Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 07, 16:22)
Rodostoma, fantastiškas gėlynas. Važiavau vakar pro Kaišiadoris, būčiau žinojus blush2.gif  blush2.gif kokie grožiai auga, tai būčiau įsiprašius į svečius  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
man ypač patiko Zygopetalum - toks nematytas spalvinis derinys  thumbup.gif

+Aciu,aciu notworthy.gif notworthy.gif O Zygopetaluma,kazkada Kauno Karmelitoj uztikau.
Atsakyti
Tai ka, siandien nemedziojat? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 10:30)
Tai ka, siandien nemedziojat?  rolleyes.gif  smile.gif

Matai, kad nė kvapo medžiotojų, matyt į medžioklę išdūmusios.... Arba po vakarykštės medžioklės laimikius doroja.
Atsakyti
O tu gal irgi ka nors naujo nuciupai? Pas puske savaitgali apziurinejau katleja ir smalsumas pabudo biggrin.gif o kaip gi ji pas mane augtu biggrin.gif patiko, kad saknys tokios storokas kaip pas phalenopsius. O jos nenumeta nuo stiebu lapu, kaip dendrobiai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 10:35)
O tu gal irgi ka nors naujo nuciupai? Pas puske savaitgali apziurinejau katleja ir smalsumas pabudo  biggrin.gif o kaip gi ji pas mane augtu  biggrin.gif patiko, kad saknys tokios storokas kaip pas phalenopsius. O jos nenumeta nuo stiebu lapu, kaip dendrobiai?

Niekur nebuvau, nieko nemačiau... Dėl lapų tai manęs neklausinėk, nežinau. Kol kas pas mane stovi su lapais. O deendrobis pas mane lapus numetė tik nobile, tas kitoks, tai su lapais ir tuoj žiedai skleisis.

Tiesa, bazėj turguj kasdien žiūriu į mažuliuką cimbidį, žiedai nedideli, žalsvi, pats krūmas toks kompaktiškas. Man jis labai gražus, tik kainos nežinau, nes neparašyta, bet klaust nesirįžtu, kad netektų paskui pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 12:35)
O tu gal irgi ka nors naujo nuciupai? Pas puske savaitgali apziurinejau katleja ir smalsumas pabudo  biggrin.gif o kaip gi ji pas mane augtu  biggrin.gif patiko, kad saknys tokios storokas kaip pas phalenopsius. O jos nenumeta nuo stiebu lapu, kaip dendrobiai?

nemeta lapu smile.gif fainutes katlejos..o jau kai kvepia, tai uzburia visiskai smile.gifsmile.gif

man pacios fainiausios orchidejos . aisku, phalaenopsiai irgi turi auksta vieta pagal prioriteta smile.gifsmile.gif
Atsakyti
sveikos, o mano MB siandien salia geliu bazes dirba, tai tikiuosi partemps kanors namo grazaus biggrin.gif
rodostoma tavo geliukai tai wub.gif bet graziausia gelyte tai tas baltas meskinukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 11:30)
Tai ka, siandien nemedziojat?  rolleyes.gif  smile.gif

Manes siuo metu kazkaip netraukia medzioklen. Puoseleju savo turimas plantacijas. O jau kiek laukiu pazadu issipildymo is savo augintiniu, net nustebau po savaitgalines revizijos thumbup.gif Bijau per anksti girtis, bet manoji Debora, kurias nukainuotas visos kartu medziojom pramones maximoje zada man ziedstiebi topsecret.gif ir phalaenopsis stuartiana jau prisizadejo topsecret.gif hihihi.gif

Jau tikrai aisku, kad oncidiumas auginasi ziedstiebi. Su bulvinemis dar tik nuo vasaros draugauju tai man ju ziedai tikras dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
O katlejos visos kvepia?

Stuartiana zydes??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 13:10)
O katlejos visos kvepia?

Stuartiana zydes???  bigsmile.gif

ne, ne visos smile.gif turiu nekvepiancia, o turiu tokia, kur visa para gan stipriai kvepia. o ypac saulei pasvietus
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 08, 12:10)
Stuartiana zydes???  bigsmile.gif

Aga, prisizadejo zydeti, bet ziedstiebis dar tik apie 1 cm. Dabar kai tokios apsiniaukusios dienos tai nuo savaitgalio pajungiau specialu papildoma apsvietima. Jei viskas gerai tai stuartianos bus pats pirmasis zydejimas wub.gif
Atsakyti
mano ziedstiebis phalaenopsio dalijasi jau i pumpuriukus. bet taip letai.... bijau net kad nenudziutu ir visai nenustotu....
Atsakyti