Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

O kiek daug vandu ant lango nukabineta!!! biggrin.gif
Atsakyti
rodostoma negaliu nutyleti jusu groziai ispudingi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
saunuole o vandos kokios grazios wub.gif wub.gif kokiu spalvu ziedu jos jei ne paslapis blush2.gif
Atsakyti
rodostoma, sveika prisijungusi thumbup.gif tavo kolekcija ispudinga 4u.gif kaip man patiko cimbidziai wub.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
[/quote]
koks grazuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:03)
Ir as pristatau savo naujokele biggrin.gif
user posted image

Lorute, labai grazi spalvyte, tokios senai noriu wink.gif bandysiu rytoj lekti ziureti, gal dar ka rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 20:18)
Cia sioks toks,mano albumelis,veliau dar dadesiu.

g.gif šioks toks????? doh.gif blink.gif blink.gif
mama mia kiek katlėjų bigsmile.gif wub.gif
kiek čia kambarių taip ''kukliai'' apgėlintų??? g.gif ax.gif
Atsakyti
Rodostoma, fantastika, negaliu atsižiūrėti jūsų gėlėmis! wub.gif 4u.gif

O šuniukas irgi gražuolis. Kokia čia veislė?
Atsakyti
Jo,pas mane tikrai,tikros dziungles. biggrin.gif Vyras daznai pabumba,sako gal jau uzteks,nes jau ir taip guliu kaip pasarvotas.Na,bet jis pas mane prijauciantis. Vandu spalvos:sviesiai melyna,ruzava,tamsiai ruzava,bordine,ir tamsiai violetine.Viena ,nesenai buvo susiruosusi zydeti,bet labai gaila neprazydo.Matyt atsalo,ir svieseles mazokai buvo,nors kabo ant pietinio lango.Geriau joms zydeti vasara.
Atsakyti
as rodau savo paskutine naujoke, karvyte smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 05, 23:46)
(augintinių foto naujasnių yra  ax.gif )

As irgi turiu juoda katyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 21:33)
guliu kaip pasarvotas.

lotuliukas.gif juodas jumoras,bet labai juokingai nuskambėjo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 20:33)
Jo,pas mane tikrai,tikros dziungles. biggrin.gif  Vyras daznai pabumba,sako gal jau uzteks,nes jau ir taip guliu kaip pasarvotas.Na,bet jis pas mane prijauciantis. Vandu spalvos:sviesiai melyna,ruzava,tamsiai ruzava,bordine,ir tamsiai violetine.Viena ,nesenai buvo susiruosusi zydeti,bet labai gaila neprazydo.Matyt atsalo,ir svieseles mazokai buvo,nors kabo ant pietinio lango.Geriau joms zydeti vasara.

thumbup.gif lotuliukas.gif 4u.gif doh.gif Be žodžių šaunuolė, pavydžiu tiek katlėjų, mano išsvajotas miltoniopsis geltonas, vandos.... super, maniškiui reik parodyt pamatys kiek aš mažai turiu bigsmile.gif
O jau cimbidžio žiedelių grožis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 gruodžio 2009 - 19:47
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 06, 18:36)
o dar labai patiko balta pukuota orchideja  lotuliukas.gif

man sita labiausiai patiko wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Nepatikesite,bet kambariai tik du.O kur dar 350 litru akva,na bet kas ant ko isprotejas.Kazkaip susitalpiname,svajojame apie didesni busta,galbut ir pavyks. ax.gif O ciucka samoedu veisles.
Atsakyti