Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Merginos, kai cituojat žinutes, necituokit nuotraukų smile.gif .
Atsakyti
pabirze, jei tik kur uzmatysiu grazu sveika zyga - tau paskambinsiu ir jai noresi nupirksiu.
O sekanti mano svajone sunkiau igyvendinama, bet gal kada nors smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 17:32)
pabirze, jei tik kur uzmatysiu grazu sveika zyga - tau paskambinsiu ir jai noresi nupirksiu.
O sekanti mano svajone sunkiau igyvendinama, bet gal kada nors  smile.gif

Vau wub.gif Koksai čia?
Atsakyti
o as uzpykau ant savo orchiu g.gif

vakar dar viena issveiciau i siuksliu deze.... kitas idemiai apziurejau.... rodos viskas ok.

siandien meistras viena netycia isverte phalaenopsi zydinti........ tai likau apsalus, nes aplink sieneles grazios, sveikos saknys, o visur kitur -supuve... tai ka, nukirpau zydinti ziedstiebi,pasimerkiau i vazele, praretinau saknis ir isodinau atgal...

nzn nzn......nei salta, nei perlieta, o puva graziai..dabar nesulauks laistymo iki nauju, gal tegul perdziuna... nzn.... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Pagalbos!

Atleiskite,nelabai turiu laiko perskaityti visa tema,tai iskart i jus kreipiuosi.As tik naujoke orchideju auginime,tik viena teturiu,bet manau ir sita galiu greitu laiku nugalabyti.Taigi,truputi persistengeme,ir perlaisteme orchideja,jau ant virsaus tokie pelesiukai buvo pradeja darytis...Ji nezydejo,taigi as ja persodinau i didesni vazona,nes seniau mazame labai augo..Net nezinau ko tiketis,dabar stagaras toks stovi..kaip manote ar atsigaus man ji?Ka reiktu dar padaryti ,norint jai padeti?Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Candela @ 2009 12 13, 19:52)
Sveikos merginos smile.gif  Pagalbos!

Atleiskite,nelabai turiu laiko perskaityti visa tema,tai iskart i jus kreipiuosi.As tik naujoke orchideju auginime,tik viena teturiu,bet manau ir sita galiu greitu laiku nugalabyti.Taigi,truputi persistengeme,ir perlaisteme orchideja,jau ant virsaus tokie pelesiukai buvo pradeja darytis...Ji nezydejo,taigi as ja persodinau i didesni vazona,nes seniau mazame labai augo..Net nezinau ko tiketis,dabar stagaras toks stovi..kaip manote ar atsigaus man ji?Ka reiktu dar padaryti ,norint jai padeti?Aciu smile.gif

Pradzioj perskaitykite pirmaja zinute http://www.supermama...howtopic=508047 tuo met jei kils dar klausimeliu, toje temoje ir klauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 12 13, 18:08)
Vau  wub.gif  Koksai čia?

phalaenopsis hieroglyphica
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 23:14)
phalaenopsis hieroglyphica

turėsiu galvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 19:54)
kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal biggrin.gif bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti  g.gif  reikes uzsukti ir man ten smile.gif o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? wink.gif tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?

Kaina tikrai didele, bet gelytes labai sviezios ir grazios wub.gif Nieko nenusipirkau, kilnojau ilgai cimbidzius, bet paskui nusprendziau, kad pirmiausia saviski reikia prazydinti tada galesiu pirkti daugiau. Maniskis 2 naujus auginukus auginasi tai gal kada ir sulauksiu ziedu unsure.gif

QUOTE(naujute @ 2009 12 13, 11:43)
sveikos 4u.gif

nieko nesuprantu, vakar apie 1 gal 2 val buvau ten ir ta baze uzrakinta buvo  g.gif taip buvau nusiteikus kazka nupirkti, o va tau kad nori - nedirba  g.gif

Keista g.gif Yra lentele ant duru, kad dirba ir sestadieniais iki 17 val.

QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 13:23)
Dienos sviesoje:

QUOTE(Tina* @ 2009 12 13, 17:41)
Siandien pabirze ispilde mano svajone. Didelis didelis dekui jai.  4u.gif

Grazi katleja ir sveikinu su tokios grazios svajones issipildymu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 13, 22:42)
turėsiu galvoje mirksiukas.gif

Sita yra uzsienio parduotuvese. Per Tarasca norejau vienakart siustis, bet grizus blaiviam protui - paverciau eurus i litus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 13, 18:17)
vakar dar viena issveiciau i siuksliu deze.... kitas idemiai apziurejau.... rodos viskas ok.

kokia issveitei? kas jai nutiko?
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 14, 08:52)
Kaina tikrai didele, bet gelytes labai sviezios ir grazios  wub.gif  Nieko nenusipirkau, kilnojau ilgai cimbidzius, bet paskui nusprendziau, kad pirmiausia saviski reikia prazydinti tada galesiu pirkti daugiau. Maniskis 2 naujus auginukus auginasi tai gal kada ir sulauksiu ziedu  unsure.gif
Keista  g.gif  Yra lentele ant duru, kad dirba ir sestadieniais iki 17 val.
Grazi katleja ir sveikinu su tokios grazios svajones issipildymu  wub.gif  thumbup.gif

kokias salygas sudarei savo cimbui? jam reik vesumos. as turbut negaleciau jo bute laikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 14, 14:17)
kokias salygas sudarei savo cimbui? jam reik vesumos. as turbut negaleciau jo bute laikyt g.gif

Pas mane jis siuo metu gyvena sviesioje vietoje prie pietvakarinio lango ir gan vesiai, nes nesildome antro auksto tai kiek silumos is pirmo auksto patenka tiek. Vasara zadu iskomandiruoti ji i lauka, bet pries tai gal dar pavasari reikes persodinti i didesni vazona su organine arklio trasa rolleyes.gif Tai gal kada pavyks sulaukti naminiu ziedeliu smile.gif
Atsakyti