Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

Kaip noretusi truputi didesnes nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 18:57)
  Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo doh.gif

neblogi pirkiniai thumbup.gif ,mano falikas panašus,tik tamsios spalvos daugiau,atrodo,kad antras sluoksnis ant žiedlapio,storiau toje vietoj kur tamsi spalva. Aš kaune jį pirkau,tai ir be akcijos 22 lt. mokėjau (viskas ten pigiau verysad.gif ) ,beja šitas mano ir parodoj spėjo sudalyvauti ax.gif

info mikuotukei-mačiau labai mažutį (tokia veislė matyt) oncidiumą wub.gif ,augaliukas sprindžio aukščio,miniatiūriniai žiedeliai ružavi su ''priemaišom'',pora žiedstiebiukų aplipę žiedeliais,kvepia kaip kalėdinis pyragas per įpakavimą-vos juntamas cinamonas ir saldumas (***** musėt valgyt noriu blush2.gif ),seilė nudriko.....,kaina apie 40 lt. yra 40 proc. nuolaida,bet aš tų kuponų neturiu verysad.gif na nežinau ar ką supratai,bet jį pamačius kažkaip ''pamačiau'' tave jį laikančią-abu miniatiūriniai mirksiukas.gif

na ir pasigirsiu-mano didysis geltonas cimbidis jau pumpurus parodė thumbup.gif laiminga iki mėnulio ir dar daugiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 22:55)
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais  biggrin.gif  visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
user posted image
user posted image

mikuotuke-toks doh.gif atsiprašau pasiskolinu pavyzdį blush2.gif kol parašiau-įkėlėt foto thumbup.gif
Atsakyti
Aš tą oncidiumą irgi mačiau thumbup.gif Kuponų galima akropolio centrinėj informacijoj paiimt, ir nežinau gali būt kad atsispausdint galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 21:55)
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą... blush2.gif
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais  biggrin.gif  visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
user posted image
user posted image

QUOTE(jolla42 @ 2009 12 05, 22:11)
neblogi pirkiniai  thumbup.gif ,mano falikas panašus,tik tamsios spalvos daugiau,atrodo,kad antras sluoksnis ant žiedlapio,storiau toje vietoj kur tamsi spalva. Aš kaune jį pirkau,tai ir be akcijos 22 lt. mokėjau (viskas ten pigiau  verysad.gif ) ,beja šitas mano ir parodoj spėjo sudalyvauti  ax.gif
info mikuotukei-mačiau labai mažutį (tokia veislė matyt) oncidiumą  wub.gif ,augaliukas sprindžio aukščio,miniatiūriniai žiedeliai ružavi su ''priemaišom'',pora žiedstiebiukų aplipę žiedeliais,kvepia kaip kalėdinis pyragas per įpakavimą-vos juntamas cinamonas ir saldumas (***** musėt valgyt noriu  blush2.gif ),seilė nudriko.....,kaina apie 40 lt. yra 40 proc. nuolaida,bet aš tų kuponų neturiu  verysad.gif na nežinau ar ką supratai,bet jį pamačius kažkaip ''pamačiau'' tave jį laikančią-abu miniatiūriniai  mirksiukas.gif

na ir pasigirsiu-mano didysis geltonas cimbidis jau pumpurus parodė  thumbup.gif laiminga iki mėnulio ir dar daugiau  lotuliukas.gif
Papildyta:
mikuotuke-toks  doh.gif atsiprašau pasiskolinu pavyzdį  blush2.gif kol parašiau-įkėlėt foto  thumbup.gif

nu va, Vilniuj doh.gif o būtent twinkle ir ieškau (yra keletas twinkle, kurių itin noriu) doh.gif gražiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 12 05, 20:19)
kaip lėksiu pirmadienį  blink.gif  visu greičiu po darbo  doh.gif

Buvo dar graziai ryzu oncidiumu wub.gif
Atsakyti
Pabirže,gavo man mb Mini Marką user posted image user posted image
bet fotosesija rytoj-dar negryžo.........
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 12 06, 01:43)
Pabirže,gavo man mb Mini Marką user posted image  user posted image
bet fotosesija rytoj-dar negryžo.........
user posted image

(augintinių foto naujasnių yra ax.gif )
Atsakyti
[quote=jolla42,2009 12 06, 00:46]
Pabirže,gavo man mb Mini Marką [url=http://www.postsmile.com/][img]
ir kur jūs tokius vyrus imat verysad.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

augintiniai visi nerealūs, bet katinui - lenkiuos, tokio priėmimo į šeimą nesitikėjau, šaunuolis thumbup.gif Dar atskirą albumą sukurk akvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 gruodžio 2009 - 11:04
Niu aš irgi taip galvoju, maniškis vis paburba, tai kaži ar kalėdom orchytę, ar dovanų čekį iš orchidėjos.lt išsiiprašysiu... Vakar pamatė dvi naujas, ir dar dėl vienos "senos" kurią užslėpus buvau paklausė. o aš sakau, tu dar mane pagirt turi, kad cimbidžio ir vandos nepartempiau ax.gif
Atsakyti
merginos, o tai tuos kuponus nemokai dalina? tiesiog reikia nueiti i informacija ir paprasyti? blush2.gif g.gif
noriu ir as tokio maziuko kvepiancio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 18:48)
4u.gif  Ačiū sėdžiu ir spoksau dabar į abi lotuliukas.gif

o kokia kaina katlejos? 4u.gif
Atsakyti
nemokamai nemokamai kuponus, net prašyt nereikėjo, ant informacijos staliuko krašto pridėta pilna 4u.gif Už katlėją 40lt mokėjau, bet čia Žaliajam centre.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 06, 11:01)
Vakar pamatė dvi naujas, ir dar dėl vienos "senos" kurią užslėpus buvau paklausė. o aš sakau, tu dar mane pagirt turi, kad cimbidžio ir vandos nepartempiau ax.gif

lotuliukas.gif Nu bet tai koks seklys morka - skaiciuoja turbut, kad ir "sena" uzmate hihihi.gif
Atsakyti
laba visoms, kokia tema atgijus, net smagu thumbup.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 17:57)
Sveikos merginos

grazuoliai pirkinukai, Ph labai jau ispudingai atrodo 4u.gif
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:12)
Siandien buvau Karmelitoj, jokiu zygu nebuvo schmoll.gif

g.gif verysad.gif
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 19:03)
Ir as pristatau savo naujokele biggrin.gif

koks fainuolis thumbup.gif
QUOTE(Emila @ 2009 12 05, 21:55)
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais  biggrin.gif 

oncidiumai man irgi patinka, o jei dar kvepiantis tai isviso wub.gif
Atsakyti