Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidomanių pagyrūnių, bazių siaubėjų tema!

QUOTE(Oli_vija @ 2009 12 03, 12:39)
šeštadienį būsiu, tai galėsiu su liniuote pamatuot. Kaune turiu kur palikt iki pirmadienio. Jei sugalvosi norą , skambink 8685-57523

tas lapas atrodo tik mechaniškai pažeistas, bet aiškiau bus po keleto savaičių  g.gif
profilaktiškai perliek su Actara, jei kaimynės buvo su skydamariais.

Tai tada palauksiu matavimu ir jei ka - pasuksiu blush2.gif thumbup.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Reikes lekt nupirkt Actaros doh.gif
Papildyta:
Man asmeniškai dar čia esantis "margis" gražus, tik ir kaina kaip už gražų mirksiukas.gif
http://www.floriada.lt/seminaras

Siandien tokiu irgi maciau Pramones maximoj, keli buvo, bet viena uz kita prastesnes bukles - arba serganti, arba su vabalais doh.gif Tai nepaemiau, nors labai man jos patiko. O uz 59 kolkas negaliu sau leist blush2.gif
Tiesa, dar vienas falenopsis buvo zalsvai-geltonas su dryziais ir jei neklystu su peloric ziedais wub.gif Labai grazus, bet su skydamariais doh.gif Neemiau. Bet paskui vaziuodama masinoj pamasciau - gal reikejo paimt ir is karto ji apdorot chemija g.gif Nu bet nebegrizau blush2.gif
Atsakyti
pasirodom blush2.gif
prazydes oncidiumas, ziedu neperdaugiausiai,ir dar nevisi issiskleide, bet vsitiek nuosavo ziedai dziugina wub.gif
user posted image
user posted image

ir dar cimbidzio ugtelejes "neziniukas"
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 13:05)
O as siandien karvyte nusipirkau Pramones Maximoj  bigsmile.gif

ir as tokia turiu, lygiai lygiai tokia pacia , zydejo puse metu thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniškai dar čia esantis "margis" gražus, tik ir kaina kaip už gražų mirksiukas.gif

Turiu tokia smile.gif cia
Pirkau Maximoj uz 24 Lt seniau, adbar zydi pakartotinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 03, 13:30)
ir as tokia turiu, lygiai lygiai tokia pacia , zydejo puse metu  thumbup.gif

Nuosavas bet koks ziedas dziugina mirksiukas.gif Ir nesvarbu nei dydis, nei skaicius wub.gif

Tikiuosi ir mane dziugins mano naujoke ilgai zydedama. Visa nakti po axaros posto tik apie karvyte ir galvojau, is pat ryto lekiau per maximas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 08:29)
axara - o karvyte viena buvo ar dar palikai kokia?  blush2.gif

palikau nemazai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 03, 11:00)
sveikos  4u.gif

prasom pasirodyti tada  thumbup.gif
unsure.gif  cias panasi kaip mano, kur is lorutes paemiau  g.gif

siandien jau tamsoka fotkinti, bet rytoj ryta bandysiu nufotografuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 09:27)
As ir karvytes ziurinejau, bet atsilaikiau eilini karta  smile.gif gal dar margesniu atves.
Papildyta:
Truputi maziau margos buvo:
user posted image

oho, Tina, kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
mole esančiam gėlių taškely, mačiau miniukus po 20lt, foto panaši į Kaštonės įdėtą foto , kelis puslapius atgal ( kairėje pusėje foto) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 gruodžio 2009 - 15:15
QUOTE(Tina* @ 2009 12 03, 13:33)
Turiu tokia  smile.gif cia
Pirkau Maximoj uz 24 Lt seniau, adbar zydi pakartotinai  wub.gif

as vakar tokia taip pat labai gundziausi, bet lapai buvo kazkokie keisti tai ir palikau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 03, 13:30)
pasirodom  blush2.gif
prazydes oncidiumas, ziedu neperdaugiausiai,ir dar nevisi issiskleide, bet vsitiek nuosavo ziedai dziugina  wub.gif
user posted image
user posted image
ir dar cimbidzio ugtelejes "neziniukas"
user posted image
Papildyta:

ir as tokia turiu, lygiai lygiai tokia pacia , zydejo puse metu  thumbup.gif

saunuole naujute, savi ziedai patys mieliausi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 12:05)
Oli_vija - as gundziausi paprasyt, kad atveztum i Kauna blush2.gif Bet kad sekmadieni busiu be transporto, tai negalesiu niekur toli nuo namu nuvaziuot pasimt  doh.gif  O Foriados "karvyciu" ziedai stambus ar nelabai?  ax.gif
O as siandien karvyte nusipirkau Pramones Maximoj  bigsmile.gif Is viso buvo trys - viena ryskiai kazkuo serganti - visi lapai prie pat skroteles pajuode. Kitos ziedai buvo aplipe miltuotais skydamariais  doh.gif O manosios vienas lapas man nepatiko - toks yra plotelis, su tokiais kaip pasiburbulavimais, bet kietais. Ir dar lapu kai kuriu krasteliai pagelte  g.gif  Nu ta serganti lapa sakiau nupjausiu ir izoliavusi palaikysiu menesiuka. Bus matyt.
Stai mano naujoke  ax.gif
user posted image
O stai jos pazeistas lapas  doh.gif
user posted image

Gal kas susiduret su tokiu daiktu? Ar isgyvens mano grazuole?  unsure.gif

Naujokes ziedai nera dideli, tai dabar svajosiu apie stambiaziede "karvyte"  wub.gif

vakar tarp tavo ir savo dabartines rinkausi tai neemiau tavosios, butent del to lapo, nors nemanau kad cia kazkas baisaus, paprasciausia po savo geltonojo phal labai atsargiai pradejau ziureti pirkdama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 15:19)
vakar tarp tavo ir savo dabartines rinkausi tai neemiau tavosios, butent del to lapo, nors nemanau kad cia kazkas baisaus, paprasciausia po savo geltonojo phal labai atsargiai pradejau ziureti pirkdama  unsure.gif

As skaiciau tavo zinutes apie ta geltonaji falenopsi, ir pirma mintis ir atejo apie ji kai pamaciau si lapa. Bet nusprendziau surizikuoti, labai jau seniai norejau karvytes blush2.gif Tikiuosi kad viskas pasibaigs man su ja sekmingai. O geltonojo irgi tokie patys lapai buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 15:23)
As skaiciau tavo zinutes apie ta geltonaji falenopsi, ir pirma mintis ir atejo apie ji kai pamaciau si lapa. Bet nusprendziau surizikuoti, labai jau seniai norejau karvytes  blush2.gif Tikiuosi kad viskas pasibaigs man su ja sekmingai. O geltonojo irgi tokie patys lapai buvo?  unsure.gif

ne ne smile.gif geltonaji kai pirkau is pradziu lapai buvo normalus, tik po savaites pradejo aisketi pozymiai - lapai pradejo puti...o tavojo lapas man pasirode lyg nudegintas, na bent jau tikroveje taip atrode, foto siek tiek kitaip. manau tikrai isgyvens ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 15:26)
ne ne  smile.gif  geltonaji kai pirkau is pradziu lapai buvo normalus, tik po savaites pradejo aisketi pozymiai - lapai pradejo puti...o tavojo lapas man pasirode lyg nudegintas, na bent jau tikroveje taip atrode, foto siek tiek kitaip. manau tikrai isgyvens ir viskas bus gerai  thumbup.gif

Nudegintas ta prasme - sauleje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 03, 15:27)
Nudegintas ta prasme - sauleje?  unsure.gif

na man taip pasirode, nors nesu tikra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 12 03, 15:29)
na man taip pasirode, nors nesu tikra  unsure.gif

Na, tai butu maziausia beda karsta.gif mirksiukas.gif
Atsakyti