Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Vakar MB metiniu proga nuleke i Karmelita ieskot man mano svajoniu geliuko. Nupirko labai grazia margalape, bet ne tokia. Vistiek labai dziugina. Vakare foto imesiu. O svajone toliau lieka paieskose. Kaip supratau Karmelitoj tik viena philadelpia ko gero ir buvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 10, 10:46)
Vakar MB metiniu proga nuleke i Karmelita ieskot man mano svajoniu geliuko. Nupirko labai grazia margalape, bet ne tokia. Vistiek labai dziugina. Vakare foto imesiu. O svajone toliau lieka paieskose. Kaip supratau Karmelitoj tik viena philadelpia ko gero ir buvo.  verysad.gif

Neliudek 4u.gif As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos mirksiukas.gif As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 09, 23:12)
  Na stai,pristatau savo grobi.Senai buvau bazese,tai jau kaip prasikosiau, doh.gif buvo baisu namo pareiti.Tipo,vyras paleido nuo vaiku pailseti.Pailsejau  lotuliukas.gif Buvau Kaune Draugystei,uzteko ir vienos bazes blush2.gif

6,7,8, foto ir augalai wub.gif dar man kazin palikai iki 6dn nors viena tokia g.gif biggrin.gif
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 09:19)
parduoda orchidejas. naujute, yra zygopetalum, kurio taip nori...

oriu zydincios verysad.gif

QUOTE(Lorute @ 2009 12 10, 11:43)
Neliudek 4u.gif As gyvenu netoli Karmelitos. Pasistengsiu treciadieniais is pat ryto vis uzsukti ir paieskoti tau philadelphijos mirksiukas.gif As kaip tik vaika i darziuka nuvezu ir turiu siek tiek laisvo laiko rytais thumbup.gif

o man zydincio zygo vis uzmesk aki, gal rasi, noriu su melynu liezuveliu thumbup.gif
Atsakyti
naujute, su melynu liezuveliu labai jau retos smile.gif kazin ar rasi.
Atsakyti
kazko panasaus i toki
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:07)
naujute, su melynu liezuveliu labai jau retos smile.gif kazin ar rasi.

kaip ten sakoma, viltis durniu motina biggrin.gif
Atsakyti
bet kad cia irgi violetinis liezuvis lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 10, 12:20)
labutis, aš irgi su kvailom viltim, keičiu savo naujokę į žygą, gali būti nežydintis, na jei nepavyks , gal parduosiu ( įtariu, kad tai Tinos svajonė, ar ne?)
user posted image

kur pirkote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 10, 12:23)
kur pirkote  blush2.gif

paskutinį paėmiau, jei būtų daugiau buvę - visus būčiau paėmus, deja
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:18)
bet kad cia irgi violetinis liezuvis  lotuliukas.gif

o tokios kaip antroj foto - dažniausiai parduodamos, man tai Rodostomos graži wub.gif
Atsakyti

O cia siandienos laimikis?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 10, 12:43)
O cia siandienos laimikis?

taip
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 10, 12:18)
bet kad cia irgi violetinis liezuvis  lotuliukas.gif

na taip, gal netiksliai parasiau blush2.gif blush2.gif
user posted image

grozis wub.gif
Atsakyti