Mademoiselle, su gimtadieniu
Gražūs kitų žiedeliai, sorry mergaitės dirbu dirbu vis prisėst nespėju. Pasidžiaugt norėjau , pastebėjau, kad mano baltoji miltonija kvepia ir dar kaip
Mademoiselle, linkiu daug orchidėjų ir vienos žvakutės
Axara, tas pelenopsis vis dar yra Su visais žiedeliais, negi jie priklijuoti
Papildyta:
jei domina galiu pasakyt kur mačiau 1, dydis kaip midi phalenopsio, begalė žiedų, ir jie kaip kaskadiniai ( bent jau man taip pasirodė), tokį ir ant palangės galima augint
Axara, tas pelenopsis vis dar yra Su visais žiedeliais, negi jie priklijuoti
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 16:20)
o boze, kaip noreciau, bet jau vietos nebera kur deti
jei domina galiu pasakyt kur mačiau 1, dydis kaip midi phalenopsio, begalė žiedų, ir jie kaip kaskadiniai ( bent jau man taip pasirodė), tokį ir ant palangės galima augint
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 16:33)
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 16:34)
Jungiuosi ir as prie sveikinimu
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 15, 16:49)
Gražūs kitų žiedeliai, sorry mergaitės dirbu dirbu vis prisėst nespėju. Pasidžiaugt norėjau , pastebėjau, kad mano baltoji miltonija kvepia ir dar kaip
Aciu labai visoms uz sveikinimus ir grazias gelytes sokejuke86 sveikinu isigijus ne tik grazia gelyte, bet ir kvepiancia
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 15, 16:41)
Vis pagalvoju kaip smagu butu visoms susitikti bent kelioms valandziukems, paplepeti apie musu augintines, o ne tik susitikti gelyciu perdavimo-priemimo procedurai
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:10)
Aciu labai Turiu nuojauta, kad linkejimas gali issipildyti Jau vienas grazuolis smulkiaziedis phalaenopsis stovi ant mano stalo, dovana nuo kolektyvo
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 15, 17:18)
Aciu labai visoms uz sveikinimus ir grazias gelytes sokejuke86 sveikinu isigijus ne tik grazia gelyte, bet ir kvepiancia
Vis pagalvoju kaip smagu butu visoms susitikti bent kelioms valandziukems, paplepeti apie musu augintines, o ne tik susitikti gelyciu perdavimo-priemimo procedurai
Papildyta:
Aciu labai Turiu nuojauta, kad linkejimas gali issipildyti Jau vienas grazuolis smulkiaziedis phalaenopsis stovi ant mano stalo, dovana nuo kolektyvo
Papildyta:
kai atšvęsi , lauksim foto
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 12:35)
Vajejau kokia grazuole!!!
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 15, 14:12)
Sveikutės, pagyrūnės plepsės
vakar nučiupau panašią, tik daug plonesniais ir siauresniais žiedlapiukais cambria
http://farm2.static....abac1a4.jpg?v=0
bus kompensacija už visus darbus, per kuriuos net neprisėdu prie pc padoriai
vakar nučiupau panašią, tik daug plonesniais ir siauresniais žiedlapiukais cambria
http://farm2.static....abac1a4.jpg?v=0
bus kompensacija už visus darbus, per kuriuos net neprisėdu prie pc padoriai
Sveikinu papildzius savo dziungliu gretas
Mademoisellee, sveikinu su gimtadieniu
Mademoisellee su gimtadieniu
Mano katleja praskleide dar du ziedelius. Pajaute, kad namus pagaliau turi
Mano katleja praskleide dar du ziedelius. Pajaute, kad namus pagaliau turi
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 15, 18:18)
Papildyta:
pavasariop planuokim kai oras leis per bazes prasinešt,nes griekas tiek atvažiavus tuščiom gryžt...,o žiemą baisu pašalusių nusipirkt,nes ir taip jau iškeliauja konteinerin
būtinai susitiksim
QUOTE(Lorute @ 2009 12 15, 17:21)
Mademoisellee, sveikinu su gimtadieniu
QUOTE(Tina* @ 2009 12 15, 17:24)
Mademoisellee su gimtadieniu
Aciu merginos Tikiuosi kada nors pabendrausime ne virtualiai
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:20)
kai atšvęsi , lauksim foto
Butinai parodysiu
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio
Papildyta:
as nevadinu,perkopinau skelbima is RS
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:16)
nevadink jo mini- nes žiedai gana dideli, nesenai radau pirkt su žiedeliais, kurių labai daug ir tik kokių 2cm dydžio- nerealu
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 15, 15:49)
kaip saunu, kad kvepia
prisidedu ir as prie sveikinimu mademoisellei
QUOTE(evutext @ 2009 12 15, 17:55)
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio
Papildyta:
Papildyta:
pamačiau jau per vėlai