Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

zinios tokios, kad Tik gelese nieko gero.
na gal isskyrus phalaenopsius. patiko didziaziedis violetinis ir violetinis su baltai taskytais krasteliais.

na, ispudingos epikatlejos ir cambrios (man i miltassia panasu kazkodel) smile.gif
krumai kaip cimbu, o kaina 35 lt... kas norit, tikrai vertos demesio.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Nusidėjau aš šiandien labai labai nusidėjau..na bet galėjau ir labiau, tad dar džiaugiuosi ax.gif Tai vat pasakoju. Nuvažiuoju į Žaliąjį Centrą prie Hyper Rimi,o ten katlėjos lotuliukas.gif rolleyes.gif Violetinė su gražia lūpa, žalia su pamarginimu, geltona, ir žalsva su gražia lūpa.....neatsilaikiau... Ji ir kvepia skaniai lotuliukas.gif Foto atrodo balta iš tikro čiut žalsva
user posted image
user posted image
user posted image
Tada važiuoju į Akropolį šio bei to darbo baliui Kalėdoms reikia...Na ir keikaiusi..nėr net mašiną kur kišt. bet nueinu į ermitažą, dovanų ausines paimu, užsuku į gėlių skyrių ir doh.gif doh.gif Kiek grožių o blogiausia tai, kad 40 procentų nuolaida, vaikščiojau gal pusvalandį ratais, mačiau karvyčių, bet visos išpuvusiom skrotelėm neėmiau...labai gundė cimbidžiai - visokiausių labai gražių yra, ir vandos - geltonais žiedais dideliais bet 200lt, net su nuolaida nemažai išeina, ir po 130 mažais žieduakis gundė oranžinė ir dar tokia viena su pamarginimu, bet šaiip ne taip susivaldžaiu, nes gi išvažiavau kitiems dovanų pirkt o sau katlėją jau nusipirkusi buvau, bet neatsilaikaiu phaleonopsis Avila nusistvėriau, nes šiaip 50 keli litai, o su nuolaida 30 išėjo doh.gif Gryš vaikinas namo lupt gausiu doh.gif bet nesigailiu ir džiaugiuosi, kad dar cimbidžio su vanda neparsitempiau ax.gif O tai dovanom pinigų nebebūtų likę, namuose vietos irgi lotuliukas.gif Ir šiaip jei jau prieš phaleonopsį neatsilaikiau, vadinasi jis mane itin sužavėjo doh.gif
user posted image
user posted image
Beja, Tik gėlės rimi dar yra raibuolių po 50lt, tokių didelaiis žiedais su taškeliais, tokių kaip Floriadoj po 75 buvo, tai irgi vos atsilaikiau...
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 04, 17:18)
jeigu zyga pamatot is karto amn rasot  biggrin.gif

Siandien buvau Karmelitoj, jokiu zygu nebuvo schmoll.gif Uztai grazuciu nediduciu oranziniu phalaenopsiu visas padeklas wub.gif tai neatsispyrus ciupau blush2.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2009 12 05, 17:57)

Jau sita kokia nuotabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sokejukes Avila tikrai vertas aplodismentu clap_1.gif
wub.gif
Atsakyti
4u.gif Ačiū sėdžiu ir spoksau dabar į abi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as pristatau savo naujokele biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sokejuke - atsiziurek, kol dar niekas nenukentejo hihihi.gif

Lorute - tavo naujoke irgi grazuole thumbup.gif Tik prasom supazindint - kur, kada ir uz kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 05 gruodžio 2009 - 18:11
Lorute, tikrai Tavo naujokė gražuoliukė ir aš tokią čiupčiau niekaip neatsispirčiau doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mergaites biggrin.gif
Karmelitoj siandien 24 Lt biggrin.gif Pilnas padeklas tokiu buvo. Mazytes, su dviem ziedstiebiais. Ziedukai smulkuciai, apie 3 cm skersmens wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 18:45)
Dekui mergaites biggrin.gif
Karmelitoj siandien 24 Lt biggrin.gif Pilnas padeklas tokiu buvo. Mazytes, su dviem ziedstiebiais. Ziedukai smulkuciai, apie 3 cm skersmens wink.gif

Kaip gi klaidina foto. Isivaizdavau kad ziedai dideli dideli doh.gif lotuliukas.gif Kas ka nori matyt ta ir mato hihihi.gif
As tokia smulkiaziede turiu, tik sakyciau gelsvai-rausva su taskiukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 12 05, 19:03)
Ir as pristatau savo naujokele biggrin.gif

user posted image

kaip lėksiu pirmadienį blink.gif visu greičiu po darbo doh.gif
Atsakyti
Vis dėlto susigundžiau pasinaudoti 40 proc nuolaidos kuponu orchems ir nudrožiau į Ermitažą... blush2.gif
Griebiau oncidiuma Tiny Twinkle, kvepiantį šokoladu ar kažkokiais pyragais biggrin.gif visai miniatiūrinė gėlytė, 1 cm žiedeliais, kas lankėtės Ermitaže, matėt, štai pasirodom:
user posted image
user posted image
Atsakyti