Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(F_A @ 2009 12 07, 11:50)
Gosh uz savo kaina tikrai labai geri sepeteliai drinks_cheers.gif

O Gosh yra Kosmadoje ar Kristėj, aš irgi panuoju tokį pirkti, girdėjau gerų atsiliepimų, bet aš noriu pirkti du - pudrai ir skaistalams tongue.gif
Atsakyti
as maciau kosmadoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 12 05, 22:37)
www.coastalscents.com

O gal kas bande sios firmos sepetelius?Idomu ar neslenka plaukeliai, kiek ziurejau internetinej parduotuvej, tai tik kai kurie naturalus g.gif

Nieko neismanau apie sepetelius, gal kuri gali patarti kuri rinkinuka imti, kad pasidaryt pilna makiaza? Ar geriau is tos internetines parduotuves imt ne rinkinuka, o po viena susirankiot? blush2.gif

Laaabai aciu, kas sugebes patarti notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 12 07, 20:09)
O gal kas bande sios firmos sepetelius?Idomu ar neslenka plaukeliai, kiek ziurejau internetinej parduotuvej, tai tik kai kurie naturalus g.gif

Nieko neismanau apie sepetelius, gal kuri gali patarti kuri rinkinuka imti, kad pasidaryt pilna makiaza? Ar geriau is tos internetines parduotuves imt ne rinkinuka, o po viena susirankiot? blush2.gif

Laaabai aciu, kas sugebes patarti notworthy.gif

Praeitoj (ar dar prie ja esancioj) sepeteliu temoj daug kalbeta apie sios firmos sepetelius, daug video ir aptarimu yra youtube.com ir siaip internete - pagal kaina sepeteliai labai puikus thumbup.gif Kai kuriuos is cia turiu, kurie man labiau patinka uz daugeli garsiu firmu sepeteliu.... Del naturalumo, tai labai neziuriu koks sepetelio plaukas, bet kolkas visais likau patenkinta, kiek is cia pirkus. Keli sepeteliai yra pamete po kelis plaukus (bet man tas buve ir su brangiais sepeteliai), bet nera taip, kad istisai slinktu.

Man labiausiai patinka tie rinkinukai su 'reptile' deklu - bet ziurekit ar sepeteliai esantys rinkinyje bus jums naudingi. Jei naudosit vos kelis, tai gal geriau paciai susirinkt po viena. Na o jei randat patinkanti rinkini, tai manau apsimoka ji pirkt, nes gaunasi pigiau nei po viena pirkt sepetelius.
Atsakyti
4u.gif man Inglot labai patinka thumbup.gif wub.gif nooriu dar ir dar is Inglot blush2.gif
Atsakyti
Turiu prestige sepeteli.
O snd nusipirkau sepeteli skystai pudrai, kazkokios nezinomos firmos JCH manucure beaute. Isbandziau snd - visai geras, maciau visa kolekcija su naturaliais sereliais.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 12 09, 21:29)
Turiu prestige sepeteli.
O snd nusipirkau sepeteli skystai pudrai, kazkokios nezinomos firmos JCH manucure beaute. Isbandziau snd - visai geras, maciau visa kolekcija su naturaliais sereliais.

kur pirkot ir kiek mokejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2009 12 09, 21:45)
kur pirkot ir kiek mokejot?  4u.gif

Douglase, kainos nuo 20 iki 30 lt.
Atsakyti
o dar TBS davau dovanu sepeteli skaistalam issukama:) snd vakare turesiu proga isbandyti blush2.gif
ir siaip ten db 25% nuolaidos viskam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 10 gruodžio 2009 - 13:56
Supe sepetukas. turiu toki issukama, kelionini. nu svelnumas neispasakytas, net Prestige ne toks svelnus(nors jam daug metu jau)
Atsakyti
Ar yra bandziusiu Inglot sepeteli kreminei pudrai tepti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 13, 00:17)
Ar yra bandziusiu Inglot sepeteli kreminei pudrai tepti? smile.gif

bandziau,naudoju,labai patinka! Svelnus,gerai pasiskirsto pudra.
Atsakyti