Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Labas rytas 4u.gif
Rojaus soduose uztikau skelbima http://www.rojaussod...i...f=13&t=6503 yra oncidiumu, zygas, raibuole... Kaune lyg veiksmas ax.gif
Atsakyti
Draugystes bazej uzvesta nemazai nauju orchideju, cimbidziu dideli ir mazesni krumai, ivairiu spalvu: rudi, tamsiai alyviniai, geltoni, zalsvi ziedai kaina lyg 36 g.gif daug falenopsiu "standartiniu spalvu", gal 4 padeklai kaiusinio geltonumo falenopsiu su raudonu viduriuku, bet kaina jei teisingai nuziurejau virs 40 Lt g.gif bet grazus, su daug pumpuru, 2 ziedstiebiais. Nemazai visokiu "cambria" orchideju. Kitose bazese nieko gero nenuziurejau tik Kermelitoje nemazai uzvesta, bet turbut nuo treciadienio tos pacios.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 12, 18:04)
Draugystes bazej uzvesta nemazai nauju orchideju, cimbidziu dideli ir mazesni krumai, ivairiu spalvu: rudi, tamsiai alyviniai, geltoni, zalsvi ziedai kaina lyg 36  g.gif daug falenopsiu "standartiniu spalvu", gal 4 padeklai kaiusinio geltonumo falenopsiu su raudonu viduriuku, bet kaina jei teisingai nuziurejau virs 40 Lt  g.gif  bet grazus, su daug pumpuru, 2 ziedstiebiais. Nemazai visokiu "cambria" orchideju. Kitose bazese nieko gero nenuziurejau tik Kermelitoje nemazai uzvesta, bet turbut nuo treciadienio tos pacios.

kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal biggrin.gif bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti g.gif reikes uzsukti ir man ten smile.gif o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? wink.gif tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 19:54)
kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal biggrin.gif bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti  g.gif  reikes uzsukti ir man ten smile.gif o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? wink.gif tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?

ryt nedirba, o pasipildo antradienį vakare, tai geriausia trečiadienį iš pat ryto apsilankyt, kartais naujų gėlių galima rasti ir šeštadienį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 12 gruodžio 2009 - 18:58
QUOTE(axara @ 2009 12 11, 22:34)
na mano manymu tai nebutina, bet ir nepakenks.
mikuotuke, kaip tavo geltonasis ligoniukas?manasis tai jau visai be lapu styro, pries pora dienu pastebejau,kad yra ir papuvusiu saknu, nors galeciau prisiekti,kad perkant ju nebuvo, nes jos prie pat vazonelio krasto  g.gif  zodziu persodinau, sutvarkiau ir palikau stoveti, bet manau,kad neilgas bus jo gyvenimas  verysad.gif

turiu 2 lapus biggrin.gif kol kas gyvenam, su vaistukais, o kaip bus, nežinia g.gif ax.gif
Atsakyti
info vilnietėm-ogmijos miestelį (žirmūnuose) netoli norfos kasų yra gėlių skyrelis,ten vakar mačiau labai neblogų geltonų didžiažiedžių falikų,visai geltoni-be jokių priemaišų,gal tik prie liežuvėlio kiek šviesiau g.gif ,prie jų apšvietimo sunku įžiūrėt unsure.gif (30 lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 12 gruodžio 2009 - 19:35
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 12, 19:09)
turiu 2 lapus  biggrin.gif  kol kas gyvenam, su vaistukais, o kaip bus, nežinia  g.gif  ax.gif

o kokie vaistukai?
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 12, 18:58)
ryt nedirba, o pasipildo antradienį vakare, tai geriausia trečiadienį iš pat ryto apsilankyt, kartais naujų gėlių galima rasti ir šeštadienį 4u.gif

aciu pabirze 4u.gif gal nukovei pelenopsi is petrasiunu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 20:43)
o kokie vaistukai?

su PREVIKUR nupurškiau, nors nežinau, kokios rūšies čia bakterijos mano gėlytę užpuolė, bet bent pastabdys šiek tiek ligą (ant previkuro pakuotės parašyta, nuo kokių konkrečiai grybelių ir t.t. jis padeda) ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=189762]Stai MB dovanota raibalape.
[attachmentid=189761]

O cia siandien Draugystes GB nusipirkau, bandysiu pazint jas.
[attachmentid=189763]

Papildyta:
Pabirze ryt atskirsiu zyga mirksiukas.gif nes siandien visadien mieste daviausi doh.gif
Atsakyti
Tina,fantastiskas papildymas,o jau cattleya wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 20:43)
o kokie vaistukai?
Papildyta:

aciu pabirze  4u.gif  gal nukovei pelenopsi is petrasiunu?  biggrin.gif

ne, o ką jau jos nėra? Beje ir tavo geltonosios nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 12, 21:49)
ne, o ką jau jos nėra? Beje ir tavo geltonosios nėra verysad.gif

na zinok as nebuvau ten nuvaziavusi, tik siaip pagalvojau gal dar ji nukainuojo ir gal nusipirkai smile.gif
Atsakyti