QUOTE(Misse @ 2009 12 05, 17:28)
Tai būtų skystai pudrai, kompaktinei, skaistalams, meteoritams.
Del skystos pudros, tai pati nebandzius nei MAC, nei to is CS, bet manau kokybe visgi skiriasi. Aisku kaip pabandymui gal geriau pigesni isigyt - gal visgi jums isvis nepatiks tokio tipo sepetelis. Jis taip pat tinkamas biriai pudrai, tai galima ir kompaktinei ar skaistalams naudot, bet jei tepsit krempudra, tai po to sepetelis jau nebus sausas ir bus nesvarus, tai iskart neiseis kitu produktu tept. Reiketu tada kitu sepeteliu turet.
Del kompaktines ir meteoritu, tai pilnai galit vienu sepeteliu tept. O skaistalams kita turet. As su savo Dior (tuo 'foundation') pradzioj tepiau biria, bet ji baigesi, tai dabar tepu kompaktine pudryte - abejais atvejais labai patenkinta esu.
LT manau jis kainuos 100-150Lt.
As turejau MAC 129 berods (pudros/skaistalu), tai man jis per siurkstus buvo ir labai seresi - nusipirkau is CS tokio pat tipo, tai velgi kiek per iurkstus buvo pradzioj, bet veliau daugiau isplovus nieko pasidare. O del patikimo patinka labiau nei MAC. Tai gal cia priklauso dar nuo sepetelio, ne tik nuo firmos.
Manyciau jums geriau is pradziu pigesnius isigyt ir ziuret butent tokio tipo sepetelis patinka ar ne, o po to jau investuot i brangesnius. Nes esu turejus kabuki ir niekaip jo neprisijaukinau, tai gerai, kad cia galima grazint, o taip, tai sedeciau su brangiu sepeteliu ir jokios naudos is jo....
Papildyta:
Dar gera iseitis jums butu pirkti rinkini - ten bus ir akims, ir veidukui sepeteliai. Bus ir paprastas pudros, ir skaistalu, ir krempudros sepeteliai (na nebent tikrai kitu formu sepeteliu norit, tai gal apsimoka po viena). Sie CS rinkiniai (yra ir kitokiu rinkiniu bei siu kitokiu spalvu) tikrai verti kainos ir demesio: