Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(saintlina @ 2009 12 09, 12:16)
oho, kokiu groziu ten pas jus Kaune yra  bigsmile.gif  Ir as neatsilaikyciau.

O as siandien Floriadoj neatsispyriau ir isigijau katleja. Labai grazus ir tankus krumas. Va tokia, uz 35 lt

Sita labai labai grazi thumbup.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 09, 12:19)
Lorute, vajei tiesiog fantastika jau pavydžiu ir noriu 4u.gif  thumbup.gif  doh.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 10:47)
Sutinku mergaites su jumis drinks_cheers.gif Stengiuos visko kas grazu netempt namo, bet siandien vel parsitempiau doh.gif Bet tik del to, kad radau tai ko nesitikejau rast uz tokia kaina! Tik 20 Lt bigsmile.gif Grizau su nauju laimikiu kaip ant spranu lotuliukas.gif
user posted image

Nuostabi gelyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
patarkit ar labai blogai čia: darbe klientai padovanojo orchidėją, o ji pasodinta moliniam inde bet ne tose drožlėse o žemėje? pirmą kartą taip matau blink.gif
kol kas su žiedais viską bet įdomu ar nenusibaigs....
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 09, 09:09)
Nea, ne orchidariume. Auga ant vakarines palanges. Atkeliavo pas mane birzelio menesi is SKM kai rinko uzsakyma augaliukams is Belgijos. Pas mane budama stuartiana uzsiaugino iki tol tureta pati didziausia lapa ir nemazai sakneliu, o dabar ir ziedus zada  wub.gif

As stuartiana pirkau is Roelke, Vokietijos.

Lorute, juk cia mano svajone bigsmile.gif noriu labai labai, prigriebkit man kuri, jei rasit verysad.gif
Atsakyti
Vakar vakare prasukau pro Ermitažą, įdomių spalvų Phaleanopsių buvo nukainuotų. Gal kam įdomu, ir šiaip vakare naujas orchidėjas dėliojo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 09, 12:29)

Lorute, juk cia mano svajone  bigsmile.gif noriu labai labai, prigriebkit man kuri, jei rasit  verysad.gif

Kai pirkau pagalvojau apie tave, bet tikrai nesigavo man visko apziureti, kaip sakiau stelazai auksti ir prigrusti spalvotu phal unsure.gif Gal kuri aukstesne mergaite ten prasisuktu tarp tu geliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 10:47)
Sutinku mergaites su jumis drinks_cheers.gif Stengiuos visko kas grazu netempt namo, bet siandien vel parsitempiau doh.gif Bet tik del to, kad radau tai ko nesitikejau rast uz tokia kaina! Tik 20 Lt bigsmile.gif Grizau su nauju laimikiu kaip ant spranu lotuliukas.gif

vajezau, koks grozis, net kojos nutirpo doh.gif noriu noriu ir as tokios wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 12 09, 11:29)
As stuartiana pirkau is Roelke, Vokietijos.

Lorute, juk cia mano svajone  bigsmile.gif noriu labai labai, prigriebkit man kuri, jei rasit  verysad.gif

dabar jau ir mano sita svajone, ziedukai kokio grozio, lapu grozis wub.gif

o katlejos manes kazkaip nezavi, lapiausiai patinka phalaenopsiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 11:47)

user posted image

user posted image

Lorute ,ji fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif Ir as imciau,net nesvarstydama. biggrin.gif O,kokiu buvo Raibuoliu,labai ydomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 09 gruodžio 2009 - 12:02
Tina sveikinam su grazia svente jus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui mergaites flirt.gif Sita bus jau paskutine hihihi.gif Na nebent mini marka aptikciau kur pigiau mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 14:01)
Dekui mergaites  flirt.gif Sita bus jau paskutine  hihihi.gif Na nebent mini marka aptikciau kur pigiau  mastau.gif  lotuliukas.gif

o jau geles grozis blush2.gif ir dar lapai margi bigsmile.gif
o kaina thumbup.gif
nerealu
Atsakyti
na as vel cia biggrin.gif
QUOTE(saidutea @ 2009 12 08, 16:23)
laukiam su gerom naujienom 4u.gif

naujienu nera... nejo su darbiniais drabuziais, atseit jam geda biggrin.gif bet pazadejo 6dn pro visas pravest, tai tikrai kazka nugriebsiu, o jei dar zyga rasciau tai isviso butu wub.gif
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 08, 16:31)
Aciu,o tas baltas meskinukas,taip graziai su sniegu dera,o jo kaip ner,taip ner.  Lauksime naujienu,liezuvelius pakabine tongue.gif

ziema ne uz kalnu, internete ziurejau tai savatgali iki 14 laipsniu salcio pranesa 4u.gif

QUOTE(axara @ 2009 12 08, 16:51)
Vakar pralekiau visas bazes, nelabai kas gero yra, na Karmelitoj yra nemazai phal, bet tokie neisskirtiniai.

groziai thumbup.gif tik as irgi pagalvojau kur tau tiek tu geliu telpa g.gif

QUOTE(evutext @ 2009 12 08, 18:05)
pvz sita smile.gif

man jos irgi pradeda patikti, tik kazin kaip su namu salygom jom sekasi pakartotinai prazydeti? skaiciau kad reikia spec salygu jom g.gif
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 11:47)

sita tai nereali, ir as tokia griebciau, nors phal sakiau jau nebepirksiu, dbr tik cambrijos noriu ir zygo ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 09 gruodžio 2009 - 12:23