Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 14, 15:41)
Pas mane jis siuo metu gyvena sviesioje vietoje prie pietvakarinio lango ir gan vesiai, nes nesildome antro auksto tai kiek silumos is pirmo auksto patenka tiek. Vasara zadu iskomandiruoti ji i lauka, bet pries tai gal dar pavasari reikes persodinti i didesni vazona su organine arklio trasa rolleyes.gif Tai gal kada pavyks sulaukti naminiu ziedeliu  smile.gif

ne i tema..negalvojau,kad bustas per du aukstus pas tave smile.gifsmile.gif

o dabar i tema..... kazin kaip mano geles jausis, jei uz lango bus minus 15, o po palange tai nera radiatoriaus... grindys sildomos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 14, 14:48)
ne i tema..negalvojau,kad bustas per du aukstus pas tave smile.gifsmile.gif

o dabar i tema..... kazin kaip mano geles jausis, jei uz lango bus minus 15, o po palange tai nera radiatoriaus... grindys sildomos. smile.gif

Na, bus dar tikiuosi progu kada pakvieti i svecius mirksiukas.gif

Ant palangiu temperatura buna siek tiek zemesne negu kambaryje ir jeigu nera mikroventiliacijos languose tai gal nebus per salta g.gif Pas mane namie nakti buna apie 16 laipsniu, kartais maziau, nes isjungiame sildyma, o diena vel ijungiame tai gal sakau joms turetu patikti g.gif Taip gaunasi dienos nakties temperaturu skirtumai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 14, 10:10)
Sita yra uzsienio parduotuvese. Per Tarasca norejau vienakart siustis, bet grizus blaiviam protui - paverciau eurus i litus  doh.gif  lotuliukas.gif

aš tai pavasarį ir galvoju daryt- noriu siųstis.
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 13, 11:43)
sveikos 4u.gif

nieko nesuprantu, vakar apie 1 gal 2 val buvau ten ir ta baze uzrakinta buvo  g.gif taip buvau nusiteikus kazka nupirkti, o va tau kad nori - nedirba  g.gif

kartais užsirakina pagrindines duris, bety tada galima patekt pro šalia esančias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 14, 13:41)
Pas mane jis siuo metu gyvena sviesioje vietoje prie pietvakarinio lango ir gan vesiai, nes nesildome antro auksto tai kiek silumos is pirmo auksto patenka tiek. Vasara zadu iskomandiruoti ji i lauka, bet pries tai gal dar pavasari reikes persodinti i didesni vazona su organine arklio trasa rolleyes.gif Tai gal kada pavyks sulaukti naminiu ziedeliu  smile.gif
mirksiukas.gif
aisku, aciu uz atsakyma. manau jam turetu patikt pas tave mirksiukas.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 14, 14:11)
Na, bus dar tikiuosi progu kada pakvieti i svecius  mirksiukas.gif

Ant palangiu temperatura buna siek tiek zemesne negu kambaryje ir jeigu nera mikroventiliacijos languose tai gal nebus per salta  g.gif  Pas mane namie nakti buna apie 16 laipsniu, kartais maziau, nes isjungiame sildyma, o diena vel ijungiame tai gal sakau joms turetu patikti  g.gif  Taip gaunasi dienos nakties temperaturu skirtumai  rolleyes.gif

thumbup.gif sulauksi daug ziedeliu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,senai pas jus bebuvau tad ateinu pasigirti blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jalka, grožis tos klumpės wub.gif

Maniakių dėmesiui: atėjo žiema doh.gif Labai sudėtinga būti garantuotai dėl perkamų augalų sveikatos - gal ir nesušaldysime pačios, nešdamos iki mašinos, bet nėra garantijos, kad tokiu oru orchidėjos buvo teisingai gabenamos iki parduotuvinės lentynos unsure.gif ir negavo šaltuko kur nors pakeliui...
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 12 15, 11:09)
Jalka, grožis tos klumpės  wub.gif

Maniakių dėmesiui: atėjo žiema  doh.gif  Labai sudėtinga būti garantuotai dėl perkamų augalų sveikatos - gal ir nesušaldysime pačios, nešdamos iki mašinos, bet nėra garantijos, kad tokiu oru orchidėjos buvo teisingai gabenamos iki parduotuvinės lentynos  unsure.gif  ir negavo šaltuko kur nors pakeliui...

todel apsimoka pirkti viena is kitos smile.gif nuo palanges - ant palanges lotuliukas.gif

Aciu Šilinge uz pastebejima smile.gif
Atsakyti
Man ziema kaip tik medziokles suaktyvejimo metas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 12 15, 09:03)
user posted image

user posted image

user posted image

jalka, saunus pirkinys. as pastaruoju metu irgi i sias grozybes dairausi, prieziura ju nesudetinga, ziedai ispudingi wub.gif

mano naujokes miltonijos ziedeliai skleidziasi is leto, kai pilnai issiskleis pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 12 15, 10:03)
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif kaip suprantu, visi žiedai - naminiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 14, 17:58)
mirksiukas.gif
aisku, aciu uz atsakyma. manau jam turetu patikt pas tave mirksiukas.gif
thumbup.gif sulauksi daug ziedeliu thumbup.gif

Jau dabar laukiu nemazai ziedu ir net is tu orchideju is kuriu visai to nesitikejau wub.gif

QUOTE(jalka @ 2009 12 15, 10:03)

Grazuole raibuole wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Šilingė @ 2009 12 15, 10:09)
Maniakių dėmesiui: atėjo žiema  doh.gif  Labai sudėtinga būti garantuotai dėl perkamų augalų sveikatos - gal ir nesušaldysime pačios, nešdamos iki mašinos, bet nėra garantijos, kad tokiu oru orchidėjos buvo teisingai gabenamos iki parduotuvinės lentynos  unsure.gif  ir negavo šaltuko kur nors pakeliui...

As pastebejau bazese nemazai pasalusiu augaliuku, todel jei jau perkame reikia atidziai apziureti.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 15, 11:20)
biggrin.gif  biggrin.gif kaip suprantu, visi žiedai - naminiai  thumbup.gif

taip,naminiai seniai ka bepirkau,Oli_vija is jusu pirktas dendrobium kingianum
viena sakele su ziedeliais isleides thumbup.gif
o raibuole auginau is plenciuko,mazo auginuko.po 2 metu va prazydo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 15 gruodžio 2009 - 10:26