Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Tiffany @ 2010 02 04, 23:46)
siandien jau atsiemiau dar kelis MAC sepetelius is JAV, tai galesiu kokia diena padaryti visu sepeteliu fotosesija  wub.gif

Laukiau sios zinutes cia biggrin.gif
kokie atkeliavo? Raset kad labai svelnuciai, kokie nr? As tai vis dar laukiu savu, blin pastrigo gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 04 vasario 2010 - 23:26
QUOTE(Tučka @ 2010 02 04, 09:32)
user posted image

As turiu tuos su baltais kotais sepetelius, tai tas didesnis kaip suprantu yra kreminei pudrai  g.gif  Siaip man patinka su juo dazytis, tik gal siek tiek mazokas  ax.gif

Nevisai - siaip kai jie buvo isleisti, tai buvo isleisti kartu su mineralinem pudrom ir tt, bet pudros tik irios buvo (gal dabar jau isplete asortimenta). Jie gerai i oda 'itrina' biria pudra. Bet taip pat puikiai tinka ir kitos rusies pudroms (presuotai, skystai).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 05, 02:20)
Nevisai - siaip kai jie buvo isleisti, tai buvo isleisti kartu su mineralinem pudrom ir tt, bet pudros tik irios buvo (gal dabar jau isplete asortimenta). Jie gerai i oda 'itrina' biria pudra. Bet taip pat puikiai tinka ir kitos rusies pudroms (presuotai, skystai).

Del to itrinimo i oda, tai tikrai puikiai man itrina skysta pudra thumbup.gif man labai patinka, kad pas ji labai daug sereliu ir labai tolygiai padengia viska drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
ketinu uzsisakyti BM pudryte,bet viena,ne komplekta,tai prireiks sepetelio g.gif
Noriu isigyti viena,bet gera,gal ka galite rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 05, 10:23)
Sveikutes 4u.gif ,
ketinu uzsisakyti BM pudryte,bet viena,ne komplekta,tai prireiks sepetelio g.gif
Noriu isigyti viena,bet gera,gal ka galite rekomenduoti smile.gif

http://www.coastalsc...uffer-brush.cfm
Šitas sako labai labai geras

QUOTE(Gretušiukas @ 2010 02 03, 18:21)
Sveikos, gal galite patarti, kuris CS šepetėlis labiausiai tiktų pigmentams, na, kaip MAC? Ir bendrai iš sintetinių ir natūralaus plauko turbūt geriau sintetiniai, ar nėra skirtumo?

Laukiu atsakymų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretušiukas: 05 vasario 2010 - 14:28
[quote=Gretušiukas,2010 02 05, 15:27]
http://www.coastalsc...uffer-brush.cfm
Šitas sako labai labai geras

Dekui 4u.gif
girdejau,kad giria,bet man jis toks nepatogus atrodo,as galvoju,kad su koteliu patogesni buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 05, 00:25)
Laukiau sios zinutes cia  biggrin.gif
kokie atkeliavo? Raset kad labai svelnuciai, kokie nr? As tai vis dar laukiu savu, blin pastrigo  gun_bandana.gif

jau turiu siuos - limited edition 165 ir 131, o ne limituoti - kabukis 182 ir 109

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 05 vasario 2010 - 15:15
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 05, 15:39)
Dekui 4u.gif
girdejau,kad giria,bet man jis toks nepatogus atrodo,as galvoju,kad su koteliu patogesni buna g.gif

Kad patogus mirksiukas.gif Bet jei su koteliu norit, tai šitas taip pat išgirtas http://www.coastalsc...brush-large.cfm kolkas nėra prekyboj, bet greitu laiku turėtų atsirast vėl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretušiukas: 05 vasario 2010 - 15:09
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 05, 16:06)
jau turiu siuos - limited edition 165 ir 131, o ne limituoti - kabukis 182 ir 109

o is kur siusti buvo, o kurie si karta atkeliavo?
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2010 02 05, 16:08)
Kad patogus mirksiukas.gif  Bet jei su koteliu norit, tai šitas taip pat išgirtas http://www.coastalsc...brush-large.cfm kolkas nėra prekyboj, bet greitu laiku turėtų atsirast vėl

Jau kuris laikas as ji nusiziurejusi ir kasdien tikrinu,ar neatsirado biggrin.gif
Bet jis man toks kreminei pudrai labiau,kazko primena MAC 187 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 02 05, 17:11)
Jau kuris laikas as ji nusiziurejusi ir kasdien tikrinu,ar neatsirado biggrin.gif
Bet jis man toks kreminei pudrai labiau,kazko primena MAC 187 smile.gif

Ir aprašyme, ir atsiliepimuose rašo, kad idealus biriai pudrai :]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretušiukas: 05 vasario 2010 - 17:46
QUOTE(Luni @ 2010 02 01, 04:07)
Sveikos, prisiskaiciau cia apie tuos sepetelius ir galva apsisuko  lotuliukas.gif . Noriu sepetelio shimmeriui gal kas galit patarti koks is MAC butu gerausias arba DIOR (labai man ju dizainas  wub.gif tik ar nebus tie pinigelai tik uz dizaina  ax.gif ) labai butu idomu ar nesisere. Ir gal kas turit abieju siu firmu sepetelius ir galetu palyginti kurie geresni  ax.gif

jei is dioro tai gal kas si turit
user posted image

sis man toks labai fainutis tik parasyta kad pudrai idomu labai jau blogai butu shimmeriui  blush2.gif ?
user posted image

Antrą turiu, naudoju biriai pudrai, nežinau kaip dėl šimerio, abejočiau, bet gaal. Dizainas dioro palyginus su mac tai žiauriai fainas wub.gif
Atsakyti