Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 14:31)
Renkuosi is TBS, Inglot ir Coastal Scents, patarkit kuri pirkti geriau biggrin.gif

Na va nusipirkau Coastal Scent pudrai sepetuka, tk dazytis nemoku biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 20:16)
Na va nusipirkau Coastal Scent pudrai sepetuka, tk dazytis nemoku biggrin.gif  blush2.gif

Kokį nusipirkote? bigsmile.gif

Aš laukiu CS šepetėlio pravedimui. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 15 gruodžio 2009 - 20:05
QUOTE(linarija @ 2009 12 15, 21:02)
Kokį nusipirkote?  bigsmile.gif

user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 13, 18:05)
na nezinau kas parase cia http://www.mokslai.l...-puslapis9.html

bet visai nesutinku kas parasyta:

Nesamone visiska apie sintetinius sepetelius biggrin.gif pvz kreminiam/geliniam pravedimui, maskavimo, krempudros sepeteliai kiek zinau visada gaminami sintetiniai, nes ju savybes sioms funkcijoms is esmes tinkamesnes bigsmile.gif

QUOTE(Smeltė @ 2009 12 13, 23:04)
4u.gif Ar iš Bobbi Brown būna mini šepetėlių ? gal kas naudojat tokius, pasakytų man ar čia originalus ?

ČIA!

Kaip tik ieškau tokio mažo būtent trumpa rankena... wub.gif bet kol kas nesusigaudau šepetėlių pasaulyje  doh.gif

Buna mirksiukas.gif as naudoju BB profesional size krempudros sepeteli, tai jo sereliai tamsiai susvi sviesiais galiukais, o ne juodi g.gif nors 100% neteigciau, kad neoriginalas cia, gal tiesiog foto apsvietimas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 14, 00:33)
Siaip buna BB mini sepeteliu, bet is foto ne labai galiu atskirti ar originalus jis smile.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2009 12 15, 21:37)
Buna mirksiukas.gif  as naudoju BB profesional size krempudros sepeteli, tai jo sereliai tamsiai susvi sviesiais galiukais, o ne juodi g.gif  nors 100% neteigciau, kad neoriginalas cia, gal tiesiog foto apsvietimas kaltas g.gif

Dėkui už atsakymus rolleyes.gif o kur rasti LT nusipirkti, būtent trumpa rankena, krempudros šepetėlį ? kur ieškojau - neradau, visi ilgi... doh.gif o gal nemoku ieškoti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2009 12 15, 21:02)
Kokį nusipirkote?  bigsmile.gif

Aš laukiu CS šepetėlio pravedimui.  smile.gif

patogus sepetelis sitas, naudoju ji coastalscents pravedimams (bonkutese mazose), tai po kiekvieno naudojimo reikia plaut butinai, plaukeliai sulimpa nuo to pavedimo..del to kazkaip ir reciau naudoju, aptingiu plaut kiekviena karta sad.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 21:12)

mano irgi is CS, tik rozinis, turbut pastebejot ten. bet naudoju skaistalam, labai svelniai pasiskirsto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 18 gruodžio 2009 - 22:04
QUOTE(Portishead @ 2009 12 18, 22:02)
patogus sepetelis sitas, naudoju ji coastalscents pravedimams (bonkutese mazose), tai po kiekvieno naudojimo reikia plaut butinai, plaukeliai sulimpa nuo to pavedimo..del to kazkaip ir reciau naudoju, aptingiu plaut kiekviena karta sad.gif

Aš asmeniškai visada kai panaudoju šepetuką su geliniu pravedimu, pravalau su Inglot šepetukų valikliu thumbup.gif Tiesiog kartelį apipurškiu, pavalau į servetėlę ir labai lengvai ir greitai išsivalo smile.gif Kai neturėjau šepetukų valiklio taip pat darydavau su akių makiažo valikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 12 19, 10:42)
Aš asmeniškai visada kai panaudoju šepetuką su geliniu pravedimu, pravalau su Inglot šepetukų valikliu  thumbup.gif Tiesiog kartelį apipurškiu, pavalau į servetėlę ir labai lengvai ir greitai išsivalo  smile.gif Kai neturėjau šepetukų valiklio taip pat darydavau su akių makiažo valikliu smile.gif

pas mumis nera kur Inglot priemoniu nusipirkt sad.gif bet aciu, turesiu omeny 4u.gif
(visus sepetelius, iskaitant ta pravedimams, plaunu su sampunu, tai ilgai uztrunka...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 gruodžio 2009 - 13:25
Sveiki. Gundausi uzsisakyti is Coastal Csents sepeteliu mineralinei kosmetikai. Tik labai kazkaip abejoju ju kokybe, nes kainos doleriais juokingos. Kaip kazkur patare Shopingas, neversti kainos $ i litus ir pamatysi ko tiketis smile.gif Tai vat ko tiketis is sepetelio uz 2-5$? Suprantu, kad ne visada kaina apsprendzia kokybe, bet....

Gal kas bande lilylolo sepetelius? kokia kokybe?
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2009 12 20, 03:17)
Sveiki. Gundausi uzsisakyti is Coastal Csents sepeteliu mineralinei kosmetikai. Tik labai kazkaip abejoju ju kokybe, nes kainos doleriais juokingos. Kaip kazkur patare Shopingas, neversti kainos $ i litus ir pamatysi ko tiketis smile.gif Tai vat ko tiketis is sepetelio uz 2-5$? Suprantu, kad ne visada kaina apsprendzia kokybe, bet....

Gal kas bande lilylolo sepetelius? kokia kokybe?

Na as naudoju skystai pudrai, tai man jis labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 09:50)
Na as naudoju skystai pudrai, tai man jis labai patinka  4u.gif

Kuris butent? ax.gif

Bandau susigaudyt sepeteliu juroj blush2.gif
Atsakyti

Kokie jusu atsiliepimai apie Sephora sepetelius?Ar jie naturalus? Ar verti savo kainos? Ka reikia daryti su blenderiu? blush2.gif
Atsakyti