Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 06, 00:13)
Pagaliau atradau savo svajoniu sepeteli. Jis skirtas biriai pudrai, kompaktinei, bronzantui galima naudot ir skaistalams. Svelnumas neispasakytas, tikrai nesu tokio svelnaus lietus, net didysis TBS pries ji nublanksta svelnumu. O svarbiausia, kaip lygiai ir graziai dengia, ir puikiai uzgriebia  wub.gif
user posted image

Čia Lancome, taip rolleyes.gif
O ESLAUDA neesi turėjus Dior g.gif neblogi atsiliepimai ir apie juos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 06 gruodžio 2009 - 10:35
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 06, 01:13)
Pagaliau atradau savo svajoniu sepeteli. Jis skirtas biriai pudrai, kompaktinei, bronzantui galima naudot ir skaistalams. Svelnumas neispasakytas, tikrai nesu tokio svelnaus lietus, net didysis TBS pries ji nublanksta svelnumu. O svarbiausia, kaip lygiai ir graziai dengia, ir puikiai uzgriebia  wub.gif
user posted image

Kokia jo kainytė? 4u.gif
Atsakyti

Is kur siunciates MAC sepetelius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 06, 11:32)
Čia Lancome, taip  rolleyes.gif
O ESLAUDA neesi turėjus Dior  g.gif neblogi atsiliepimai ir apie juos  ax.gif

Cia Lancome. Pries pirkdama ji, lyginau ir testavau ir Dior ir Chanel ir Guerlain - nei vienas neprilygo. O ir konsultantes neturejo jam konkurentu bigsmile.gif
QUOTE(kotri_ @ 2009 12 06, 12:06)
Kokia jo kainytė? 4u.gif

157Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 06, 13:02)
Pries pirkdama ji, lyginau ir testavau ir Dior ir Chanel ir Guerlain - nei vienas neprilygo.

Su kokiais Dior ir Guerlain lyginot?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 12 06, 15:06)
Su kokiais Dior ir Guerlain lyginot?

Su visais kiek buvo Kristianoj bigsmile.gif Na kadangi man buvo aktualiausia svelnumas, tai konsultantes patvirtino, kad sis svelniausias ka jos yra tureje. Jis yra Limited Edition. Kiti Lancome jam taip pat neprilygo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 06 gruodžio 2009 - 15:59
Čia šiek tiek informacijos apie šepetėlius...

http://www.mokslai.l...-puslapis9.html

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 06 gruodžio 2009 - 17:05
Gal esat bandžiusios Benefit šepetėlius?
Atsakyti
nusprendžiau, kad eisiu savaitgalį nusipirkti GOSH powder brush . šiandien pažiūrėjau , jg kaina 40 lt .
vis ieškau ieškau kokio šepetėlio, tačiau visi geriausi atsiliepimai tik apie tuos, kurių nėra LT parduotuvėse . na manau nepasigailėsiu , nes angliškuose forumuose gan išgyrė šią firmą už tokią kainą. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 12 06, 16:59)
Su visais kiek buvo Kristianoj  bigsmile.gif  Na kadangi man buvo aktualiausia svelnumas, tai konsultantes patvirtino, kad sis svelniausias ka jos yra tureje. Jis yra Limited Edition. Kiti Lancome jam taip pat neprilygo.

Man buvo labai idomu, nes zinau, kad Lancome siaip nelabai kokie sepeteliai. Reikes prie progos ji apziuret. 4u.gif

QUOTE(Smaile* @ 2009 12 06, 19:48)
Gal esat bandžiusios Benefit šepetėlius?

As tik is bronzato/highlighterio esu bandzius (na kur produkte pridetas buna), tai pirmas man patikes sepetelis, kur su produktu buna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 12 06, 22:43)
nusprendžiau, kad eisiu savaitgalį nusipirkti GOSH powder brush . šiandien pažiūrėjau , jg kaina 40 lt .
vis ieškau ieškau kokio šepetėlio, tačiau visi geriausi atsiliepimai tik apie tuos, kurių nėra LT parduotuvėse . na manau nepasigailėsiu , nes angliškuose forumuose gan išgyrė šią firmą už tokią kainą.  g.gif  smile.gif

LT parduotuvėse yra Dior, Lancome, Smashbox, Yves Saint Laurent, Estee lauder, The Body Shop, Pupa, BeYu, Gosh, ArtDeco šepetėlių, tikrai nemažas pasirinkimas.
Kiek čiupinėjau, tai Gosh biriai ir skystai pudrai šepetėliai man nelabai patiko, O akims ganėtinai šaunūs pagal kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 12 06, 21:43)
vis ieškau ieškau kokio šepetėlio, tačiau visi geriausi atsiliepimai tik apie tuos, kurių nėra LT parduotuvėse . na manau nepasigailėsiu , nes angliškuose forumuose gan išgyrė šią firmą už tokią kainą.  g.gif  smile.gif

Gosh uz savo kaina tikrai labai geri sepeteliai drinks_cheers.gif
Atsakyti