QUOTE(aurytea @ 2009 12 07, 20:09)
O gal kas bande sios firmos sepetelius?Idomu ar neslenka plaukeliai, kiek ziurejau internetinej parduotuvej, tai tik kai kurie naturalus
Nieko neismanau apie sepetelius, gal kuri gali patarti kuri rinkinuka imti, kad pasidaryt pilna makiaza? Ar geriau is tos internetines parduotuves imt ne rinkinuka, o po viena susirankiot?
Laaabai aciu, kas sugebes patarti
Praeitoj (ar dar prie ja esancioj) sepeteliu temoj daug kalbeta apie sios firmos sepetelius, daug video ir aptarimu yra youtube.com ir siaip internete - pagal kaina sepeteliai labai puikus
Kai kuriuos is cia turiu, kurie man labiau patinka uz daugeli garsiu firmu sepeteliu.... Del naturalumo, tai labai neziuriu koks sepetelio plaukas, bet kolkas visais likau patenkinta, kiek is cia pirkus. Keli sepeteliai yra pamete po kelis plaukus (bet man tas buve ir su brangiais sepeteliai), bet nera taip, kad istisai slinktu.
Man labiausiai patinka tie rinkinukai su 'reptile' deklu - bet ziurekit ar sepeteliai esantys rinkinyje bus jums naudingi. Jei naudosit vos kelis, tai gal geriau paciai susirinkt po viena. Na o jei randat patinkanti rinkini, tai manau apsimoka ji pirkt, nes gaunasi pigiau nei po viena pirkt sepetelius.