Sveikos, na ka rinkausi rinkausi ta sepetuka o kai pagaliau issirinkau ne ta gavau
norejau va tokio
http://www.spacenk.c... natural 20b.do
o gavau toki
nezinau ka daryti pasilikti si ar pasikeisti ti ta kurio norejau ? seip man reikejo shimmeriu na gal dar kokiai pudrai
Sveikos, gal galite patarti, kuris CS šepetėlis labiausiai tiktų pigmentams, na, kaip MAC? Ir bendrai iš sintetinių ir natūralaus plauko turbūt geriau sintetiniai, ar nėra skirtumo?
QUOTE(Luni @ 2010 02 03, 15:22)
Sveikos, na ka rinkausi rinkausi ta sepetuka o kai pagaliau issirinkau ne ta gavau
norejau va tokio
o gavau toki
nezinau ka daryti pasilikti si ar pasikeisti ti ta kurio norejau ? seip man reikejo shimmeriu na gal dar kokiai pudrai
norejau va tokio
o gavau toki
jei shimmeriui tai sitas tikrai manau tiktu nes nera labai platus,pudrai manau nelabai op kiek kainavo su parsiuntimu sitas?ar laabi svelnus?
QUOTE(Dovkyte @ 2010 02 03, 20:11)
jei shimmeriui tai sitas tikrai manau tiktu nes nera labai platus,pudrai manau nelabai op kiek kainavo su parsiuntimu sitas?ar laabi svelnus?
svelnutis labai tik va vis dvejoju kazkaip man artodo jog tas pirmas butu man universalesnis. sis yra prie skaistalu sepetuku bet raso jog ir pudrai gerai o tas pirmasis prie pudros sepetuku siuntimas nekainavo nes pirko parduotuvej 41 GBP
Pasigirsiuu, gavau MAC 187:D Merginos, gal galit patart kaip jį/juos plaut. Kai paskutinį kartą ploviau DIOR'o biriai pudrai, tai išploviau su vaikišku šampūnu ir jis kažkos neotks pasidarė..Ar džiovinant reikia įdėt į dėklą?
QUOTE(Misse @ 2010 02 03, 22:44)
Pasigirsiuu, gavau MAC 187:D Merginos, gal galit patart kaip jį/juos plaut. Kai paskutinį kartą ploviau DIOR'o biriai pudrai, tai išploviau su vaikišku šampūnu ir jis kažkos neotks pasidarė..Ar džiovinant reikia įdėt į dėklą?
turiu 187 jau metai laiko, plaunu tik baltus seriukus, nes daznat turetu tik balti susitepti gerai isskalauju, nusausinu su ranksluosciu ir palieku horizontaliai isdziuti ir viskas nieko jam nenutiko iki siol - planu kasdien 5 dienas per savaite, o buna ir dazniau, jei reikia vakare kur iseiti ar svaitgali
As turiu tuos su baltais kotais sepetelius, tai tas didesnis kaip suprantu yra kreminei pudrai Siaip man patinka su juo dazytis, tik gal siek tiek mazokas
dabar laukiu is CS sepetelio, analogisko MAC 187
Va tokio:
turejau Dior sepeteli kreminei pudrai. kazkaip ilgai man su juo terliotis reikdavo . gavau MAC. galiu pasakyti nepakartojamas jis man . ploviau su sampunu ir dziovinau padeta horizontaliai. nieks nenutiko.
QUOTE(Luni @ 2010 02 01, 04:07)
sis man toks labai fainutis tik parasyta kad pudrai idomu labai jau blogai butu shimmeriui ?
turiu si sepeteli ir naudoju butent shimeriui, jis man
siandien jau atsiemiau dar kelis MAC sepetelius is JAV, tai galesiu kokia diena padaryti visu sepeteliu fotosesija
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 04, 22:46)
siandien jau atsiemiau dar kelis MAC sepetelius is JAV, tai galesiu kokia diena padaryti visu sepeteliu fotosesija
Butu labai idomu