Labas rytas
Rojaus soduose uztikau skelbima http://www.rojaussod...i...f=13&t=6503 yra oncidiumu, zygas, raibuole... Kaune lyg veiksmas
Draugystes bazej uzvesta nemazai nauju orchideju, cimbidziu dideli ir mazesni krumai, ivairiu spalvu: rudi, tamsiai alyviniai, geltoni, zalsvi ziedai kaina lyg 36 daug falenopsiu "standartiniu spalvu", gal 4 padeklai kaiusinio geltonumo falenopsiu su raudonu viduriuku, bet kaina jei teisingai nuziurejau virs 40 Lt bet grazus, su daug pumpuru, 2 ziedstiebiais. Nemazai visokiu "cambria" orchideju. Kitose bazese nieko gero nenuziurejau tik Kermelitoje nemazai uzvesta, bet turbut nuo treciadienio tos pacios.
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 12, 18:04)
Draugystes bazej uzvesta nemazai nauju orchideju, cimbidziu dideli ir mazesni krumai, ivairiu spalvu: rudi, tamsiai alyviniai, geltoni, zalsvi ziedai kaina lyg 36 daug falenopsiu "standartiniu spalvu", gal 4 padeklai kaiusinio geltonumo falenopsiu su raudonu viduriuku, bet kaina jei teisingai nuziurejau virs 40 Lt bet grazus, su daug pumpuru, 2 ziedstiebiais. Nemazai visokiu "cambria" orchideju. Kitose bazese nieko gero nenuziurejau tik Kermelitoje nemazai uzvesta, bet turbut nuo treciadienio tos pacios.
kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti reikes uzsukti ir man ten o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 19:54)
kaip faina,kad yra mano mylimuju geltonuju phal bet jei kaina ~50 tai neverta pirkti reikes uzsukti ir man ten o jie sekmadieniais nedirba?ar nieko nenusipirkai? tiesa, gal zinai kokiomis dienomis pas juos vyksta pasipildymai?
ryt nedirba, o pasipildo antradienį vakare, tai geriausia trečiadienį iš pat ryto apsilankyt, kartais naujų gėlių galima rasti ir šeštadienį
QUOTE(axara @ 2009 12 11, 22:34)
na mano manymu tai nebutina, bet ir nepakenks.
mikuotuke, kaip tavo geltonasis ligoniukas?manasis tai jau visai be lapu styro, pries pora dienu pastebejau,kad yra ir papuvusiu saknu, nors galeciau prisiekti,kad perkant ju nebuvo, nes jos prie pat vazonelio krasto zodziu persodinau, sutvarkiau ir palikau stoveti, bet manau,kad neilgas bus jo gyvenimas
mikuotuke, kaip tavo geltonasis ligoniukas?manasis tai jau visai be lapu styro, pries pora dienu pastebejau,kad yra ir papuvusiu saknu, nors galeciau prisiekti,kad perkant ju nebuvo, nes jos prie pat vazonelio krasto zodziu persodinau, sutvarkiau ir palikau stoveti, bet manau,kad neilgas bus jo gyvenimas
turiu 2 lapus kol kas gyvenam, su vaistukais, o kaip bus, nežinia
info vilnietėm-ogmijos miestelį (žirmūnuose) netoli norfos kasų yra gėlių skyrelis,ten vakar mačiau labai neblogų geltonų didžiažiedžių falikų,visai geltoni-be jokių priemaišų,gal tik prie liežuvėlio kiek šviesiau ,prie jų apšvietimo sunku įžiūrėt (30 lt)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 12, 19:09)
turiu 2 lapus kol kas gyvenam, su vaistukais, o kaip bus, nežinia
o kokie vaistukai?
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 12 12, 18:58)
ryt nedirba, o pasipildo antradienį vakare, tai geriausia trečiadienį iš pat ryto apsilankyt, kartais naujų gėlių galima rasti ir šeštadienį
aciu pabirze gal nukovei pelenopsi is petrasiunu?
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 20:43)
o kokie vaistukai?
su PREVIKUR nupurškiau, nors nežinau, kokios rūšies čia bakterijos mano gėlytę užpuolė, bet bent pastabdys šiek tiek ligą (ant previkuro pakuotės parašyta, nuo kokių konkrečiai grybelių ir t.t. jis padeda)
[attachmentid=189762]Stai MB dovanota raibalape.
[attachmentid=189761]
O cia siandien Draugystes GB nusipirkau, bandysiu pazint jas.
[attachmentid=189763]
Papildyta:
Pabirze ryt atskirsiu zyga nes siandien visadien mieste daviausi
[attachmentid=189761]
O cia siandien Draugystes GB nusipirkau, bandysiu pazint jas.
[attachmentid=189763]
Papildyta:
Pabirze ryt atskirsiu zyga nes siandien visadien mieste daviausi
Tina,fantastiskas papildymas,o jau cattleya
QUOTE(axara @ 2009 12 12, 20:43)
ne, o ką jau jos nėra? Beje ir tavo geltonosios nėra
QUOTE(pabirze @ 2009 12 12, 21:49)
ne, o ką jau jos nėra? Beje ir tavo geltonosios nėra
na zinok as nebuvau ten nuvaziavusi, tik siaip pagalvojau gal dar ji nukainuojo ir gal nusipirkai