Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Lorute @ 2009 12 08, 22:17)
Man irgi beda doh.gif Jau gele nebeturi savo isskirtinos vietos, tiesiog visos surykiuotos kur telpa unsure.gif Kazkaip ir vaizdas nebe tas. Reikia nebepirkti, bet dar tiek daug noriu  doh.gif  lotuliukas.gif

vat ir as taip galvoju, kad jau nebera tokio ir grozio unsure.gif na bet stai pamatai kazka grazaus ir atrodo butinai reikia, nieko negali padaryti smile.gif
Atsakyti
As tai imu filosofuot tada, kad vistiek visko, kas grazu, i namus neparsitempsiu. Ir nuslugsta tas noras kazkaip. Todel ir ieskau kazko super truper isskirtinio, kad nuo grozio kojas pakirstu. Medziokles procesas kaip ir vyksta, bet pirkimo ne biggrin.gif

Visa terapija jums isdesciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 15:15)
Tai tu gal ji orchidariume augini? pas mane tai paprastai ant palanges auga.

Nea, ne orchidariume. Auga ant vakarines palanges. Atkeliavo pas mane birzelio menesi is SKM kai rinko uzsakyma augaliukams is Belgijos. Pas mane budama stuartiana uzsiaugino iki tol tureta pati didziausia lapa ir nemazai sakneliu, o dabar ir ziedus zada wub.gif

QUOTE(axara @ 2009 12 08, 16:51)
na stai rodau kokius grozius aptikau smile.gif

Grazios spalvos, bet sunku isivaizduoti visa grozi kai matosi tik vienas ziedelis blush2.gif Noretusi pamatyti visa augaliuka blush2.gif Mane paskutiniu metu zavi pasteliniu spalvu phalaenopsiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 08, 23:51)
vat ir as taip galvoju, kad jau nebera tokio ir grozio  unsure.gif  na bet stai pamatai kazka grazaus ir atrodo butinai reikia, nieko negali padaryti smile.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 12 09, 09:35)
As tai imu filosofuot tada, kad vistiek visko, kas grazu, i namus neparsitempsiu. Ir nuslugsta tas noras kazkaip. Todel ir ieskau kazko super truper isskirtinio, kad nuo grozio kojas pakirstu. Medziokles procesas kaip ir vyksta, bet pirkimo ne  biggrin.gif

Visa terapija jums isdesciau  biggrin.gif

Sutinku mergaites su jumis drinks_cheers.gif Stengiuos visko kas grazu netempt namo, bet siandien vel parsitempiau doh.gif Bet tik del to, kad radau tai ko nesitikejau rast uz tokia kaina! Tik 20 Lt bigsmile.gif Grizau su nauju laimikiu kaip ant spranu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 09, 11:47)
Sutinku mergaites su jumis drinks_cheers.gif Stengiuos visko kas grazu netempt namo, bet siandien vel parsitempiau doh.gif Bet tik del to, kad radau tai ko nesitikejau rast uz tokia kaina! Tik 20 Lt bigsmile.gif Grizau su nauju laimikiu kaip ant spranu lotuliukas.gif

Lorute bigsmile.gif koooks grozis wub.gif wub.gif wub.gif Prašom dabar išduoti paslapti iš kur toks grožis ir ar dar tokiu liko?
Atsakyti
Karmelitoj siandien naujienu siek tiek uzvesta wink.gif Philadelphia lyg ir viena buvo, bet tiksliai negaliu pasakyt, nes naujokiu stelazai auksti ir pilni prigrusti labai graziu phal, taip kad visko pamatyt man buvo neimanoma. Ka tiksliai maciau tai, kad yra pora labai panasiu is stiuartiana. Bet ir siaip labai graziu keletas yra, tokiu idomesniu ir ryskesniu spalvyciu wink.gif Taip pat yra labai didziuliu raibuoliu biggrin.gif
Atsakyti
Philadelphia tikrai nuostabi wub.gif Gal reikia ir man per pietus palekti pasizvalgyt unsure.gif Toki grozi pamacius, medziokles instinktas prabudo bigsmile.gif
Atsakyti
Buvo panasiu tik su trumpesne lupa g.gif

user posted image
Atsakyti
oho, kokiu groziu ten pas jus Kaune yra bigsmile.gif Ir as neatsilaikyciau.

O as siandien Floriadoj neatsispyriau ir isigijau katleja. Labai grazus ir tankus krumas. Va tokia, uz 35 lt

http://public.fotki....091124-031.html (foto skolinuosi is Olivijos ax.gif )

ir brassada, uz 29.90. Maniske dar tik su pumpurais, bet bus va tokia

http://public.fotki....091124-034.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gruodžio 2009 - 11:22
Lorute, vajei tiesiog fantastika jau pavydžiu ir noriu 4u.gif thumbup.gif doh.gif
O kaži užvežė šiandien Floriadoj naujai katlėjų kaip žadėjo, oi man rūpi oi rūpi.
Atsakyti
Stai kokiu dar buvo 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 09, 11:19)
O kaži užvežė šiandien Floriadoj naujai katlėjų kaip žadėjo, oi man rūpi oi rūpi.

uzveze. Bet spalvyte tokia pat kaip buvo, tik kaina kita. Va tokios, kaip as auksciau nuoroda idejau mirksiukas.gif
Atsakyti