Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

[quote=naujute,2009 12 10, 12:05]6,7,8, foto ir augalai  wub.gif dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia  g.gif  biggrin.gif
Margai baltu,lygtai liko,o vat kitas paskutines paemiau,nebent jie dar is kur nors isnesa. smile.gif Miltoniju,graziu palikau,nemazai nukainuotu cattleju,viena netgi oranzine.
oriu zydincios  verysad.gif
o man zydincio zygo vis uzmesk aki, gal rasi, noriu su melynu liezuveliu  thumbup.gif
[/qute]
Papildyta:
[quote=rodostoma,2009 12 10, 13:54]
[quote=naujute,2009 12 10, 12:05]6,7,8, foto ir augalai  wub.gif dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia  g.gif  biggrin.gif
Margai baltu,lygtai liko,o vat kitas paskutines paemiau,nebent jie dar is kur nors isnesa. smile.gif Miltoniju,graziu palikau,nemazai nukainuotu cattleju,viena netgi oranzine.
oriu zydincios  verysad.gif
o man zydincio zygo vis uzmesk aki, gal rasi, noriu su melynu liezuveliu  thumbup.gif
[/qute]
[/quote]
Atsiprasu,kad vis ka nors pripinu,ir dabar norejau atsakyti Naujutei,ir kazkaip cia biski i pievas.Dar vis mokausi.Mergickos,gal galit papasakoti,kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.Zinau,kad nevienai cia jau pasakojot,bet dabar rask. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 10 gruodžio 2009 - 12:57
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 10, 14:05)
kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.

bandyk per čia , tik dydį nustatyk ne daugiau 640 pix. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 11:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
user posted image

pabirze, o kur tu ja pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 10, 14:17)
bandyk per čia , tik dydį nustatyk ne daugiau 640 pix.  mirksiukas.gif

Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 11:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
user posted image

Turiu zyga, bet suvargusi.
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 10:43)
Neliudek 4u.gif As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos mirksiukas.gif As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais thumbup.gif

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 10, 14:05)
Atsiprasu,kad vis ka nors pripinu,ir dabar norejau atsakyti Naujutei,ir kazkaip cia biski i pievas.Dar vis mokausi.Mergickos,gal galit papasakoti,kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.Zinau,kad nevienai cia jau pasakojot,bet dabar rask. blush2.gif

nieko, supratau viska, gaila kad paskutines anas paemiai, labai jau grazuoles wub.gif
del fotkiu as keliu per www.radikal.ru
-per browse issirenki ka nori ideti,
- tada "zagruzit"
-ir uzsikrovus foto antra nuoroda nukopini ir idedi i rasoma savo posta ir viskas
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 10, 12:05)

Kur jau tave pamirsi lotuliukas.gif Vis einu ir ieskau zygo lotuliukas.gif Nors man paciai jo ir nereikia. Jau iprotis pasidare lotuliukas.gif

Tina, pirk is Pabirzes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 17:12)
Kur jau tave pamirsi  lotuliukas.gif Vis einu ir ieskau zygo  lotuliukas.gif Nors man paciai jo ir nereikia. Jau iprotis pasidare lotuliukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 10, 17:07)
nieko, supratau viska, gaila kad paskutines anas paemiai, labai jau grazuoles  wub.gif
del fotkiu as keliu per www.radikal.ru
-per browse issirenki ka nori ideti,
- tada "zagruzit"
-ir uzsikrovus foto antra nuoroda nukopini ir idedi i rasoma savo posta ir viskas
sekmes  4u.gif

Labai aciu,gal sekanti karta iseis . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 16:12)
Kur jau tave pamirsi  lotuliukas.gif Vis einu ir ieskau zygo  lotuliukas.gif Nors man paciai jo ir nereikia. Jau iprotis pasidare lotuliukas.gif
Tina, pirk is Pabirzes bigsmile.gif

Derinam kazka mirksiukas.gif gal pavyks sutarti smile.gif
Atsakyti
user posted image
stai kokia grazuole radau parfumerijos puslapiuose,kazin cia tikra g.gif
Atsakyti
Interesantėms - gruodžio mėnesio žurnalo "Sodo spalvos" numeryje labai neblogas straipsnis apie vandas mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti