Kaip noretusi truputi didesnes nuotraukos
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 18:57)
Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo
neblogi pirkiniai ,mano falikas panašus,tik tamsios spalvos daugiau,atrodo,kad antras sluoksnis ant žiedlapio,storiau toje vietoj kur tamsi spalva. Aš kaune jį pirkau,tai ir be akcijos 22 lt. mokėjau (viskas ten pigiau ) ,beja šitas mano ir parodoj spėjo sudalyvauti
info mikuotukei-mačiau labai mažutį (tokia veislė matyt) oncidiumą ,augaliukas sprindžio aukščio,miniatiūriniai žiedeliai ružavi su ''priemaišom'',pora žiedstiebiukų aplipę žiedeliais,kvepia kaip kalėdinis pyragas per įpakavimą-vos juntamas cinamonas ir saldumas (***** musėt valgyt noriu ),seilė nudriko.....,kaina apie 40 lt. yra 40 proc. nuolaida,bet aš tų kuponų neturiu na nežinau ar ką supratai,bet jį pamačius kažkaip ''pamačiau'' tave jį laikančią-abu miniatiūriniai
na ir pasigirsiu-mano didysis geltonas cimbidis jau pumpurus parodė laiminga iki mėnulio ir dar daugiau
Papildyta:
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 22:55)
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
mikuotuke-toks atsiprašau pasiskolinu pavyzdį kol parašiau-įkėlėt foto
Aš tą oncidiumą irgi mačiau Kuponų galima akropolio centrinėj informacijoj paiimt, ir nežinau gali būt kad atsispausdint galima
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 21:55)
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą...
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 05, 22:11)
neblogi pirkiniai ,mano falikas panašus,tik tamsios spalvos daugiau,atrodo,kad antras sluoksnis ant žiedlapio,storiau toje vietoj kur tamsi spalva. Aš kaune jį pirkau,tai ir be akcijos 22 lt. mokėjau (viskas ten pigiau ) ,beja šitas mano ir parodoj spėjo sudalyvauti
info mikuotukei-mačiau labai mažutį (tokia veislė matyt) oncidiumą ,augaliukas sprindžio aukščio,miniatiūriniai žiedeliai ružavi su ''priemaišom'',pora žiedstiebiukų aplipę žiedeliais,kvepia kaip kalėdinis pyragas per įpakavimą-vos juntamas cinamonas ir saldumas (***** musėt valgyt noriu ),seilė nudriko.....,kaina apie 40 lt. yra 40 proc. nuolaida,bet aš tų kuponų neturiu na nežinau ar ką supratai,bet jį pamačius kažkaip ''pamačiau'' tave jį laikančią-abu miniatiūriniai
na ir pasigirsiu-mano didysis geltonas cimbidis jau pumpurus parodė laiminga iki mėnulio ir dar daugiau
Papildyta:
Papildyta:
nu va, Vilniuj o būtent twinkle ir ieškau (yra keletas twinkle, kurių itin noriu) gražiausia
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 05, 20:19)
kaip lėksiu pirmadienį visu greičiu po darbo
Buvo dar graziai ryzu oncidiumu
[quote=jolla42,2009 12 06, 00:46]
Pabirže,gavo man mb Mini Marką [url=http://www.postsmile.com/][img]
ir kur jūs tokius vyrus imat
augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis Dar atskirą albumą sukurk akvai
Pabirže,gavo man mb Mini Marką [url=http://www.postsmile.com/][img]
ir kur jūs tokius vyrus imat
augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis Dar atskirą albumą sukurk akvai
Niu aš irgi taip galvoju, maniškis vis paburba, tai kaži ar kalėdom orchytę, ar dovanų čekį iš orchidėjos.lt išsiiprašysiu... Vakar pamatė dvi naujas, ir dar dėl vienos "senos" kurią užslėpus buvau paklausė. o aš sakau, tu dar mane pagirt turi, kad cimbidžio ir vandos nepartempiau
merginos, o tai tuos kuponus nemokai dalina? tiesiog reikia nueiti i informacija ir paprasyti?
noriu ir as tokio maziuko kvepiancio
Papildyta:
o kokia kaina katlejos?
noriu ir as tokio maziuko kvepiancio
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 18:48)
Ačiū sėdžiu ir spoksau dabar į abi
o kokia kaina katlejos?
nemokamai nemokamai kuponus, net prašyt nereikėjo, ant informacijos staliuko krašto pridėta pilna Už katlėją 40lt mokėjau, bet čia Žaliajam centre.
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 06, 11:01)
Vakar pamatė dvi naujas, ir dar dėl vienos "senos" kurią užslėpus buvau paklausė. o aš sakau, tu dar mane pagirt turi, kad cimbidžio ir vandos nepartempiau
Nu bet tai koks seklys morka - skaiciuoja turbut, kad ir "sena" uzmate
laba visoms, kokia tema atgijus, net smagu
grazuoliai pirkinukai, Ph labai jau ispudingai atrodo
koks fainuolis
oncidiumai man irgi patinka, o jei dar kvepiantis tai isviso
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 17:57)
Sveikos merginos
grazuoliai pirkinukai, Ph labai jau ispudingai atrodo
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:12)
Siandien buvau Karmelitoj, jokiu zygu nebuvo
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 19:03)
Ir as pristatau savo naujokele