[quote=naujute,2009 12 10, 12:05]6,7,8, foto ir augalai dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia
Margai baltu,lygtai liko,o vat kitas paskutines paemiau,nebent jie dar is kur nors isnesa. Miltoniju,graziu palikau,nemazai nukainuotu cattleju,viena netgi oranzine.
oriu zydincios
o man zydincio zygo vis uzmesk aki, gal rasi, noriu su melynu liezuveliu
[/qute]
Papildyta:
[quote=rodostoma,2009 12 10, 13:54]
[quote=naujute,2009 12 10, 12:05]6,7,8, foto ir augalai dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia
Margai baltu,lygtai liko,o vat kitas paskutines paemiau,nebent jie dar is kur nors isnesa. Miltoniju,graziu palikau,nemazai nukainuotu cattleju,viena netgi oranzine.
oriu zydincios
[/qute]
[/quote]
Atsiprasu,kad vis ka nors pripinu,ir dabar norejau atsakyti Naujutei,ir kazkaip cia biski i pievas.Dar vis mokausi.Mergickos,gal galit papasakoti,kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.Zinau,kad nevienai cia jau pasakojot,bet dabar rask.
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 10, 14:05)
kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.
bandyk per čia , tik dydį nustatyk ne daugiau 640 pix.
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 11:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
pabirze, o kur tu ja pirkai?
QUOTE(rosee @ 2009 12 10, 14:17)
Aciu.
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 11:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
Turiu zyga, bet suvargusi.
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 10:43)
Neliudek As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais
Dekui labai
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 10, 14:05)
Atsiprasu,kad vis ka nors pripinu,ir dabar norejau atsakyti Naujutei,ir kazkaip cia biski i pievas.Dar vis mokausi.Mergickos,gal galit papasakoti,kaip tas nuotraukas reikia ikelti,niekaip neiseina.Zinau,kad nevienai cia jau pasakojot,bet dabar rask.
nieko, supratau viska, gaila kad paskutines anas paemiai, labai jau grazuoles
del fotkiu as keliu per www.radikal.ru
-per browse issirenki ka nori ideti,
- tada "zagruzit"
-ir uzsikrovus foto antra nuoroda nukopini ir idedi i rasoma savo posta ir viskas
sekmes
QUOTE(naujute @ 2009 12 10, 12:05)
Kur jau tave pamirsi Vis einu ir ieskau zygo Nors man paciai jo ir nereikia. Jau iprotis pasidare
Tina, pirk is Pabirzes
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 17:12)
Kur jau tave pamirsi Vis einu ir ieskau zygo Nors man paciai jo ir nereikia. Jau iprotis pasidare
aciu
QUOTE(naujute @ 2009 12 10, 17:07)
nieko, supratau viska, gaila kad paskutines anas paemiai, labai jau grazuoles
- tada "zagruzit"
-ir uzsikrovus foto antra nuoroda nukopini ir idedi i rasoma savo posta ir viskas
sekmes
- tada "zagruzit"
sekmes
Labai aciu,gal sekanti karta iseis .
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 16:12)
Tina, pirk is Pabirzes
Tina, pirk is Pabirzes
Derinam kazka gal pavyks sutarti
stai kokia grazuole radau parfumerijos puslapiuose,kazin cia tikra
Interesantėms - gruodžio mėnesio žurnalo "Sodo spalvos" numeryje labai neblogas straipsnis apie vandas