Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

mb dovana ir cimbo pumpurai 4u.gif
daugiau foto nuorodose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 06 gruodžio 2009 - 17:09
Sveikos,orchiciu myletojos.Ilgai seku jusu pokalbius,ir pagaliau nusprendziau prie jusu prisijungti.Sia nepagydoma,liga sergu jau antri metai,vaistu nera. doh.gif Norisi tureti,jas visas,deja namai neguminiai.Pasirodysiu su savo gelytem,kai sutvarkysiu albumeli.Mergickos,gal zinote ,tie Ermitazo kuponai su nuolaida orchytem,tik savaitgaliui,ar ilgiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 12 06, 12:57)
ir kur jūs tokius vyrus imat verysad.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis thumbup.gif  Dar atskirą albumą sukurk akvai

blush2.gif skolingas buvo thumbup.gif katinas ne visada toks geras,būna ir susipeša box.gif iki akvos albumo dar toli,nėra ką ten dėti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 06 gruodžio 2009 - 17:44
My Webpage Cia sioks toks,mano albumelis,veliau dar dadesiu.
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 18:18)

Reikalauja slaptažodžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 19:18)

reikia slaptažodžio
Atsakyti
mobilus
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2009 12 06, 18:13)
Mergickos,gal zinote ,tie Ermitazo kuponai su nuolaida orchytem,tik savaitgaliui,ar ilgiau. smile.gif

Tie kuponai galioja iki sausio 3 d., bent jau ant mano taip buvo parašyta. Aš juos gavau su spauda. Sako Akropolio informacijoj galima gauti. Žinau tikrai, kad galima atsispausdinti iš Akropolio puslapio. 4u.gif
Atsakyti
rodostoma! Nieko sau thumbup.gif sitiek idomybiu turi thumbup.gif o katlejos kaip zydi gausiai thumbup.gif zygutis irgi toks nematytas ruzavas wub.gif o dar labai patiko balta pukuota orchideja lotuliukas.gif labau idomiu, graziu orchideju turi bigsmile.gif
Atsakyti
Ta balta ,pukuota orchideja trecias vaikas. O orchytes,dar nevisas nufotkinau,nes nezydi,yra ir keletas rusiniu. Su tom stengius susidraugauti. smile.gif
Atsakyti

Vajejau kiek grozybiu!!! bigsmile.gif karsta.gif wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif vauu thumbup.gif ,labai grazu,tikrai matosi liga toli pazengus,savo vyrui rodziau ir sakau matai kiek zmones turi man dar irgi reikia biggrin.gif ,totalios dziungles lotuliukas.gif
Atsakyti