Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Natka @ 2010 02 06, 21:24)
o katras geresnis 224 ar 217? bigsmile.gif

jie labai skirtinga - 224 naudoju, kai noriu susvelninti seseliu konturus, o 217 - koncetruotom vietoms ax.gif (nezinau kaip cia issireiskus unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 06 vasario 2010 - 20:50
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 06, 21:42)
jie labai skirtinga - 224 naudoju, kai noriu susvelninti seseliu konturus, o 217 - koncetruotom vietoms  ax.gif (nezinau kaip cia issireiskus  unsure.gif )

aga, zinau kad jie atlieka srirtingas funkcijas, bet kitaip perfrazuosiu, be kurio issiverstum? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 06, 22:43)
aga, zinau kad jie atlieka srirtingas funkcijas, bet kitaip perfrazuosiu, be kurio issiverstum?  rolleyes.gif

man abu reikalingi 4u.gif del to ir pirkau juos, kad jie skirtingas funkcijas atlieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 06, 23:39)
man abu reikalingi  4u.gif del to ir pirkau juos, kad jie skirtingas funkcijas atlieka  rolleyes.gif

siupratau, as lygiai taip pat paemiau 217 ir 222 ax.gif ir abieju labai laukiu, kai gausiu ir fotosesija padarysiu visu esamu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 06 vasario 2010 - 23:08
QUOTE(Natka @ 2010 02 07, 00:07)
siupratau, as lygiai taip pat paemiau 217 ir 222  ax.gif  ir abieju labai laukiu, kai gausiu ir fotosesija padarysiu visu esamu  blush2.gif

isties, bus idomu pamatyt ir tavo kolekcija ir kitos mergytes galetu savo sepetelius parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 07, 00:14)
isties, bus idomu pamatyt ir tavo kolekcija ir kitos mergytes galetu savo sepetelius parodyt  ax.gif

pritariu, geletu parodyti drinks_cheers.gif labai smalsu i kitu mergaiciu turtus paziuret bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 07, 00:14)
isties, bus idomu pamatyt ir tavo kolekcija ir kitos mergytes galetu savo sepetelius parodyt  ax.gif

Po Jūsų turtų slėptis po lapais lotuliukas.gif Nieko, ateis diena, kai ir aš tokią kolekciją turėsiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo g.gif kai pamatai tiek sepeteliu, kad nezinai ka su jais ir veikti, tai ka ten ir berodyt lotuliukas.gif turiu 4 pagrindinius: pudrai, shimeriui, vokams ir lupoms biggrin.gif taip kad kolekcija tikrai neispudinga biggrin.gif

Atsakyti

i 
Necituokit visų foto, kad parašyti trumpą komentarą. Kitą kartą trinsiu tokius postus.
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2010 02 07, 01:13)
Nu jo  g.gif  kai pamatai tiek sepeteliu, kad nezinai ka su jais ir veikti, tai ka ten ir berodyt  lotuliukas.gif turiu 4 pagrindinius: pudrai, shimeriui, vokams ir lupoms  biggrin.gif  taip kad kolekcija tikrai neispudinga biggrin.gif

na, jie visi ne iskart isigyti - tam reikia laiko ax.gif ir as kazkada maniau, kad galiu apseiti su 3 sepeteliais veidui - kreminei pudrai, biriai ir skaistalams ax.gif bet ilgainiu supratau, kad reikia dar keliu biggrin.gif
esu nusivylus shu uemuros sepeteliais, nes jie siurkstus, ypac tas raudonas doh.gif su juo neimanoma butu makaluot ant veiduko tarkim kokiu mteoritu, nes oda sudirgtu unsure.gif tik tik patapsnoti biriai pudrai 4u.gif bet siaip yra grazuolis wub.gif
Atsakyti
o aš nepavydžiu šepetėlių gausos tongue.gif butų kokių gražių batų kolekcija tai pavydėčiau. lotuliukas.gif nu dar mineralinių pudrų.. rolleyes.gif
turiu du naudojamus ir man jų per akis. Vienas mineralinei pudrai, kitas skaistalams. Abu iš Everyday minerals. Nu aišku turiu dar visokių senų, guerlain- šudukas, erdesos, dar kažkokį neaiškų kabukį, mary kay mineralinei skirtą, bet galiu ramia sąžine visus mest lauk, nes aš geresnių šepetukų už em- nemačiau. O su kitais nežinočiau ką daryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 07 vasario 2010 - 01:30
Tikrai butu faina pamatyt sepeteliu nuotraukyciu bigsmile.gif As laukiu dar 3 sepeteliu is CS, tai galesiu idet kai gausiu ax.gif jei pastininkes nenugvelbs lotuliukas.gif
Atsakyti