viena iš mano orchidėjų taip pat nebežydi. Kai nukratė paskutinius žiedus, stiebas sudžiuvo ir nukrito. Dabar ir pats kotas džiūsta, nebeauga verysad.gif Kas čia jai atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 16, 10:43)
as ziedstiebi nukirpau pati, nes gelyte pradejo leist lapuka, ir ant tos pacios nuzydejusios sakeles, sugalvojo dar karta leist ziedstiebi. ir pamerkiau ziedstiebi i vandenuka, ziuresim kas gausis, gal prazys mazum g.gif

Turėtų pražysti. Aš pati taip pat padariau su dauguma savo orchidėjų, kurios stovėjo su stiebais ir nė krust. Nukirpau, pamerkiau, matyt jie gavo streso ir vazoj pradėjo leisti šakeles. Dabar viena jau gan nemaža, matosi besiformuojantys pumpurai bigsmile.gif
Atsakyti
o tai šiandien Olivija naujienų nepaskelbs? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 16, 12:19)
Turėtų pražysti. Aš pati taip pat  padariau su dauguma savo orchidėjų, kurios stovėjo su stiebais ir nė krust. Nukirpau, pamerkiau, matyt jie gavo streso ir vazoj pradėjo leisti šakeles. Dabar viena jau gan nemaža, matosi besiformuojantys pumpurai  bigsmile.gif

tikrai bigsmile.gif geras. nes tikejausi ziedu, bet netikejau smile.gif bet jei ir prazys, tai trumpai ziedeliai laikysis taip?
Atsakyti
Laba visoms,Pabirze tai gal man isduosi paslapti,kur toki grozi matei pirkti :: mirksiukas.gif na ta,kur maziukas,su daug ziedu ir ant palanges telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 12:28)
o tai šiandien Olivija naujienų nepaskelbs? verysad.gif

šalta labai. Gal ji ir nevažiavo.
Aš galvojau nulėkt iki Floriados, ale pagalvojau, kad visgi per šalta gėliuką kokį nešiot per lauką. Kad ir iki mašinos, bewt vistiek..
Atsakyti