Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Maserati @ 2009 12 13, 00:18)
bandziau,naudoju,labai patinka! Svelnus,gerai pasiskirsto pudra.

4u.gif
Idomu kokie dar atsiliepimai, niekad nesu turejusi, nezinau koki pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 gruodžio 2009 - 23:23
aha, as ir ieskau kuris laikas skystai pudrai ir nezinau ka pirkti kad nebutu labai jau brangus ax.gif
Atsakyti
O kaip TBS sepetelis kreminei pudrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 12:26)
O kaip TBS sepetelis kreminei pudrai?  g.gif

Renkuosi is TBS, Inglot ir Coastal Scents, patarkit kuri pirkti geriau biggrin.gif
Atsakyti
TBS nepatiko, ruozais tepesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 13, 18:21)
TBS nepatiko, ruozais tepesi schmoll.gif

4u.gif
Nu ir gerai, tada sito nepirksiu biggrin.gif Imsiu ta Coastal Scents manau, lyg neblogi atsiliepimai g.gif
Atsakyti
na nezinau kas parase cia http://www.mokslai.l...-puslapis9.html

bet visai nesutinku kas parasyta:

Sintetiniai būna spalvoti, simpatiškose pakuotėse ir tinka kaip vonios aksesuaras. Vienintelis jų privalumas yra maža kaina.

Sintetiniai:
• ardo šešėlius ir kompaktines pudras(šios virsta dulkėmis),
• plaukeliai paprastai stirkso į visas puses,
• per ilgi ir per minkšti arba, atvirkščiai, per kieti,
• tepa nevienodais potėpiais,
• forma neatitinka paskirties,
• makiažas atrodo nešvarus,
• dažnai naudojami ir tinkamai valomi greit suyra,

Natūralūs:
• minkšti,
• glotnūs,
• labai kruopščiai pakirpti,
• forma atitinka paskirtį,
• dažnai naudojami ir tinkamai valomi yra ilgalaikiai.

turiu ir naturaliu ir sintetiniu sereliu teptuku, tai man sintetiniu net labiau del savo svelnumo patinka ir kaip tepa ir kaip tarnauja ax.gif

Beje, turiu Dior'o teptuka lupoms, tai ar man brokuotas papuole, bet seriukai pradejo pirmin ir atgal slankiot (islenda is metalinio laikiklio, ten kur turetu buti suspausti) blink.gif o juk laaaabai mazai ji naudojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 13 gruodžio 2009 - 18:14
O kaip Estee Lauder sepeteliai?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 06, 01:13)
Pagaliau atradau savo svajoniu sepeteli. Jis skirtas biriai pudrai, kompaktinei, bronzantui galima naudot ir skaistalams. Svelnumas neispasakytas, tikrai nesu tokio svelnaus lietus, net didysis TBS pries ji nublanksta svelnumu. O svarbiausia, kaip lygiai ir graziai dengia, ir puikiai uzgriebia  wub.gif
user posted image

o sis yra naturaliu ar sintetiniu plaukeliu?
Labai jau jis graziai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
Kai atkeliaus mano CS teptukai, galesiu visus palyginti ir parasysiu savo atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ar iš Bobbi Brown būna mini šepetėlių ? gal kas naudojat tokius, pasakytų man ar čia originalus ?

ČIA!

Kaip tik ieškau tokio mažo būtent trumpa rankena... wub.gif bet kol kas nesusigaudau šepetėlių pasaulyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 12 13, 23:04)
4u.gif Ar iš Bobbi Brown būna mini šepetėlių ? gal kas naudojat tokius, pasakytų man ar čia originalus ?

ČIA!

Kaip tik ieškau tokio mažo būtent trumpa rankena... wub.gif bet kol kas nesusigaudau šepetėlių pasaulyje  doh.gif

Siaip buna BB mini sepeteliu, bet is foto ne labai galiu atskirti ar originalus jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 13, 19:05)
na nezinau kas parase cia http://www.mokslai.l...-puslapis9.html

bet visai nesutinku kas parasyta:

Nu jo, as irgi nesutinku schmoll.gif Gal cia tiesiog teoriskai paimta, bet dabar jau manau galima rast kuo ivairiausiu sepeteliu (tiek sintetiniu, tiek naturaliu), kurie bus svelnus ar siurkstus.

QUOTE(Limeta @ 2009 12 13, 19:09)
O kaip Estee Lauder sepeteliai?

Man patinka. Seseliu sklaidymui isimylejus EL sepeteli - tai paciai funkcijai turiu ir Coastal Scents, tai EL naudoju kai maziau isskalidyt noriu, o CS kai daugiau. Dar turiu pudros ir skaistalu sepetelius is EL, bet pabandziau ir nenaudoju - patiko jie, tik kad pas mane ir taip sepeteliu daugiau nei reikia, tai niekaip siu nepanaudoju.
Atsakyti