O kiek daug vandu ant lango nukabineta!!!
rodostoma negaliu nutyleti jusu groziai ispudingi
saunuole o vandos kokios grazios kokiu spalvu ziedu jos jei ne paslapis
saunuole o vandos kokios grazios kokiu spalvu ziedu jos jei ne paslapis
rodostoma, sveika prisijungusi tavo kolekcija ispudinga kaip man patiko cimbidziai
Papildyta:
[/quote]
koks grazuolis
Papildyta:
Lorute, labai grazi spalvyte, tokios senai noriu bandysiu rytoj lekti ziureti, gal dar ka rasiu
Papildyta:
[/quote]
koks grazuolis
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:03)
Lorute, labai grazi spalvyte, tokios senai noriu bandysiu rytoj lekti ziureti, gal dar ka rasiu
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 20:18)
Cia sioks toks,mano albumelis,veliau dar dadesiu.
šioks toks?????
mama mia kiek katlėjų
kiek čia kambarių taip ''kukliai'' apgėlintų???
Rodostoma, fantastika, negaliu atsižiūrėti jūsų gėlėmis!
O šuniukas irgi gražuolis. Kokia čia veislė?
O šuniukas irgi gražuolis. Kokia čia veislė?
Jo,pas mane tikrai,tikros dziungles. Vyras daznai pabumba,sako gal jau uzteks,nes jau ir taip guliu kaip pasarvotas.Na,bet jis pas mane prijauciantis. Vandu spalvos:sviesiai melyna,ruzava,tamsiai ruzava,bordine,ir tamsiai violetine.Viena ,nesenai buvo susiruosusi zydeti,bet labai gaila neprazydo.Matyt atsalo,ir svieseles mazokai buvo,nors kabo ant pietinio lango.Geriau joms zydeti vasara.
as rodau savo paskutine naujoke, karvyte
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 05, 23:46)
(augintinių foto naujasnių yra )
As irgi turiu juoda katyte
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 21:33)
guliu kaip pasarvotas.
juodas jumoras,bet labai juokingai nuskambėjo
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 20:33)
Jo,pas mane tikrai,tikros dziungles. Vyras daznai pabumba,sako gal jau uzteks,nes jau ir taip guliu kaip pasarvotas.Na,bet jis pas mane prijauciantis. Vandu spalvos:sviesiai melyna,ruzava,tamsiai ruzava,bordine,ir tamsiai violetine.Viena ,nesenai buvo susiruosusi zydeti,bet labai gaila neprazydo.Matyt atsalo,ir svieseles mazokai buvo,nors kabo ant pietinio lango.Geriau joms zydeti vasara.
Be žodžių šaunuolė, pavydžiu tiek katlėjų, mano išsvajotas miltoniopsis geltonas, vandos.... super, maniškiui reik parodyt pamatys kiek aš mažai turiu
O jau cimbidžio žiedelių grožis
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 06, 18:36)
o dar labai patiko balta pukuota orchideja
man sita labiausiai patiko
Nepatikesite,bet kambariai tik du.O kur dar 350 litru akva,na bet kas ant ko isprotejas.Kazkaip susitalpiname,svajojame apie didesni busta,galbut ir pavyks. O ciucka samoedu veisles.