Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Šilingė @ 2009 12 10, 22:37)
Interesantėms - gruodžio mėnesio žurnalo "Sodo spalvos" numeryje labai neblogas straipsnis apie vandas  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

O, tai reiks nusičiupti thumbup.gif Nors vandų kol kas neturiu, bet žadu pirkti, kai bus lauke šviesiau, manau pravers straipsniukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 12 10, 22:37)
Interesantėms - gruodžio mėnesio žurnalo "Sodo spalvos" numeryje labai neblogas straipsnis apie vandas  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Tiksliai, pamirsau parasyt doh.gif esu SS prenumeratore.
Atsakyti
[quote=Tina*,2009 12 11, 12:14]
matau , kad prisijungus, tik neardyk labai krūmo , kad nesigautų po to nei tau , nei man lotuliukas.gif (užteks 1 bulvytės)
Atsakyti
As ji atasrgiai pusiau skelsiu. Nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
kur visos dingusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 11, 14:08)
kur visos dingusios?  g.gif

man tai pats kaledu dovanu ieskojimo ikarstis newyear.gif 000054.gif megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 11 gruodžio 2009 - 14:25
Sveikos 4u.gif
atejau tikedamasi tinos naujokele margalape pamatyt ir nera pasirodo verysad.gif gaila.

o as siandien buvau draugystes g. bazej. nemazas pasirinkimas, yra graziu gelyciu, ir kainos patrauklios rinkausi is falenopsio karvutes, miltonijos gelsvais ziedais, ir kitos miltonijos dar neprazydusios su pumpurais. miltonija gelsvais ziedeliais jau lyg i pabaiga zydejimo, tai griebiau dar neprazydusia miltonija(nieko apie ja nezinau, spejau perskaityt kad megsta dregme, sviesa, ir kad reik liet reguliariai augimo metu), tik uz 10 lt bigsmile.gif ir dar paimiau falenopsi balta standartini uz 5 lt, zydinti, puikiu saknu thumbup.gif sauniai apsipirkau cool.gif tikiuosi busiu rami iki kitu metu lotuliukas.gif ba jau tikrai liga progresuoja doh.gif

begu rs forumo studijuot rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
g.gif a kodėl čia taip ramu?
ermitaže buvau,tai yra oncidiumų mažais žiedeliais (ružavais,rusvais...spalvos neryškios),bet tų mažučių jau nėra schmoll.gif
na,bet kainas kaip užraitoją blink.gif doh.gif atseit akcija doh.gif
o geriausia tai nukainuotos vandos-nudžiūvusios šaknys,pats augalas taip pat sausai puokštei labiau tinkamas-89.90 umn.gif bash.gif
cimbų gražių yra,bet kainelės tai blink.gif gerai,kad tris turiu,tai jau rami-tegul turimi namuose pražysta ....
Atsakyti
Turiu klausima, ar galima gelytes palaikyti per nakti, be substrato?
Labai knetejo paziureti kaip laikosi saknys(molyniam vazone augo)noriu ryt persodint i permatomus ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 12 11, 20:56)
Turiu klausima, ar galima gelytes palaikyti per nakti, be substrato?
Labai knetejo paziureti kaip laikosi saknys(molyniam vazone augo)noriu ryt persodint i permatomus  ax.gif  wub.gif

na kur jau dingi, jei neturi i ka sodinti tai ir palaikyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 11, 21:00)
na kur jau dingi, jei neturi i ka sodinti tai ir palaikyk smile.gif

As juos pamaitinau, nuploviau saknys, i bliuda padejau serveteliu, sudejau geles ir ant virsaus celofana, kad butu dregmes, ar galima taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2009 12 11, 21:12)
As juos pamaitinau, nuploviau saknys, i bliuda padejau serveteliu, sudejau geles ir ant virsaus celofana, kad butu dregmes, ar galima taip  blush2.gif

na mano manymu tai nebutina, bet ir nepakenks.
mikuotuke, kaip tavo geltonasis ligoniukas?manasis tai jau visai be lapu styro, pries pora dienu pastebejau,kad yra ir papuvusiu saknu, nors galeciau prisiekti,kad perkant ju nebuvo, nes jos prie pat vazonelio krasto g.gif zodziu persodinau, sutvarkiau ir palikau stoveti, bet manau,kad neilgas bus jo gyvenimas verysad.gif
Atsakyti