Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Mademoiselle, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gražūs kitų žiedeliai, sorry mergaitės dirbu dirbu vis prisėst nespėju. Pasidžiaugt norėjau , pastebėjau, kad mano baltoji miltonija kvepia ir dar kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Mademoiselle, linkiu daug orchidėjų ir vienos žvakutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Axara, tas pelenopsis vis dar yra lotuliukas.gif Su visais žiedeliais, negi jie priklijuoti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 16:20)
o boze, kaip noreciau, bet jau vietos nebera kur deti  doh.gif

jei domina galiu pasakyt kur mačiau 1, dydis kaip midi phalenopsio, begalė žiedų, ir jie kaip kaskadiniai ( bent jau man taip pasirodė), tokį ir ant palangės galima augint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 16:33)
prisidedu prie sveikinimu mademoisellei  happybday.gif  birthday.gif
user posted image

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 15, 16:34)
Jungiuosi ir as prie sveikinimu  4u.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 15, 16:49)
Mademoiselle, su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gražūs kitų žiedeliai, sorry mergaitės dirbu dirbu vis prisėst nespėju. Pasidžiaugt norėjau , pastebėjau, kad mano baltoji miltonija kvepia ir dar kaip lotuliukas.gif

Aciu labai visoms uz sveikinimus ir grazias gelytes wub.gif sokejuke86 sveikinu isigijus ne tik grazia gelyte, bet ir kvepiancia thumbup.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 15, 16:41)
mirksiukas.gif ateinu baliavot user posted image

Vis pagalvoju kaip smagu butu visoms susitikti bent kelioms valandziukems, paplepeti apie musu augintines, o ne tik susitikti gelyciu perdavimo-priemimo procedurai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:10)
Mademoiselle, linkiu daug orchidėjų ir vienos žvakutės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai smile.gif Turiu nuojauta, kad linkejimas gali issipildyti bigsmile.gif Jau vienas grazuolis smulkiaziedis phalaenopsis stovi ant mano stalo, dovana nuo kolektyvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 15 gruodžio 2009 - 16:19
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 15, 17:18)
Aciu labai visoms uz sveikinimus ir grazias gelytes  wub.gif  sokejuke86 sveikinu isigijus ne tik grazia gelyte, bet ir kvepiancia thumbup.gif

Vis pagalvoju kaip smagu butu visoms susitikti bent kelioms valandziukems, paplepeti apie musu augintines, o ne tik susitikti gelyciu perdavimo-priemimo procedurai  rolleyes.gif
Papildyta:

Aciu labai smile.gif  Turiu nuojauta, kad linkejimas gali issipildyti  bigsmile.gif  Jau vienas grazuolis smulkiaziedis phalaenopsis stovi ant mano stalo, dovana nuo kolektyvo  wub.gif

kai atšvęsi , lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 15, 12:35)
sveikos 4u.gif
pristatau ir as savo naujoke, apie kuriA senai svajojau  biggrin.gif

Vajejau kokia grazuole!!! wub.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 15, 14:12)
Sveikutės, pagyrūnės plepsės  wub.gif
vakar nučiupau panašią, tik daug plonesniais ir siauresniais žiedlapiukais cambria
http://farm2.static....abac1a4.jpg?v=0
bus kompensacija už visus darbus, per kuriuos net neprisėdu prie pc padoriai  doh.gif

Sveikinu papildzius savo dziungliu gretas thumbup.gif lotuliukas.gif

Mademoisellee, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 15 gruodžio 2009 - 16:21
Mademoisellee su gimtadieniu 4u.gif

Mano katleja praskleide dar du ziedelius. Pajaute, kad namus pagaliau turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 15, 18:18)

Vis pagalvoju kaip smagu butu visoms susitikti bent kelioms valandziukems, paplepeti apie musu augintines, o ne tik susitikti gelyciu perdavimo-priemimo procedurai  rolleyes.gif
Papildyta:

pavasariop planuokim mirksiukas.gif kai oras leis per bazes prasinešt,nes griekas tiek atvažiavus tuščiom gryžt...,o žiemą baisu pašalusių nusipirkt,nes ir taip jau iškeliauja konteinerin verysad.gif
būtinai susitiksim gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 15, 17:21)
Vajejau kokia grazuole!!!  wub.gif

liko tik zyga isigyti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 15, 17:21)
Mademoisellee, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 12 15, 17:24)
Mademoisellee su gimtadieniu  4u.gif

Aciu merginos mirksiukas.gif Tikiuosi kada nors pabendrausime ne virtualiai blush2.gif
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:20)
kai atšvęsi , lauksim foto 4u.gif

Butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio happybday.gif essen.gif gathering.gif santa2.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 15, 17:16)
nevadink jo mini- nes žiedai gana dideli, nesenai radau pirkt su žiedeliais, kurių labai daug ir tik kokių 2cm dydžio- nerealu wub.gif

as nevadinu,perkopinau skelbima is RS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 15, 15:49)
Mademoiselle, su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip saunu, kad kvepia thumbup.gif

prisidedu ir as prie sveikinimu mademoisellei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 15, 17:55)
Mademoisellee , ir as prisidedu prie sveikinimu ir baliavojanciu burelio  happybday.gif  essen.gif  gathering.gif  santa2.gif
Papildyta:
as nevadinu,perkopinau skelbima is RS  4u.gif

pamačiau jau per vėlai blush2.gif
Atsakyti