ateinu į naujus namučius su žiedeliu (tik ką prasiskleidė)
mikuotuke, tu kalbi apie tą patį phalenopsį, kur kartu pirkom?
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 30, 12:52)
Rūšinis - tai tipo toks kaip gamtoje auga , pvz. Phalaenopsis buntii
http://public.fotki....es/1001990.html
Phalaenopsis "Yellow Buterfly" yra veislinis.
http://public.fotki....es/1001990.html
Phalaenopsis "Yellow Buterfly" yra veislinis.
aciu dabar zinosiu
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 11 30, 13:15)
o koks grozis,o koks jo dydis galima suzinot?
[quote=odelija1,2009 11 30, 13:25]o koks grozis,o koks jo dydis galima suzinot?
[/quote]
matavau ilgiausią atstumą (tarp apatinių žiedlapių) - 8 cm, bet svarbiausia kad pirkau tik už 5 litus ( kaip dievinu tokius pirkinius ) ir super stovio.
Papildyta:
[/quote]
pagaliau ateina ir į mano namus žiedai - karvytė leidžia žiedkotį, cimbas irgi ( jei iki kol išleis neužsilenks ), bet man gili depresija, sergam gripu ir esu pririšta prie namų - o taip traukia į Aleksotą
[/quote]
matavau ilgiausią atstumą (tarp apatinių žiedlapių) - 8 cm, bet svarbiausia kad pirkau tik už 5 litus ( kaip dievinu tokius pirkinius ) ir super stovio.
Papildyta:
[/quote]
pagaliau ateina ir į mano namus žiedai - karvytė leidžia žiedkotį, cimbas irgi ( jei iki kol išleis neužsilenks ), bet man gili depresija, sergam gripu ir esu pririšta prie namų - o taip traukia į Aleksotą
na gi tikrai sekasi zmonem,bet kaip sakoma kas ioesko tas randa ,o maniske viena isleido ziedkoti,jau pumpuriukai pradejo augti,ir gelyte kazko uzpyko pradejo mesti pumpurus,nesuprantu kas nepatiko?siaubas kokios jautrios ,pas mane labai sausas oras,tai vakare papurskaliot sugalvojau jas,pasirodo turbut tas purskaliojimas joms nepatiko
QUOTE(pabirze @ 2009 11 30, 13:15)
aha, tas pats, kiek vėliau axara po savaitėlės nepilnos tokį antrą nupirko iš ten pat, o vysti radėjo mums vienu laiku, man ne anksčiau
manau, iš miegančių akelių dar sulauksiu žiedukų nes augalas turi kažkaip kompensuoti pumpurų netektį
tik neramu, kad nesirgtų, tie gelsvai raudoni lapai man visai nepatinka
o tu dabar lovoj gulėk, aleksotas palauks
[quote=mikuotuke,2009 11 30, 13:56]
aha, tas pats, kiek vėliau axara po savaitėlės nepilnos tokį antrą nupirko iš ten pat, o vysti radėjo mums vienu laiku, man ne anksčiau
manau, iš miegančių akelių dar sulauksiu žiedukų nes augalas turi kažkaip kompensuoti pumpurų netektį
sunku patikėt, toks galingas ir gražus atrodė
sunku patikėt, toks galingas ir gražus atrodė
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 30, 12:56)
o mano lapai ne rausvai geltoni, o tokie lyg skyscip pilni...tokie slapi, bet ne puvantys, bent jau kol kas..skrotele tikrai sveika ir nezada puti, na net nzn kas cia gali buti kai as ji pirkau tai buvo nemazai nukainuot phal is tos pacios matyt partijos, tai dar paklausiau pardavejos kas cia jiems, bet sake nezinau, lyg pasale butu..o mikuotuke, tu pirkai tokia pacia spalva? bet jau man kaip gaila tai as negaliu sitiek ziedu butu buve, dvi sakos, siaubas
QUOTE(axara @ 2009 11 30, 14:36)
o mano lapai ne rausvai geltoni, o tokie lyg skyscip pilni...tokie slapi, bet ne puvantys, bent jau kol kas..skrotele tikrai sveika ir nezada puti, na net nzn kas cia gali buti kai as ji pirkau tai buvo nemazai nukainuot phal is tos pacios matyt partijos, tai dar paklausiau pardavejos kas cia jiems, bet sake nezinau, lyg pasale butu..o mikuotuke, tu pirkai tokia pacia spalva? bet jau man kaip gaila tai as negaliu sitiek ziedu butu buve, dvi sakos, siaubas
taip, pirkau GĖLĖS VISIEMS, tik dvi tokios buvo. Tai nusipirkau, o po nepilnos savaitės grįžau, dar antroji buvo, gundžiausi paimti, bet palikau ir tu po kelių val. nupirkai ją ji buvo su keraminiu vazonėlliu, kainavo 23 lt? Tada ta pati...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 30, 13:38)
taip, pirkau GĖLĖS VISIEMS, tik dvi tokios buvo. Tai nusipirkau, o po nepilnos savaitės grįžau, dar antroji buvo, gundžiausi paimti, bet palikau ir tu po kelių val. nupirkai ją ji buvo su keraminiu vazonėlliu, kainavo 23 lt? Tada ta pati...
taip taip, apie ta pacia kalbam
QUOTE(Oli_vija @ 2009 11 30, 14:46)
ar neprisipirkot kokios bakterinės infekcijos, merginos
nežinau, nes vienas lapas tiesiog nukrito šiandien, kiti staigiai pakeitė spalvą, liko tik 2 normalūs tiesa, laikau atskirai dabar tą falenopsį, nes jos man nepatinka o šaknys sveikos, vadinasi,ne jose problema nebežinau
QUOTE(mikuotuke @ 2009 11 30, 14:56)
nežinau, nes vienas lapas tiesiog nukrito šiandien, kiti staigiai pakeitė spalvą, liko tik 2 normalūs tiesa, laikau atskirai dabar tą falenopsį, nes jos man nepatinka o šaknys sveikos, vadinasi,ne jose problema nebežinau
studijuojam
http://www.rojaussod...i...f=95&t=5196
http://www.rojaussod...i...800&start=0