mb dovana ir cimbo pumpurai
daugiau foto nuorodose
Sveikos,orchiciu myletojos.Ilgai seku jusu pokalbius,ir pagaliau nusprendziau prie jusu prisijungti.Sia nepagydoma,liga sergu jau antri metai,vaistu nera. Norisi tureti,jas visas,deja namai neguminiai.Pasirodysiu su savo gelytem,kai sutvarkysiu albumeli.Mergickos,gal zinote ,tie Ermitazo kuponai su nuolaida orchytem,tik savaitgaliui,ar ilgiau.
QUOTE(pabirze @ 2009 12 06, 12:57)
ir kur jūs tokius vyrus imat
augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis Dar atskirą albumą sukurk akvai
augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis Dar atskirą albumą sukurk akvai
skolingas buvo katinas ne visada toks geras,būna ir susipeša iki akvos albumo dar toli,nėra ką ten dėti..
My Webpage Cia sioks toks,mano albumelis,veliau dar dadesiu.
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 18:18)
Reikalauja slaptažodžio
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 19:18)
reikia slaptažodžio
mobilus
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 18:13)
Mergickos,gal zinote ,tie Ermitazo kuponai su nuolaida orchytem,tik savaitgaliui,ar ilgiau.
Tie kuponai galioja iki sausio 3 d., bent jau ant mano taip buvo parašyta. Aš juos gavau su spauda. Sako Akropolio informacijoj galima gauti. Žinau tikrai, kad galima atsispausdinti iš Akropolio puslapio.
rodostoma! Nieko sau sitiek idomybiu turi o katlejos kaip zydi gausiai zygutis irgi toks nematytas ruzavas o dar labai patiko balta pukuota orchideja labau idomiu, graziu orchideju turi
Ta balta ,pukuota orchideja trecias vaikas. O orchytes,dar nevisas nufotkinau,nes nezydi,yra ir keletas rusiniu. Su tom stengius susidraugauti.
Vajejau kiek grozybiu!!!
vauu ,labai grazu,tikrai matosi liga toli pazengus,savo vyrui rodziau ir sakau matai kiek zmones turi man dar irgi reikia ,totalios dziungles