Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 15:31)
Na, tai butu maziausia beda  karsta.gif  mirksiukas.gif

taip smile.gif bet man nerima kelia,kad ten buvo nemazai apkrestu skydamariais, vakar maciau tik viena karvyte, bet turbut siandien vel papilde, nes tu rasai maciusi daugiau. sakau,kad ir musu nebutu apsikretusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 15:32)
taip  smile.gif  bet man nerima kelia,kad ten buvo nemazai apkrestu skydamariais, vakar maciau tik viena karvyte, bet turbut siandien vel papilde, nes tu rasai maciusi daugiau. sakau,kad ir musu nebutu apsikretusios  doh.gif

Taip, ten kosmaras kas dejosi tarp gelyciu - is tu kurias ciupinejau tai reta kuri buvo be gyviu doh.gif Saviske atrodo labai atidziai apziurejau, pakolkas nematau ju. Izoliuota kolkas stovi nuo viso pasaulio blush2.gif
Bet yra gi zmoniu kas perka neapziuri taip atidziai, grazus ziedas ir gerai imu doh.gif Biznis - ka ir sakyt...
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 15:41)
Taip, ten kosmaras kas dejosi tarp gelyciu - is tu kurias ciupinejau tai reta kuri buvo be gyviu  doh.gif Saviske atrodo labai atidziai apziurejau, pakolkas nematau ju. Izoliuota kolkas stovi nuo viso pasaulio  blush2.gif 
Bet yra gi zmoniu kas perka neapziuri taip atidziai, grazus ziedas ir gerai imu  doh.gif Biznis - ka ir sakyt...

na taip, is tikro man pikta,kad tokias geles isnesa i sale...bet zinoma galvoja,gal kas nupirks doh.gif zodziu siaubas...as taip pat apziurejau, nieko nesimato, bet jie gali buti ir substrate, na as kol kas taip pat neskubu panikuoti ir kazko imtis, laukime ir tikekimes kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 15:45)
na taip, is tikro man pikta,kad tokias geles isnesa i sale...bet zinoma galvoja,gal kas nupirks  doh.gif  zodziu siaubas...as taip pat apziurejau, nieko nesimato, bet jie gali buti ir substrate, na as kol kas taip pat neskubu panikuoti ir kazko imtis, laukime ir tikekimes kad viskas bus gerai smile.gif

drinks_cheers.gif lauksim rytoj tavosios grazuoles foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 15:23)
As skaiciau tavo zinutes apie ta geltonaji falenopsi, ir pirma mintis ir atejo apie ji kai pamaciau si lapa. Bet nusprendziau surizikuoti, labai jau seniai norejau karvytes  blush2.gif Tikiuosi kad viskas pasibaigs man su ja sekmingai. O geltonojo irgi tokie patys lapai buvo?  unsure.gif

Mano vienas geltonas phalaenopsis irgi anapilin iskeliavo del lapu ligos.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 15:51)
Mano vienas geltonas phalaenopsis irgi anapilin iskeliavo del lapu ligos.

O kaip tie lapai atrode? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 13:39)

tas lapas atrodo tik mechaniškai pažeistas, bet aiškiau bus po keleto savaičių  g.gif
profilaktiškai perliek su Actara, jei kaimynės buvo su skydamariais.

oi ne, čia kažkokia baisi liga, jau dvi gėles praradau doh.gif standūs lygūs lapai staigiai pasidarė šitaip rauplėti ir tarsi su tarka paspaudinėti g.gif ir per mėnesį kažkur nusibaigė... toliau skaityti žemiau --->

QUOTE(axara @ 2009 12 03, 16:26)
ne ne  smile.gif  geltonaji kai pirkau is pradziu lapai buvo normalus, tik po savaites pradejo aisketi pozymiai - lapai pradejo puti...o tavojo lapas man pasirode lyg nudegintas, na bent jau tikroveje taip atrode, foto siek tiek kitaip. manau tikrai isgyvens ir viskas bus gerai  thumbup.gif

tai va, šiandien neturėjau nieko geresnio, išskyrus previkurą, nupurškiau ir geltonąją ir porą bepradedančių rauplėtis gėlių, ir dar vieną gražuolę, kuri, rodos, nuo geltonosios bando susirgti. Matysiu, ar nors kiek padės doh.gif tupi dabar panelės vonioj...
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 12:39)

Man asmeniškai dar čia esantis "margis" gražus, tik ir kaina kaip už gražų mirksiukas.gif

http://www.floriada.lt/seminaras

aha, as apie sita irgi ratais vaiksciojau ir vis foto ziuriu wub.gif Tik ta kaina stabdo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 11:21)
taip, yra ten- katės maiše už 75Lt Floriadoj neperka, net falenopsius ir tuos perka su daugiau išsiskleidusių žiedų kad būtų "vaizdas" doh.gif
tik ten vėsiau ir tamsiau, tai dar vakar nesiskleidė. ...
O gyvai "tik pažiūrėt" tai tau iki manęs arčiau  ax.gif
Keletas pažįstamų sėkmingai augina, tai manau, kad susitarsim 4u.gif

Arciau smile.gif Bet vakarais sudetingiau is namu istrukt. Darbo metu paprasciau biggrin.gif Dabar ir privaziavimas iki Floriados super.
O kad tu sekmingai auginsi, tai man net abejoniu nekyla. Pas tave turbut ir pagaliukai ziedams paremti suzydi. Va idomu, ar man susitart pavyktu g.gif

Mano miltonija skleidziasi. Matosi, kad tamsi. Tik liezuvelio dar nematyt. Gal ryt pradziugins bigsmile.gif
Atsakyti
Rodausi, ką Floriadoj praeitą savaitę nugriebiau. Tada dar buvo neišsiskleidęs, dabar jau išsiskleidę keturi žiedai, vakar kai fotografavau da kai kurie skleidėsi. Labai geltono miltoniopsio noriu, bet už prieinamą kainą nerandu tai neatsispyriau šviesam (nebuvau tikra ar baltam kai neišsiskleidęs) miltoniopsiui, kurio krūmas man patiko, nes didelis gana, nepalyginsi su tais, kur ermitaže pardavineja.
user posted image
user posted image
Atsakyti
siandien buvau petrasiunuose ir uzsukau i zalia stotele, buvo katik atveztu phal, buvo ir kiausinio trynio spalvos, bet augalas zemas ir vienas ziedstiebis, be to, dar nebuvo ivertinta kaina ir negalejo parduoti, tad nelaukiau...o visai netoli, uz keliu zingsniu yra dar viena geliu parduotuve, uzeinu, matau visai idomus sviesiai violetinis phal su baltu liezuveliu, taciau visi ziedai jau nuvyte, klausiu pardavejos kokia kaina, sako 20 Lt, atsakau,kad jis nuvytes ir ji man pareiskia, jog jis visai nenuvytes, o cia tokia rusis biggrin.gif sakau stai nenuzydejes phal ir stai nuzydejes, o ji ne cia visai skirtingos rusys, kai nuzydi ziedai nukrenta... siaubas galvoju tuoj pradesiu juoktis, sakau ir kokia cia rusis? paziuri i kortele ir atsako : pelenopsis biggrin.gif na padekojau ir isejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 03 gruodžio 2009 - 20:39
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 21:34)
siandien buvau petrasiunuose ir uzsukau i zalia stotele,  buvo katik atveztu phal, buvo ir kiausinio trynio spalvos, bet augalas zemas ir vienas ziedstiebis, be to, dar nebuvo ivertinta kaina ir negalejo parduoti, tad nelaukiau...o visai netoli, uz keliu zingsniu yra dar viena geliu parduotuve, uzeinu, matau visai idomus sviesiai violetinis phal su baltu liezuveliu, taciau visi ziedai jau nuvyte, klausiu pardavejos kokia kaina, sako 20 Lt, atsakau,kad jis nuvytes ir ji man pareiskia, jog jis visai nenuvytes, o cia tokia rusis  biggrin.gif sakau stai nenuzydejes phal ir stai nuzydejes, o ji ne cia visai skirtingos rusys, kai nuzydi ziedai nukrenta... siaubas galvoju tuoj pradesiu juoktis, sakau ir koka cia rusis? paziuri i kortele ir atsako : pelenopsis biggrin.gif na padekojau ir isejau biggrin.gif

blyn, vos nesusikeikiau biggrin.gif pasiimk mane kitąsyk, galėsi pamatyt komediją už dyką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 21:34)
siandien buvau petrasiunuose ir uzsukau i zalia stotele,  buvo katik atveztu phal, buvo ir kiausinio trynio spalvos, bet augalas zemas ir vienas ziedstiebis, be to, dar nebuvo ivertinta kaina ir negalejo parduoti, tad nelaukiau...o visai netoli, uz keliu zingsniu yra dar viena geliu parduotuve, uzeinu, matau visai idomus sviesiai violetinis phal su baltu liezuveliu, taciau visi ziedai jau nuvyte, klausiu pardavejos kokia kaina, sako 20 Lt, atsakau,kad jis nuvytes ir ji man pareiskia, jog jis visai nenuvytes, o cia tokia rusis  biggrin.gif sakau stai nenuzydejes phal ir stai nuzydejes, o ji ne cia visai skirtingos rusys, kai nuzydi ziedai nukrenta... siaubas galvoju tuoj pradesiu juoktis, sakau ir koka cia rusis? paziuri i kortele ir atsako : pelenopsis biggrin.gif na padekojau ir isejau biggrin.gif

antrąją parduotuvę gerai žinau, netoli gyvenu, ten pastoviai kainos kosminės, o ir gėlių puokštės visada pavytę, paskutiniu metu stengiuos apeit ją lotuliukas.gif jei nori , galiu tau tą kainą sužinot 4u.gif
Atsakyti