Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(rodostoma @ 2009 12 09, 12:58)
Lorute ,ji fantastiska wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir as imciau,net nesvarstydama. biggrin.gif O,kokiu buvo Raibuoliu,labai ydomu?

Dekui 4u.gif
Na mazdaug tokiu buvo, tik labai auksti ir ziedai labai stambus bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
skelbimuose skelbimas, vandos ne viena nenorit?
QUOTE(rytine rasa @ 2009 12 04, 10:37)
ir parduodu vanda sanshay blue ziedai melynos spalvos dideli kaina 50lt su vaza
user posted image
susidomejus i az

Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 09, 13:22)
sita tai nereali, ir as tokia griebciau, nors phal sakiau jau nebepirksiu, dbr tik cambrijos noriu ir zygo ir viskas  biggrin.gif

Zinok zyguciu nebuvo schmoll.gif Odontoglossumu nieko ipatingo is vis nera schmoll.gif
Labai graziu cimbu miniatiuriniu buvo wub.gif Nemaciau kainos, bet tokia mazyciai ir spalvu ivairiu pasirinkimas yra rolleyes.gif Labai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 09, 13:28)

As zinok turiu viena vanda ir kazkaip nejauciu jai meiles schmoll.gif Kazkaip cia ne mano gele schmoll.gif Bet atiduot kazkam irgi gaila biggrin.gif Nezinau ka su ja dayrt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 13:34)
Zinok zyguciu nebuvo  schmoll.gif Odontoglossumu nieko ipatingo is vis nera schmoll.gif
Labai graziu cimbu miniatiuriniu buvo wub.gif Nemaciau kainos, bet tokia mazyciai ir spalvu ivairiu pasirinkimas yra rolleyes.gif Labai patiko wub.gif
Papildyta:

As zinok turiu viena vanda ir kazkaip nejauciu jai meiles schmoll.gif Kazkaip cia ne mano gele schmoll.gif Bet atiduot kazkam irgi gaila biggrin.gif Nezinau ka su ja dayrt unsure.gif

o tu visose bazese buvai ar tik vienoj? as TAAAAIP to zygo noriu, tikiuosi vistiek kazkada kazkas uzves wub.gif
o vandos tai ir man nelabai kakzaip schmoll.gif kiek pamenu taviske dar vaikiuka auginosi, tai galima sakyti 2 turi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 10:47)

Lorute, na koki grozi tu parsinesei, tikrai ir tiek ziedeliu, jau norejau ir as lekti biggrin.gif bet pasiziurejau i laikrodi, kad ko gero nebespesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 09, 12:28)

noreciau, jei butu Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 09, 12:29)
As stuartiana pirkau is Roelke, Vokietijos.

O saviske jau senai turi? Dar nebuvo prazydusi?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 09, 13:36)
o tu visose bazese buvai ar tik vienoj? as TAAAAIP to zygo noriu, tikiuosi vistiek kazkada kazkas uzves  wub.gif
o vandos tai ir man nelabai kakzaip  schmoll.gif  kiek pamenu taviske dar vaikiuka auginosi, tai galima sakyti 2 turi  biggrin.gif  thumbup.gif

Buvau tik Karmelitoj mirksiukas.gif
Vandos vaikiukas kokiu 2-3 cm dydzio uzsikoncervaves doh.gif Jauciu sviesos per mazai jam pasidare kai vasara pasibaige g.gif
QUOTE(axara @ 2009 12 09, 13:36)
Lorute, na koki grozi tu parsinesei, tikrai ir tiek ziedeliu, jau norejau ir as lekti biggrin.gif bet pasiziurejau i laikrodi, kad ko gero nebespesiu  biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit kuri uzsukti i orchiu prieziuros temele? reikalinga skubi pagalba neismanau ka daryt, gelyte kaip tik istraukta is vazono, apkarpyta, laukia jusu patarimu..... aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
naujute kaip fainai thumbup.gif ir as taip noreciau pro visas pralekt bazes smile.gif

eik tu rimtai cia del salcio? kur cia taip raso? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 15:12)
Buvau tik Karmelitoj  mirksiukas.gif
Vandos vaikiukas kokiu 2-3 cm dydzio uzsikoncervaves  doh.gif Jauciu sviesos per mazai jam pasidare kai vasara pasibaige g.gif

Dekui 4u.gif

mano trecdalis geliu uzsikoncervavo . aisku,kad del sviesos trukumo....
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 09, 12:01)
Tina sveikinam su grazia svente jus wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 09, 12:58)
O saviske jau senai turi? Dar nebuvo prazydusi?

Uzpraeita rudeni pirkau. Paaugo kazkiek, nauju lapuku uzaugino, bet zydet nezydejo. Siaip letapedis jis toks pas mane.
Atsakyti