Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Tina* @ 2009 12 06, 21:40)
As irgi turiu juoda katyte  smile.gif

mano katinas ax.gif gal kačiukų ???? lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi dekui dekui schmoll.gif tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
Geriau jau orchideju keikiai biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Rodostoma,o kuo vandas maitinate, kad taip auga?nerealu 4u.gif
Atsakyti
Nieko ypatingo,as su jomis nedarau.Dabar reciau mirkau,o vasara kas 2 ar 3 dienas mirkau visas kibire. Uzsiverdu vandenuko,atsala ir pirmyn. Kabo pacioj sviesiausioj vietoj,na ir aisku trasos,nes jos edrios siuo klausimu. O kaip uzmerkiu vasara,tai kokiom 2 val.Truputi gal reikia su jom pavarkti,ir man patinka kaip ju saknys kabo laisvai ,o tose vazose,tai tik saknu lauzymas.
Atsakyti
Buvau siandien akropoly maximoje - phal beveik nera, na pora baltu, lyg ruzava...mole tai taip pat kokie 6 vnt baltu, o hyperyje - pora padeklu baltu ir visos nukainuotos, o nenukainuotu net nebuvo sad.gif vakar buvau pramones maximoje - tai buvo tik 4vnt aplauzytu phal biggrin.gif zodziu, nesuprantu kodel cia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 20:33)
Jo,pas mane tikrai,tikros dziungles. biggrin.gif  Vyras daznai pabumba,sako gal jau uzteks,nes jau ir taip guliu kaip pasarvotas.Na,bet jis pas mane prijauciantis. Vandu spalvos:sviesiai melyna,ruzava,tamsiai ruzava,bordine,ir tamsiai violetine.Viena ,nesenai buvo susiruosusi zydeti,bet labai gaila neprazydo.Matyt atsalo,ir svieseles mazokai buvo,nors kabo ant pietinio lango.Geriau joms zydeti vasara.

mano vyras tai juokes,sako ar turi jinai kaizin vyra? ,kad tiek kvietku augina,na sakau turbut turi,tai sako turbut labai kencia lotuliukas.gif ,o maniskis tai vis bumba,kad jam geles ora nuodija doh.gif ,o sakau tu kai rukai tai sau oro nesinuodiji lotuliukas.gif ,
jo as hiperyje buvau ,nu nieko ner doh.gif ,tik nukainuotos,reiks vel VAIDRENA aplankyti bigsmile.gif
Atsakyti
rodostoma, sveika prisijungus ir aciu uz teigiamu emociju doze pries miega ir pirma darbo savaites diena smile.gif

P.S. o jau katlejos blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 06, 20:34)
as rodau savo paskutine naujoke, karvyte  smile.gif
user posted image

Vis tiek karvytes man pacios paciausios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 06, 19:34)
user posted image

Labai grazi wub.gif Ir is viso jauciu joms silpnybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 13:33)
Turiu tokia  cia
Pirkau Maximoj uz 24 Lt seniau, adbar zydi pakartotinai

nu nereali man sita, imciau net negalvodama, dar viena svajone wub.gif
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 20:34)
siandien buvau petrasiunuose ir uzsukau i zalia stotele,  buvo katik atveztu phal, buvo ir kiausinio trynio spalvos, bet augalas zemas ir vienas ziedstiebis, be to, dar nebuvo ivertinta kaina ir negalejo parduoti, tad nelaukiau...o visai netoli, uz keliu zingsniu yra dar viena geliu parduotuve, uzeinu, matau visai idomus sviesiai violetinis phal su baltu liezuveliu, taciau visi ziedai jau nuvyte, klausiu pardavejos kokia kaina, sako 20 Lt, atsakau,kad jis nuvytes ir ji man pareiskia, jog jis visai nenuvytes, o cia tokia rusis  sakau stai nenuzydejes phal ir stai nuzydejes, o ji ne cia visai skirtingos rusys, kai nuzydi ziedai nukrenta... siaubas galvoju tuoj pradesiu juoktis, sakau ir kokia cia rusis? paziuri i kortele ir atsako : pelenopsis na padekojau ir isejau

oi oi, oi lotuliukas.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 16:57)
  Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo

na labai jau grazus pelenopsis lotuliukas.gif
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 20:55)
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą...
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais  visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
user posted image
user posted image

mmm koks idomus, isivaizduoju, kad skaniai kvepia wub.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 12 06, 17:06)
mb dovana ir cimbo pumpurai
daugiau foto nuorodose

bigsmile.gif mini markas wub.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 06, 19:40)
juodas jumoras,bet labai juokingai nuskambėjo

ir mane prajuokino thumbup.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 12 06, 19:47)
Geriau jau orchideju keikiai 

drinks_cheers.gif ar teko kada sulaukt?

QUOTE(axara @ 2009 12 06, 20:13)
Buvau siandien akropoly maximoje - phal beveik nera, na pora baltu, lyg ruzava...mole tai taip pat kokie 6 vnt baltu, o hyperyje - pora padeklu baltu ir visos nukainuotos, o nenukainuotu net nebuvo vakar buvau pramones maximoje - tai buvo tik 4vnt aplauzytu phal biggrin.gif zodziu, nesuprantu kodel cia taip

o hyperyje po kiek nukainuotos?
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 12 07, 00:24)
drinks_cheers.gif  ar teko kada sulaukt?

Teko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 18:13)
Sveikos,orchiciu myletojos.Ilgai seku jusu pokalbius,ir pagaliau nusprendziau prie jusu prisijungti.Sia nepagydoma,liga sergu jau antri metai,vaistu nera. doh.gif Norisi tureti,jas visas,deja namai neguminiai.Pasirodysiu su savo gelytem,kai sutvarkysiu albumeli.Mergickos,gal zinote ,tie Ermitazo kuponai su nuolaida orchytem,tik savaitgaliui,ar ilgiau. smile.gif

Sveikia prisijungusi 4u.gif Labai grazios tavo augintines, o vandos kokios wub.gif Nors ir nezydincios, bet ispudingos thumbup.gif

QUOTE(axara @ 2009 12 06, 20:34)
user posted image

Kokia nuostabi naujoke wub.gif Mano noru sarase yra karvyte. Manau, kad ja isigijusi kuriam laikui apsiraminciau su gelemis nail.gif
Atsakyti