Sveikutes,koks pagyvejimas,kiek nauju ziedeliu Visu labai grazus geliukai,bet Naujute tavo pirkinukai ypatingai pirmoji,spalvyte superine .Jungiuos ,prie gausaus sveikinimu,ir sveikintoju burio .Su tortadieniu tave Mademoisellee
Sveikos. susidūriau su problema: mano orchidėja išleido naujus lapus, naują stiebelį ir pradėjo kraut pumpurus, tačiau mano nenuorama mažėlis nulaužė stiebelį. Aš jį pamerkiau į vandenį ir pumpurai mušasi toliau po truputuką. Tad mano klausimas: ar yra tikimybės, kad ant to stiebelio dar gali išsimušti pumpurai? ir ar galiu aš kaip nors iš to nulaužto stiebelio užsiauginti pačią gėlę?
Esu tokia žalia visoje floroje..
QUOTE(evutext @ 2009 12 15, 17:55)
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio
QUOTE(saidutea @ 2009 12 15, 18:19)
prisidedu ir as prie sveikinimu mademoisellei
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 15, 19:39)
Jungiuos ,prie gausaus sveikinimu,ir sveikintoju burio .Su tortadieniu tave Mademoisellee
Aciu labai merginos uz sveikinimus Ryt parodysiu (gal jau tiksliau siandien) dovanu gautas orchidejas As tokia velyva, kad turbut nera jokios gyvos duseles cia. Labanaktis
QUOTE(Saulena31 @ 2009 12 15, 23:10)
Sveikos. susidūriau su problema: mano orchidėja išleido naujus lapus, naują stiebelį ir pradėjo kraut pumpurus, tačiau mano nenuorama mažėlis nulaužė stiebelį. Aš jį pamerkiau į vandenį ir pumpurai mušasi toliau po truputuką. Tad mano klausimas: ar yra tikimybės, kad ant to stiebelio dar gali išsimušti pumpurai? ir ar galiu aš kaip nors iš to nulaužto stiebelio užsiauginti pačią gėlę?
sveika. na nepasiseke gaila su tuo ziedstiebiu jums padekit gelyte kur auksciau, kad mazylis negaletu pasiekt as ziedstiebi nukirpau pati, nes gelyte pradejo leist lapuka, ir ant tos pacios nuzydejusios sakeles, sugalvojo dar karta leist ziedstiebi. ir pamerkiau ziedstiebi i vandenuka, ziuresim kas gausis, gal prazys mazum o siaip rasykit i prieziuros temele, ten daugiau patars jums cia pagyru tema sekmes
Na tai giriames giriames
O as neturiu kuo pasigirti.. Mano gelyte nebezydi jau seniai..Persodinau, ir nustojo ziedelius krauti..Gal zinot, kas cia atsitiko..?
Sveikos. Kažkada čia bendravau, pradėjau dirbt ir nutrūko. Dabar grįžtu su problema. Viena iš mano orchidėjų taip pat nebežydi. Kai nukratė paskutinius žiedus, stiebas sudžiuvo ir nukrito. Dabar ir pats kotas džiūsta, nebeauga Kas čia jai atsitiko?
QUOTE(saidutea @ 2009 12 16, 10:43)
as ziedstiebi nukirpau pati, nes gelyte pradejo leist lapuka, ir ant tos pacios nuzydejusios sakeles, sugalvojo dar karta leist ziedstiebi. ir pamerkiau ziedstiebi i vandenuka, ziuresim kas gausis, gal prazys mazum
Turėtų pražysti. Aš pati taip pat padariau su dauguma savo orchidėjų, kurios stovėjo su stiebais ir nė krust. Nukirpau, pamerkiau, matyt jie gavo streso ir vazoj pradėjo leisti šakeles. Dabar viena jau gan nemaža, matosi besiformuojantys pumpurai
o tai šiandien Olivija naujienų nepaskelbs?
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 16, 12:19)
Turėtų pražysti. Aš pati taip pat padariau su dauguma savo orchidėjų, kurios stovėjo su stiebais ir nė krust. Nukirpau, pamerkiau, matyt jie gavo streso ir vazoj pradėjo leisti šakeles. Dabar viena jau gan nemaža, matosi besiformuojantys pumpurai
tikrai geras. nes tikejausi ziedu, bet netikejau bet jei ir prazys, tai trumpai ziedeliai laikysis taip?
Laba visoms,Pabirze tai gal man isduosi paslapti,kur toki grozi matei pirkti :: na ta,kur maziukas,su daug ziedu ir ant palanges telpa
QUOTE(pabirze @ 2009 12 16, 12:28)
o tai šiandien Olivija naujienų nepaskelbs?
šalta labai. Gal ji ir nevažiavo.
Aš galvojau nulėkt iki Floriados, ale pagalvojau, kad visgi per šalta gėliuką kokį nešiot per lauką. Kad ir iki mašinos, bewt vistiek..