Vakar MB metiniu proga nuleke i Karmelita ieskot man mano svajoniu geliuko. Nupirko labai grazia margalape, bet ne tokia. Vistiek labai dziugina. Vakare foto imesiu. O svajone toliau lieka paieskose. Kaip supratau Karmelitoj tik viena philadelpia ko gero ir buvo.
QUOTE(Tina* @ 2009 12 10, 10:46)
Vakar MB metiniu proga nuleke i Karmelita ieskot man mano svajoniu geliuko. Nupirko labai grazia margalape, bet ne tokia. Vistiek labai dziugina. Vakare foto imesiu. O svajone toliau lieka paieskose. Kaip supratau Karmelitoj tik viena philadelpia ko gero ir buvo.
Neliudek As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 09, 23:12)
Na stai,pristatau savo grobi.Senai buvau bazese,tai jau kaip prasikosiau, buvo baisu namo pareiti.Tipo,vyras paleido nuo vaiku pailseti.Pailsejau Buvau Kaune Draugystei,uzteko ir vienos bazes
6,7,8, foto ir augalai dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 09:19)
parduoda orchidejas. naujute, yra zygopetalum, kurio taip nori...
oriu zydincios
QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 11:43)
Neliudek As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais
o man zydincio zygo vis uzmesk aki, gal rasi, noriu su melynu liezuveliu
naujute, su melynu liezuveliu labai jau retos kazin ar rasi.
kazko panasaus i toki
Papildyta:
kaip ten sakoma, viltis durniu motina
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:07)
naujute, su melynu liezuveliu labai jau retos kazin ar rasi.
kaip ten sakoma, viltis durniu motina
bet kad cia irgi violetinis liezuvis
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 12:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
kur pirkote
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 10, 12:23)
kur pirkote
paskutinį paėmiau, jei būtų daugiau buvę - visus būčiau paėmus, deja
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:18)
o tokios kaip antroj foto - dažniausiai parduodamos, man tai Rodostomos graži
O cia siandienos laimikis?
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:18)
na taip, gal netiksliai parasiau
grozis