Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(bonza @ 2010 02 09, 17:54)
o kokius sepetelius naudojat "imasazuot" biria mineraline pudra i veida? g.gif

kadangi naudoju BE mineraline pudryte, tai ja tepu ir BE šepetėliu , va tokiu tik kotukas pas mane šiek tiek kitoks, nes LE (beje Tiffany, sėkmingai aš jį naudoju mirksiukas.gif )

nors jis labai gerai įmasažuoja mineralinę, bet deja nėra švelnus sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 09, 17:52)
Portishead, Fiffany ačiukas  4u.gif  4u.gif

nesuprantu, o kodėl nerodo kokia aukščiausia kaina  g.gif , prie kitų būna rodo.
bet kaip suprantu pirkti is karto tai galima g.gif .
beje mergaitės matėt atsirado šepetėlis iš CS, kurio daug kas norėjo smile.gif

šiendien sau užsakinėsiu, jei kas norit galiu priimti ką nors mirksiukas.gif

4u.gif
aga, ta is ebay galima iskart nusipirkt, bet matyt tie kas siulo savo kaina vistiek nori kuo pigiau isigyt...nes brangoka iseina $50 uz sepeteli... gerai kad tas sepetelis vel cs atsirado, tik jis siaip mazesnis uz ta kabuki (kuris toks pat sintetinis). tai jus butent mazesnio norit?
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 02 09, 18:42)
4u.gif
aga, ta is ebay galima iskart nusipirkt, bet matyt tie kas siulo savo kaina vistiek nori kuo pigiau isigyt...nes brangoka iseina $50 uz sepeteli... gerai kad tas sepetelis vel cs atsirado, tik jis siaip mazesnis uz ta kabuki (kuris toks pat sintetinis). tai jus butent mazesnio norit?

tai jo , deja nupirko matyt kaskas ir uz 50$ nebera jau skelbimo, na ka nelemta matyt buvo laimet biggrin.gif

o tu matei gyvus juos? labai jo galvute mazesnei nei kabuki? , nes man tiesiog su kotukais patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 09, 20:09)
tai jo , deja nupirko matyt kaskas ir uz 50$ nebera jau skelbimo, na ka nelemta matyt buvo laimet  biggrin.gif

o tu matei gyvus juos? labai jo galvute mazesnei nei kabuki? , nes man tiesiog su kotukais patogiau  ax.gif

Zinok, as kai turiu ta kabuki, tai jis dabar vienas mano mylimiausiu, labai patogu su juo,
tepu pudra, tai keliu potepiu pakanka pasiekti rezultatui thumbup.gif
be to jis toks svelnus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 09 vasario 2010 - 19:13
QUOTE(Natka @ 2010 02 09, 19:13)
Zinok, as kai turiu ta kabuki, tai jis dabar vienas mano mylimiausiu, labai patogu su juo,
tepu pudra, tai keliu potepiu pakanka pasiekti rezultatui  thumbup.gif
be to jis toks svelnus  wub.gif

nu natka subalamutinot mane dabar smile.gif jau isidejus i krepsiuka ta esu ilgu kotuku, o dabar jau pradedu galvot gal kabuki geresnis g.gif

Natka o koks to kabukio diametras (šeelių) smile.gif

na mergaites atsiliepkit kas bandet ta ilgu kotuku?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 06, 17:10)
mano sepeteliu kolekcija  wub.gif

user posted image

Labai fainas tas Shu Uemuros sepetelis wub.gif bet maciau, kad minejote, jog labai siurkstus, o man patinka svelnus wub.gif o beja kur pirkote? rolleyes.gif
Atsakyti
Tiffany, nerealus Tavo sepeteliai, ir kokybe ir gausa tikrai suzavejai mane wub.gif
Tas raudonas yra pirkti LT? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 09, 21:08)
Labai fainas tas Shu Uemuros sepetelis wub.gif bet maciau, kad minejote, jog labai siurkstus, o man patinka svelnus wub.gif o beja kur pirkote? rolleyes.gif

Jau nepamenu - nordstrom ar sephora g.gif senokai jau, beja, as ji kartas nuo karto isplaunu svelniu sampunu, tai vis dar leidzia dazus doh.gif o pirma karta kai isploviau - buvo raudonas vanduo blink.gif va tau ir shu uemura unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 09, 21:13)
Tiffany, nerealus Tavo sepeteliai, ir kokybe ir gausa tikrai suzavejai mane  wub.gif
Tas raudonas yra pirkti LT? Aciu  4u.gif

aciu ax.gif raudonas - shu uemura - is Amerikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 09, 18:05)
kabuki kabuki...
KAzkas tokio?  blush2.gif
user posted image

Sis labai panasus i mano turima:
user posted image
As tai ji naudoju tiek sausai, tiek kompaktinei tiek skaistalam. Labai svelnus ir greitai padengia ka ir kur reikia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 09, 20:15)
Jau nepamenu - nordstrom ar sephora  g.gif senokai jau, beja, as ji kartas nuo karto isplaunu svelniu sampunu, tai vis dar leidzia dazus  doh.gif o pirma karta kai isploviau - buvo raudonas vanduo  blink.gif va tau ir shu uemura  unsure.gif
Papildyta:

aciu  ax.gif raudonas - shu uemura - is Amerikos  4u.gif

Geras, tai jie nenaturaliu seriu? g.gif
Ir ar sepetelius plauni paprastu sampunu, ar butinai tuo spec skysciu sepeteliam plauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 09, 19:05)
kabuki kabuki...
KAzkas tokio?  blush2.gif
user posted image

va sitas ir dar toks plokscia galva, kaip auksciau is coastal scents, tik trumpu koteliu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 09, 21:16)
Geras, tai jie nenaturaliu seriu?  g.gif
Ir ar sepetelius plauni paprastu sampunu, ar butinai tuo spec skysciu sepeteliam plauti?  rolleyes.gif

naturalus ir originalus, ozkos seriu, todel ir siurkstus wacko.gif skysciu kartas nuo karto isvalau, turiu MAC, tai jis man labiau reikalingas dezinfekcijai, nes po jo sepeteliai buna siaip sau rolleyes.gif akiu septeliu valymams tinka ideliai, bet tik ne pudros ir panasaus dydzio sepeciams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 09, 20:20)
naturalus ir originalus, ozkos seriu, todel ir siurkstus  wacko.gif skysciu kartas nuo karto isvalau, turiu MAC, tai jis man labiau reikalingas dezinfekcijai, nes po jo sepeteliai buna siaip sau  rolleyes.gif  akiu septeliu valymams tinka ideliai, bet tik ne pudros ir panasaus dydzio sepeciams  4u.gif

Idomu, bet ne iki galo supratau, ar plauni su paprastu sampunu? ar kazkoks spec buna? dezinfekcijai tai supratau kad skysciu perlieji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 vasario 2010 - 20:54
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 09, 20:33)
nu natka subalamutinot mane dabar smile.gif jau isidejus i krepsiuka ta esu ilgu kotuku, o dabar jau pradedu galvot gal kabuki geresnis  g.gif

Natka o koks to kabukio diametras (šeelių) smile.gif

na mergaites atsiliepkit kas bandet ta ilgu kotuku?

36 mm skersmuo juodo kotuko, bet sereliai realiai siek tiek labiau issipute nei nuotraukoje, aukstis viso 55 mm , seriuku 30 mm ax.gif
user posted image

Atsakyti