Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Vakar pralekiau visas bazes, nelabai kas gero yra, na Karmelitoj yra nemazai phal, bet tokie neisskirtiniai. Siaip norejau kazka grazaus nusipirkti ir nusipirkau, bet norejau rasti daugiau sad.gif na stai rodau kokius grozius aptikau smile.gif siaip susidare vaizdas,kad bazes siuo metu issipradavusios, laukia uzvezimu..
stai mazoji grazuole, kaip Lorutes, daug daug pumpureliu ~30, tikiuosi,kad jie visi prasiskleis, pirkau Karmelitoje, mokejau 20 Lt smile.gif
user posted image
user posted image
Sitas phal pirktas Vaidrenoje uz 12 Lt, buvo toks vienas, tik du ziedeliai ir du pumpureliai is kuriu vienas nuvyto, o du pumpurus nulauziau bepakuodama ir fotografuodama verysad.gif bet spalva mane pakerejo, tada dabar dziaugiuosi likusiu ziedeliu ir laukiu nauju smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Reiks gal man savaitgali Draugystes baze aplankyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 16:15)
O kuri tavoji kvepianti? Parodyk  ax.gif
Tai tu gal ji orchidariume augini? pas mane tai paprastai ant palanges auga.

Ziurekit tuoj ir susigundysiu kokia katleja  tongue.gif

pvz sita smile.gif

user posted image
Atsakyti
o as siandien buvau ermitaze, galvojau ta kvepiancia pyragais nusipirksiu, bet jau neradau verysad.gif verysad.gif

jauciu ryt i baze reiks katleju nuvaziuoti doh.gif
Atsakyti
Kaip tylu,cia si vakara,turbut pries audra.Rytoj baziu papyldymas,tai turbut bus daug naujienu,ir daug nuskausmintu piniginiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites išduokit paslaptį, kur būna pirkti tokių stiklinių kvadradinių (bet nebūtinai) vazonų į kuriuos dedat orchidėjas, šiandien visą maximos vazonų skyrių išvaikščiojau ir neradau.... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 12 08, 21:10)
mergaites išduokit paslaptį, kur būna pirkti tokių stiklinių kvadradinių (bet nebūtinai) vazonų į kuriuos dedat orchidėjas, šiandien visą maximos vazonų skyrių išvaikščiojau ir neradau....  verysad.gif  4u.gif

buna ir maximose ir geliu parduotuvese ir geliu bazese
Atsakyti
as tokius kvadratinius stiklinius maciau ten, kur vazos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 12 08, 17:05)

Grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 08, 16:51)

Sveikinu isigijus nauju grazuoliu thumbup.gif

QUOTE(evutext @ 2009 12 08, 18:05)

Eina sau kokia nereali blink.gif blink.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 08, 22:01)
Sveikinu isigijus nauju grazuoliu thumbup.gif
Eina sau kokia nereali  blink.gif  blink.gif  blink.gif  wub.gif

aciu, Lorute, siandien persodinejau kai kuriuos phal ir siaip tvarkiausi tai pagalvojau, kad jau laikas sustoti, nes ir vietos truksta jiems normaliai sudeti ir siaip reikia daug prieziuros tokiam kiekiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 08, 23:14)
aciu, Lorute, siandien persodinejau kai kuriuos phal ir siaip tvarkiausi tai pagalvojau, kad jau laikas sustoti, nes ir vietos truksta jiems normaliai sudeti ir siaip reikia daug prieziuros tokiam kiekiui  biggrin.gif

Man irgi beda doh.gif Jau gele nebeturi savo isskirtinos vietos, tiesiog visos surykiuotos kur telpa unsure.gif Kazkaip ir vaizdas nebe tas. Reikia nebepirkti, bet dar tiek daug noriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti