Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(saidutea @ 2009 12 07, 00:24)
nu nereali man sita, imciau net negalvodama, dar viena svajone wub.gif

Mačiau kelias tokias Ermitaže po 16,99Lt, užgrūstas tarp visų kitų. Galvojau imti, bet stovis buvo tikrai apgailėtinas.. doh.gif Ne tik kad žiedstiebių viršūnės ir lapai aplaužyti, bet ir ligotos visos, miltuotaisiais skydamariais aplipusios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 07 gruodžio 2009 - 10:20
QUOTE(Tina* @ 2009 12 07, 08:39)

bigsmile.gif kaip smagu. pas mane kaip idomiai viena orchideja baige nuzydeti, stiebas negelsta, nedziuna, is vienos akutes dar sakele isleido, tai kaip suprantu kai pilnai uzaugs ziedus sukraus bigsmile.gif o gal keikis bigsmile.gif bet i ziedstiebi panasiau, smailas galiukas g.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 07, 08:55)
Sveikia prisijungusi  4u.gif Labai grazios tavo augintines, o vandos kokios  wub.gif  Nors ir nezydincios, bet ispudingos  thumbup.gif
Kokia nuostabi naujoke  wub.gif  Mano noru sarase yra karvyte. Manau, kad ja isigijusi kuriam laikui apsiraminciau su gelemis  nail.gif

drinks_cheers.gif sveika prisijungus rodostoma 4u.gif graziu daug gelyciu turi, miela buvo visas pamatyti 4u.gif

QUOTE(*Indraja @ 2009 12 07, 10:05)
Mačiau kelias tokias Ermitaže po 16,99Lt, užgrūstas tarp visų kitų. Galvojau imti, bet stovis buvo tikrai apgailėtinas..  doh.gif Ne tik kad žiedstiebių viršūnės ir lapai aplaužyti, bet ir ligotos visos, miltuotaisiais skydamariais aplipusios..

verysad.gif gaila graziu gelyciu. as ir jauciu dideli poreiki nauja orchyte isigyt. va is kristeles paimsiu dovanoja maza orchideja, bandysiu susidraugaut, tai kazkiek linksmiau, nes jau senai sau pirkau verysad.gif
Atsakyti
Aciu,visoms uz silta priemima,uz visas pagyras mano orchytem. notworthy.gif Faina prisijukti,prie tokio silto,prijauciancio kolektyvo. biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai viena babcė maximoje sunervino, žiūriu, iš falenopsio vazonėlio pagaliuką ištraukė, sakau, kodėl taip darot, ką, prireikė blink.gif , juk nuluš žiedstiebis, nieks nepirks, žus, tai greit sviedė į gėlių padėklą.. Vat tokios ir niokoja gėliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 07, 14:15)
Mane tai viena babcė maximoje sunervino, žiūriu, iš falenopsio vazonėlio pagaliuką ištraukė, sakau, kodėl taip darot, ką, prireikė  blink.gif , juk nuluš žiedstiebis, nieks nepirks, žus,  tai greit sviedė į gėlių padėklą.. Vat tokios ir niokoja gėliukus  doh.gif

oho doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 12 07, 13:15)
Mane tai viena babcė maximoje sunervino, žiūriu, iš falenopsio vazonėlio pagaliuką ištraukė, sakau, kodėl taip darot, ką, prireikė  blink.gif , juk nuluš žiedstiebis, nieks nepirks, žus,  tai greit sviedė į gėlių padėklą.. Vat tokios ir niokoja gėliukus  doh.gif

blink.gif kokiu tik keistuoliu nebuna doh.gif
Atsakyti
Aš klausimą turiu, gal kas žinos blush2.gif
ar sedirėjos žiedynas neišauga iš "voko" kaip pvz katlėjos? ax.gif pas mane tas lapelis naujas išaugo, bet panašesnis į pusiau perlenktą voką, o ne į gražų pailgą lapelį ax.gif gerai man būtų ir lapas, bet kyla įtarimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 07, 14:25)
Aš klausimą turiu, gal kas žinos  blush2.gif
ar sedirėjos žiedynas neišauga iš "voko" kaip pvz katlėjos?  ax.gif  pas mane tas lapelis naujas išaugo, bet panašesnis į pusiau perlenktą voką, o ne į gražų pailgą lapelį  ax.gif  gerai man būtų ir lapas, bet kyla įtarimų  biggrin.gif

Na, kiek man teko matyti tai isauga ziedstiebis kaip pas falenopsius. Net pagooglinau isitikinti smile.gif Bet.... pvz. sitoje foto atrodo lyg is voko ziedstiebis butu: http://www.aaoe.fr/p...ea_japonica.jpg Bet cia gal lapelis maziukas lenda g.gif
Atsakyti
vaje vaje vaje verysad.gif verysad.gif verysad.gif
as tokios "karvytės" žiedelį šeštadieni nulaužiau. jau kokių 10 cm žiedstiebis buvo, jau ir pumpuriukai matėsi... negaliu, kokia pikta ant savęs.
norėjau tik patiesinti, tai kaip koks tru[ininis pyragelis - tik trakšt ir viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 07, 14:47)
Na, kiek man teko matyti tai isauga ziedstiebis kaip pas falenopsius. Net pagooglinau isitikinti  smile.gif  Bet.... pvz. sitoje foto atrodo lyg is voko ziedstiebis butu:  http://www.aaoe.fr/p...ea_japonica.jpg Bet cia gal lapelis maziukas lenda  g.gif

Va! toks vokas! Toks pats! Nes lapelio forma jau iškart yra pailgai apvali, o čia tarsi perlenktas didesnis lapas! negi žiedo sulauksiu bigsmile.gif

QUOTE(vaidelione @ 2009 12 07, 14:48)
vaje vaje vaje  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
as tokios "karvytės" žiedelį šeštadieni nulaužiau. jau kokių 10 cm žiedstiebis buvo, jau ir pumpuriukai matėsi... negaliu, kokia pikta ant savęs.
norėjau tik patiesinti, tai kaip koks tru[ininis pyragelis - tik trakšt ir viskas sad.gif

Labai liūdna verysad.gif nieko, karvutė nežydėjusi, tai greit vėl išleis stiebelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 12 07, 13:47)
Na, kiek man teko matyti tai isauga ziedstiebis kaip pas falenopsius. Net pagooglinau isitikinti  smile.gif  Bet.... pvz. sitoje foto atrodo lyg is voko ziedstiebis butu:  http://www.aaoe.fr/p...ea_japonica.jpg Bet cia gal lapelis maziukas lenda  g.gif

kokia grazuole sedirea bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(vaidelione @ 2009 12 07, 13:48)
vaje vaje vaje  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 07, 14:53)
Va! toks vokas! Toks pats! Nes lapelio forma jau iškart yra pailgai apvali, o čia tarsi perlenktas didesnis lapas! negi žiedo sulauksiu  bigsmile.gif
Labai liūdna  verysad.gif  nieko, karvutė nežydėjusi, tai greit vėl išleis stiebelį  4u.gif

Na, tai labai laukiam i ka pavirs tas vokas wub.gif Kaip butu nuostabu jei prazystu sedirea, o dar ziedai kvepiantys citrusais wub.gif wub.gif wub.gif Manoji dar maziuke varliuke, turbut reikes daug kantrybes laukiant ziedu.
Atsakyti