Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

man butu idomu kad kuri palygintu cs su em as turiu em ir man jie labai labai... o kiaip cs?
Atsakyti
turejau EM sepetelius, bet man jie per skysti ir per svelnus rolleyes.gif zinoma, mineralinei pudrai gal ir neblogai, bet jei ja naudociau, tai tikrai pasirinkciau kitokius sepetelius ne EM ax.gif
Atsakyti
visi turimi is CS man thumbup.gif ir dar vieno laukiu parkeliaujancio ax.gif
sepeteliu turiu pakankamai, bet as juos renku kitaip sakant ax.gif
man dar laaaabai smalsu paziuret i sepetelius kokius turi shopingas
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 06, 19:51)
superiniai, matau kad turi 217 ir 224, o 222 nebandzius?  bigsmile.gif
kaip patinka 217, laukiu savojo, kad ivertinciau  ax.gif

ne manes klauset, bet ikisiu trigrasi blush2.gif turiu visus tris: 217, 222, 224. naudoju dazniausiai taip:

217: padengti visa ar dali voko seseliu; dazyti voko rausklei; spalvu suliejimui;
222: spalvu suliejimui pavyzdziui voko raukslej, nes jo "galva" mazesne, tai susvelnina linijas, bet nesumala spalvu i viena vieta;
224: padengti voka lengvu labai sluoksniu, kai skubu ir naudoju tik viena, neutralia seseliu spalva; dazyti antakio kaula (highlighter'iui); sulieti spalvoms, susvelninti linijas tarp dveju spalvu;

dar turiu 226, tai sitas mano mylimiausias, kai reikia tamsinti isorini kampa ir rauksle, nes yra smailejantis, todel "ilenda" visur, kur reikia

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 02 07, 18:19)
ne manes klauset, bet ikisiu trigrasi  blush2.gif  turiu visus tris: 217, 222, 224. naudoju dazniausiai taip:

217: padengti visa ar dali voko seseliu; dazyti voko rausklei; spalvu suliejimui;
222: spalvu suliejimui pavyzdziui voko raukslej, nes jo "galva" mazesne, tai susvelnina linijas, bet nesumala spalvu i viena vieta;
224: padengti voka lengvu labai sluoksniu, kai skubu ir naudoju tik viena, neutralia seseliu spalva; dazyti antakio kaula (highlighter'iui); sulieti spalvoms, susvelninti linijas tarp dveju spalvu;

dar turiu 226, tai sitas mano mylimiausias, kai reikia tamsinti isorini kampa ir rauksle, nes yra smailejantis, todel "ilenda" visur, kur reikia
4u.gif

tai va ir idomu, ar vertas tas 217 kiekvieno savo kainos cento? bigsmile.gif maciau kad ji labai jau giria, bet idomu, ar jis tikrai nepamainomas kokiam duminukui rolleyes.gif
labai norejau 222, bet kai paskaiciau kad sis labai geras ir ji daug kas rekomenduoja, tai nusprendziau ji isbandyt, tikiuos nenuvils manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 07, 20:41)
tai va ir idomu, ar vertas tas 217 kiekvieno savo kainos cento?  bigsmile.gif maciau kad ji labai jau giria, bet idomu, ar jis tikrai nepamainomas kokiam duminukui  rolleyes.gif
labai norejau 222, bet kai paskaiciau kad sis labai geras ir ji daug kas rekomenduoja, tai nusprendziau ji isbandyt, tikiuos nenuvils manes  ax.gif

jei netiks, bet kada galesi parduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 07, 21:47)
jei netiks, bet kada galesi parduot  mirksiukas.gif

bet kokiu atveju pasiliksiu sau i kolekcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 07, 12:33)
man dar laaaabai smalsu paziuret i sepetelius kokius turi shopingas

Pas mane nieko ispudingo sepeteliu fronte biggrin.gif Nepatinka man MAC, tai tik 1 akims turiu, turiu TBS, bet ne stebuklas ir Cover FX, likusieji is CoastalScents. Galesiu parodyt kada. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 08, 00:36)
Pas mane nieko ispudingo sepeteliu fronte  biggrin.gif Nepatinka man MAC, tai tik 1 akims turiu, turiu TBS, bet ne stebuklas ir Cover FX, likusieji is CoastalScents. Galesiu parodyt kada. smile.gif

drinks_cheers.gif lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip šitie šepetėliai?
http://www.barexmine...ex.php?cPath=26
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 02 08, 04:29)

thumbup.gif as turiu visus tris, tai man jie labai patinka,
mano oda jautri todel kabukis man 100 kart geresnis ne BE kabukis, maskavimo sepetelis labai svelnus taip pat, o su pudros sepeteliu man idealiai pasipudruoja skaistalai ir bronzantas.
Atsakyti
ar kas nors is uzsisakiusiu sausio gale (apie 01.24) is cs sepetelius jau gavo? Kiek pamenu, buvo keletas mergaiciu, kurios uzsakinejo, tai idomu, kaip jusu siuntinukai.. nes kol kas mano fronte tyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 08 vasario 2010 - 19:02