zinios tokios, kad Tik gelese nieko gero.
na gal isskyrus phalaenopsius. patiko didziaziedis violetinis ir violetinis su baltai taskytais krasteliais.
na, ispudingos epikatlejos ir cambrios (man i miltassia panasu kazkodel)
krumai kaip cimbu, o kaina 35 lt... kas norit, tikrai vertos demesio.
Sveikos merginos Nusidėjau aš šiandien labai labai nusidėjau..na bet galėjau ir labiau, tad dar džiaugiuosi Tai vat pasakoju. Nuvažiuoju į Žaliąjį Centrą prie Hyper Rimi,o ten katlėjos Violetinė su gražia lūpa, žalia su pamarginimu, geltona, ir žalsva su gražia lūpa.....neatsilaikiau... Ji ir kvepia skaniai Foto atrodo balta iš tikro čiut žalsva
Tada važiuoju į Akropolį šio bei to darbo baliui Kalėdoms reikia...Na ir keikaiusi..nėr net mašiną kur kišt. bet nueinu į ermitažą, dovanų ausines paimu, užsuku į gėlių skyrių ir Kiek grožių o blogiausia tai, kad 40 procentų nuolaida, vaikščiojau gal pusvalandį ratais, mačiau karvyčių, bet visos išpuvusiom skrotelėm neėmiau...labai gundė cimbidžiai - visokiausių labai gražių yra, ir vandos - geltonais žiedais dideliais bet 200lt, net su nuolaida nemažai išeina, ir po 130 mažais žieduakis gundė oranžinė ir dar tokia viena su pamarginimu, bet šaiip ne taip susivaldžaiu, nes gi išvažiavau kitiems dovanų pirkt o sau katlėją jau nusipirkusi buvau, bet neatsilaikaiu phaleonopsis Avila nusistvėriau, nes šiaip 50 keli litai, o su nuolaida 30 išėjo Gryš vaikinas namo lupt gausiu bet nesigailiu ir džiaugiuosi, kad dar cimbidžio su vanda neparsitempiau O tai dovanom pinigų nebebūtų likę, namuose vietos irgi Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo
Beja, Tik gėlės rimi dar yra raibuolių po 50lt, tokių didelaiis žiedais su taškeliais, tokių kaip Floriadoj po 75 buvo, tai irgi vos atsilaikiau...
Tada važiuoju į Akropolį šio bei to darbo baliui Kalėdoms reikia...Na ir keikaiusi..nėr net mašiną kur kišt. bet nueinu į ermitažą, dovanų ausines paimu, užsuku į gėlių skyrių ir Kiek grožių o blogiausia tai, kad 40 procentų nuolaida, vaikščiojau gal pusvalandį ratais, mačiau karvyčių, bet visos išpuvusiom skrotelėm neėmiau...labai gundė cimbidžiai - visokiausių labai gražių yra, ir vandos - geltonais žiedais dideliais bet 200lt, net su nuolaida nemažai išeina, ir po 130 mažais žieduakis gundė oranžinė ir dar tokia viena su pamarginimu, bet šaiip ne taip susivaldžaiu, nes gi išvažiavau kitiems dovanų pirkt o sau katlėją jau nusipirkusi buvau, bet neatsilaikaiu phaleonopsis Avila nusistvėriau, nes šiaip 50 keli litai, o su nuolaida 30 išėjo Gryš vaikinas namo lupt gausiu bet nesigailiu ir džiaugiuosi, kad dar cimbidžio su vanda neparsitempiau O tai dovanom pinigų nebebūtų likę, namuose vietos irgi Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo
Beja, Tik gėlės rimi dar yra raibuolių po 50lt, tokių didelaiis žiedais su taškeliais, tokių kaip Floriadoj po 75 buvo, tai irgi vos atsilaikiau...
QUOTE(naujute @ 2009 12 04, 17:18)
jeigu zyga pamatot is karto amn rasot
Siandien buvau Karmelitoj, jokiu zygu nebuvo Uztai grazuciu nediduciu oranziniu phalaenopsiu visas padeklas tai neatsispyrus ciupau
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 17:57)
Jau sita kokia nuotabi
sokejukes Avila tikrai vertas aplodismentu
Ačiū sėdžiu ir spoksau dabar į abi
Ir as pristatau savo naujokele
Sokejuke - atsiziurek, kol dar niekas nenukentejo
Lorute - tavo naujoke irgi grazuole Tik prasom supazindint - kur, kada ir uz kiek
Lorute - tavo naujoke irgi grazuole Tik prasom supazindint - kur, kada ir uz kiek
Lorute, tikrai Tavo naujokė gražuoliukė ir aš tokią čiupčiau niekaip neatsispirčiau
Dekui mergaites
Karmelitoj siandien 24 Lt Pilnas padeklas tokiu buvo. Mazytes, su dviem ziedstiebiais. Ziedukai smulkuciai, apie 3 cm skersmens
Karmelitoj siandien 24 Lt Pilnas padeklas tokiu buvo. Mazytes, su dviem ziedstiebiais. Ziedukai smulkuciai, apie 3 cm skersmens
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:45)
Dekui mergaites
Kaip gi klaidina foto. Isivaizdavau kad ziedai dideli dideli Kas ka nori matyt ta ir mato
As tokia smulkiaziede turiu, tik sakyciau gelsvai-rausva su taskiukais
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 19:03)
kaip lėksiu pirmadienį visu greičiu po darbo
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą...
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom: