QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 13:33)
Turiu tokia
cia
Pirkau Maximoj uz 24 Lt seniau, adbar zydi pakartotinai
nu nereali man sita, imciau net negalvodama, dar viena svajone
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 20:34)
siandien buvau petrasiunuose ir uzsukau i zalia stotele, buvo katik atveztu phal, buvo ir kiausinio trynio spalvos, bet augalas zemas ir vienas ziedstiebis, be to, dar nebuvo ivertinta kaina ir negalejo parduoti, tad nelaukiau...o visai netoli, uz keliu zingsniu yra dar viena geliu parduotuve, uzeinu, matau visai idomus sviesiai violetinis phal su baltu liezuveliu, taciau visi ziedai jau nuvyte, klausiu pardavejos kokia kaina, sako 20 Lt, atsakau,kad jis nuvytes ir ji man pareiskia, jog jis visai nenuvytes, o cia tokia rusis sakau stai nenuzydejes phal ir stai nuzydejes, o ji ne cia visai skirtingos rusys, kai nuzydi ziedai nukrenta... siaubas galvoju tuoj pradesiu juoktis, sakau ir kokia cia rusis? paziuri i kortele ir atsako : pelenopsis na padekojau ir isejau
oi oi, oi
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 16:57)
Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo
na labai jau grazus pelenopsis
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 20:55)
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą...
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
mmm koks idomus, isivaizduoju, kad skaniai kvepia
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 06, 17:06)
mb dovana ir cimbo pumpurai
daugiau foto nuorodose
mini markas
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 06, 19:40)
juodas jumoras,bet labai juokingai nuskambėjo
ir mane prajuokino
QUOTE(Tina* @ 2009 12 06, 19:47)
Geriau jau orchideju keikiai
ar teko kada sulaukt?
QUOTE(axara @ 2009 12 06, 20:13)
Buvau siandien akropoly maximoje - phal beveik nera, na pora baltu, lyg ruzava...mole tai taip pat kokie 6 vnt baltu, o hyperyje - pora padeklu baltu ir visos nukainuotos, o nenukainuotu net nebuvo vakar buvau pramones maximoje - tai buvo tik 4vnt aplauzytu phal
zodziu, nesuprantu kodel cia taip
o hyperyje po kiek nukainuotos?