pabirze, jei tik kur uzmatysiu grazu sveika zyga - tau paskambinsiu ir jai noresi nupirksiu.
O sekanti mano svajone sunkiau igyvendinama, bet gal kada nors
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 17:32)
pabirze, jei tik kur uzmatysiu grazu sveika zyga - tau paskambinsiu ir jai noresi nupirksiu.
Vau Koksai čia?
o as uzpykau ant savo orchiu
vakar dar viena issveiciau i siuksliu deze.... kitas idemiai apziurejau.... rodos viskas ok.
siandien meistras viena netycia isverte phalaenopsi zydinti........ tai likau apsalus, nes aplink sieneles grazios, sveikos saknys, o visur kitur -supuve... tai ka, nukirpau zydinti ziedstiebi,pasimerkiau i vazele, praretinau saknis ir isodinau atgal...
nzn nzn......nei salta, nei perlieta, o puva graziai..dabar nesulauks laistymo iki nauju, gal tegul perdziuna... nzn....
vakar dar viena issveiciau i siuksliu deze.... kitas idemiai apziurejau.... rodos viskas ok.
siandien meistras viena netycia isverte phalaenopsi zydinti........ tai likau apsalus, nes aplink sieneles grazios, sveikos saknys, o visur kitur -supuve... tai ka, nukirpau zydinti ziedstiebi,pasimerkiau i vazele, praretinau saknis ir isodinau atgal...
nzn nzn......nei salta, nei perlieta, o puva graziai..dabar nesulauks laistymo iki nauju, gal tegul perdziuna... nzn....
Sveikos merginos Pagalbos!
Atleiskite,nelabai turiu laiko perskaityti visa tema,tai iskart i jus kreipiuosi.As tik naujoke orchideju auginime,tik viena teturiu,bet manau ir sita galiu greitu laiku nugalabyti.Taigi,truputi persistengeme,ir perlaisteme orchideja,jau ant virsaus tokie pelesiukai buvo pradeja darytis...Ji nezydejo,taigi as ja persodinau i didesni vazona,nes seniau mazame labai augo..Net nezinau ko tiketis,dabar stagaras toks stovi..kaip manote ar atsigaus man ji?Ka reiktu dar padaryti ,norint jai padeti?Aciu
Atleiskite,nelabai turiu laiko perskaityti visa tema,tai iskart i jus kreipiuosi.As tik naujoke orchideju auginime,tik viena teturiu,bet manau ir sita galiu greitu laiku nugalabyti.Taigi,truputi persistengeme,ir perlaisteme orchideja,jau ant virsaus tokie pelesiukai buvo pradeja darytis...Ji nezydejo,taigi as ja persodinau i didesni vazona,nes seniau mazame labai augo..Net nezinau ko tiketis,dabar stagaras toks stovi..kaip manote ar atsigaus man ji?Ka reiktu dar padaryti ,norint jai padeti?Aciu
QUOTE(Candela @ 2009 12 13, 19:52)
Sveikos merginos Pagalbos!
Pradzioj perskaitykite pirmaja zinute http://www.supermama...howtopic=508047 tuo met jei kils dar klausimeliu, toje temoje ir klauskite
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 19:54)
kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti reikes uzsukti ir man ten o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?
Kaina tikrai didele, bet gelytes labai sviezios ir grazios Nieko nenusipirkau, kilnojau ilgai cimbidzius, bet paskui nusprendziau, kad pirmiausia saviski reikia prazydinti tada galesiu pirkti daugiau. Maniskis 2 naujus auginukus auginasi tai gal kada ir sulauksiu ziedu
QUOTE(naujute @ 2009 12 13, 11:43)
sveikos
nieko nesuprantu, vakar apie 1 gal 2 val buvau ten ir ta baze uzrakinta buvo taip buvau nusiteikus kazka nupirkti, o va tau kad nori - nedirba
nieko nesuprantu, vakar apie 1 gal 2 val buvau ten ir ta baze uzrakinta buvo taip buvau nusiteikus kazka nupirkti, o va tau kad nori - nedirba
Keista Yra lentele ant duru, kad dirba ir sestadieniais iki 17 val.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 13:23)
Dienos sviesoje:
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 17:41)
Siandien pabirze ispilde mano svajone. Didelis didelis dekui jai.
Grazi katleja ir sveikinu su tokios grazios svajones issipildymu
QUOTE(pabirze @ 2009 12 13, 22:42)
turėsiu galvoje
Sita yra uzsienio parduotuvese. Per Tarasca norejau vienakart siustis, bet grizus blaiviam protui - paverciau eurus i litus
QUOTE(evutext @ 2009 12 13, 18:17)
kokia issveitei? kas jai nutiko?
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 14, 08:52)
Kaina tikrai didele, bet gelytes labai sviezios ir grazios Nieko nenusipirkau, kilnojau ilgai cimbidzius, bet paskui nusprendziau, kad pirmiausia saviski reikia prazydinti tada galesiu pirkti daugiau. Maniskis 2 naujus auginukus auginasi tai gal kada ir sulauksiu ziedu
kokias salygas sudarei savo cimbui? jam reik vesumos. as turbut negaleciau jo bute laikyt
QUOTE(saidutea @ 2009 12 14, 14:17)
kokias salygas sudarei savo cimbui? jam reik vesumos. as turbut negaleciau jo bute laikyt
Pas mane jis siuo metu gyvena sviesioje vietoje prie pietvakarinio lango ir gan vesiai, nes nesildome antro auksto tai kiek silumos is pirmo auksto patenka tiek. Vasara zadu iskomandiruoti ji i lauka, bet pries tai gal dar pavasari reikes persodinti i didesni vazona su organine arklio trasa Tai gal kada pavyks sulaukti naminiu ziedeliu