Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(F_A @ 2009 12 04, 12:24)
As kai saviski panaudoju, ant jo pudros lieka labai labai nedaug (ant prastu sepeteliu pudros kalnas lieka) rolleyes.gif  Bruksteliu panaudota sepeteli i popierine servetele ir dedu i dekla. Plaunu kokius 2-3 kartus i savaite, ne dazniau ir nieko blogo nei sepeteliui, nei mano veido odai nesidaro schmoll.gif

Šį ryt pastebėjau, kad pudros ant šepetėlio iš vis beveik nelieka, tačiau išploviau.
Na, o kaip geriausia, matyt, atrasiu per bandymus. Šiaip stengiuosi ir birios pudros šepetėlį dažniau išplauti, nes mane kartais paberia, tai bijau, kad neliktų kokio užkrato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 04, 14:36)
Šį ryt pastebėjau, kad pudros ant šepetėlio iš vis beveik nelieka, tačiau išploviau.
Na, o kaip geriausia, matyt, atrasiu per bandymus. Šiaip stengiuosi ir birios pudros šepetėlį dažniau išplauti, nes mane kartais paberia, tai bijau, kad neliktų kokio užkrato  doh.gif

Geri sepeteliai lieka beveik sausi panaudojus, nes pudra pasidengia ant veido odos, minimaliai prikibdama prie sepetelio sereliu rolleyes.gif Jei plauciau savo sepeteli kasdien, turbut jau butu jam paskutinioji... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 04 gruodžio 2009 - 16:31
QUOTE(F_A @ 2009 12 04, 12:24)
As kai saviski panaudoju, ant jo pudros lieka labai labai nedaug (ant prastu sepeteliu pudros kalnas lieka) rolleyes.gif  Bruksteliu panaudota sepeteli i popierine servetele ir dedu i dekla. Plaunu kokius 2-3 kartus i savaite, ne dazniau ir nieko blogo nei sepeteliui, nei mano veido odai nesidaro schmoll.gif

As kas karta panaudojus plaunu,bet vien todel,kad kazkaip maloniau,higieniskiau atrodo su svariu teptis,na,sulyginciau,lyg kasdien naujus apatinius vilktis ,o ne praeitos dienos biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 04, 17:30)
Geri sepeteliai lieka beveik sausi panaudojus, nes pudra pasidengia ant veido odos, minimaliai prikibdama prie sepetelio sereliu rolleyes.gif Jei plauciau savo sepeteli kasdien, turbut jau butu jam paskutinioji... doh.gif

Na man šepetėlis patiko, pudra plonai, bet lygiai pasidengia, norimas vietas gali labiau pamaskuoti. Labai patenkinta kol kas pirkiniu.

Jūs vis akcentuojate "geri šepetėliai", Kadangi Dior'as pirmasis mano 'foundation' šepetėlis, tai neturiu su kuo palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 04, 14:32)
mergaitės pirkot per tarpininkę iš SM? koks jos nikas? ir beje kiek kainavo su viskuo šitas šepetėlis? 4u.gif

Jai manes klausi tai as pirkau Amerikoje MAC parduotuveje.
Atsakyti
Sveikos merginos, artėjo šventės, tad nusprendžiau, kad pats lakas pasidovanoti sau šepetukų (ir dar kalną makiažo blush2.gif ) Išties maniau, kad bus paprasčiau išsirinkt, tačiau nenorėdama Jūsų varginti kvailais klausimais perskaičiau praeitą temą (dar praeitos nebepajėgiu, nes vis dar noru pasiskaityt apie meteoritus, skystas pudras, etc.) Žodžiu, kol kas ieškau šepetukų veidui (akims dar neesu morališkai pasirengus ;DD). Tai būtų skystai pudrai, kompaktinei, skaistalams, meteoritams.

Kol kas esu nužiūrėjus išgirtąjį MAC 187 (čia skystai), bet vėlgi kyla keli klausimai. Kadangi visos čia siuntimosi internetu profės, o aš neturiu nei jėgų nei noro tuo užsiimt, tai taip ir nesupratau ar yra pirkt Lietuvoje jų ar nėra. Kitas klausimas iškyla ar tikrai apsimoka man jį pikrt, jei CoastalScents ten kažkoks labai panašus (išore) kainuoja $8, jei jų kokybė tokia pat, tai neapsimoka tada švaistyt pinigus? Ir jau tuomet jis tiktų TIK skystai pudrai, visoms kitoms maklevonėms reik kitų šepetukų? biggrin.gifD Žodžiu, sumaliau tikiuosi suprasit.

Tuomet, jeigu MAC 187 (ar kažkas pan iš CS) tinka tik pagrindui, tai tuomet kitą šepetuką likusiams dalykams esu nusižiūrėjus Dior'o, kur praeitoj temoj Shopingas nusipirko, bet nevisai supratau ar jis tinka ir kompaktinei ir meteoritams? Ir kokia maždaug jo kaina Lt? Gal vietoj dior'o geriau rinktis kažką kito, ar MAC skaitos geresni? Galybė klausimu, sorry doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 12 05, 17:28)
Tai būtų skystai pudrai, kompaktinei, skaistalams, meteoritams.

Del skystos pudros, tai pati nebandzius nei MAC, nei to is CS, bet manau kokybe visgi skiriasi. Aisku kaip pabandymui gal geriau pigesni isigyt - gal visgi jums isvis nepatiks tokio tipo sepetelis. Jis taip pat tinkamas biriai pudrai, tai galima ir kompaktinei ar skaistalams naudot, bet jei tepsit krempudra, tai po to sepetelis jau nebus sausas ir bus nesvarus, tai iskart neiseis kitu produktu tept. Reiketu tada kitu sepeteliu turet.

Del kompaktines ir meteoritu, tai pilnai galit vienu sepeteliu tept. O skaistalams kita turet. As su savo Dior (tuo 'foundation') pradzioj tepiau biria, bet ji baigesi, tai dabar tepu kompaktine pudryte - abejais atvejais labai patenkinta esu. thumbup.gif LT manau jis kainuos 100-150Lt.

As turejau MAC 129 berods (pudros/skaistalu), tai man jis per siurkstus buvo ir labai seresi - nusipirkau is CS tokio pat tipo, tai velgi kiek per iurkstus buvo pradzioj, bet veliau daugiau isplovus nieko pasidare. O del patikimo patinka labiau nei MAC. Tai gal cia priklauso dar nuo sepetelio, ne tik nuo firmos.

Manyciau jums geriau is pradziu pigesnius isigyt ir ziuret butent tokio tipo sepetelis patinka ar ne, o po to jau investuot i brangesnius. Nes esu turejus kabuki ir niekaip jo neprisijaukinau, tai gerai, kad cia galima grazint, o taip, tai sedeciau su brangiu sepeteliu ir jokios naudos is jo.... blush2.gif
Papildyta:
Dar gera iseitis jums butu pirkti rinkini - ten bus ir akims, ir veidukui sepeteliai. Bus ir paprastas pudros, ir skaistalu, ir krempudros sepeteliai (na nebent tikrai kitu formu sepeteliu norit, tai gal apsimoka po viena). Sie CS rinkiniai (yra ir kitokiu rinkiniu bei siu kitokiu spalvu) tikrai verti kainos ir demesio:
user posted image
Atsakyti
Misse, Lt kiek žinau nėra, bet jei rasi, pasidalink su mumis smile.gif iš savo patirties, tai prieš gerus metus laiko uždaviau tuos pačius klausimus. ir tada labai dvejojau ar pirkt MAC 187 už > 200lt. parašiau SM kosmetikos išpardavimų skyrelyje,kad ieškau pigiau ir viena mamytė pasiūlė ne originalų MAc 187 už 40lt. kaina pasirodė proto ribose, todėl susigundžiau. ir čia yra geriausias mano pirkinys ever. su rankom teptis jau net ir nebemokėčiau smile.gif minusas, kad klibėjo kotelis (bet superglue visagalis padėjo), kaskart ant veido lieka plaukelių, bet jie sėkmingai su pincetu nuimami:) dabar drąsiai pirksiu originalą ir visai nebus gaila 200lt smile.gif tai toks daiktas, kurį pabandžius, nesupranti kaip be to išgyvenau iki tol smile.gif bet vis tik bandyt kitos firmos pigesnį nerekomenduočiau schmoll.gif nepagailėk pinigėlių, nusipirk šitą, jei nepatiks, SM galėsi parduot (iškart man siūlyk, paimsiu mirksiukas.gif )

dėl naudojimo kitoms pudroms, aš manau jis tinka, bet logiškai mąstant, tai pirmiausia tepsi krempudrą (kuri yra šlapia), o po to su tuo pačiu šepetuku tepsi skaistalus? bet jie sausi, gausis ne kas. todėl geriau tureti kitą smile.gif aš asmeniškai naudoju visai paprastus, pigius, nelb matau reikalo išlaidaut ant brangių šepetukų, kai man asmeniškai tik kelis brūkštelėjimus ant skruostų padaryt smile.gif
Atsakyti
Labai dėkoju už atsakymus, kiek supratau MAC 187 Lietuvoje yra, tačiau Dior'o lyg ir ne? Na, bet kokiu atveju bandysiu ieškoti, tikiuosi rast, gal konsultantės pasiūlys kitokią alternatyvą, nebūtinai dior šepetuką (tik man jis tooks fainas per foto pasirodė) biggrin.gif Labai nenoriu siųstis, senamadiška aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 12 05, 18:39)
spalvu) tikrai verti kainos ir demesio:
user posted image

O kur siu galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 12 05, 22:15)
Labai dėkoju už atsakymus, kiek supratau MAC 187 Lietuvoje yra, tačiau Dior'o lyg ir ne? Na, bet kokiu atveju bandysiu ieškoti, tikiuosi rast, gal konsultantės pasiūlys kitokią alternatyvą, nebūtinai dior šepetuką (tik man jis tooks fainas per foto pasirodė) biggrin.gif Labai nenoriu siųstis, senamadiška aš doh.gif

Dior tai Kristianose turi but. O MAC buna Vilniuj 'Flagmane' kiek zinau. Tik nezinau koks pasirinkimas....

QUOTE(aurytea @ 2009 12 05, 22:33)
O kur siu galima nusipirkti?

www.coastalscents.com
Atsakyti
Pagaliau atradau savo svajoniu sepeteli. Jis skirtas biriai pudrai, kompaktinei, bronzantui galima naudot ir skaistalams. Svelnumas neispasakytas, tikrai nesu tokio svelnaus lietus, net didysis TBS pries ji nublanksta svelnumu. O svarbiausia, kaip lygiai ir graziai dengia, ir puikiai uzgriebia wub.gif
user posted image
Atsakyti